Britų vyrai raginami netepti dantų pastos ant lytinių organų (N-18)  ()

Vyrai Didžiojoje Britanijoje raginami nustoti tepti dantų pastą ant savo lyties organų. Jie šitaip elgiasi siekdami atitolinti spremos išsiliejimą sekso metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertai perspėjo, kad šis keistas įprotis neturi jokios įtakos seksualinėms galimybėms ir gali sukelti lytinių organų nudegimus ir pūsles.

Dantų pastos aliejus ir kiti chemikalai dirgina jautrią odą. Dėl šios keistos naujos mados moterys rizikuoja užsikrėsti makšties infekcijomis.

„YouTube“ vaizdo įrašai, kuriuose detaliai papasakota, kaip tepti dantų pastą, surinko milijonus peržiūrų. Naujausiame vaizdo įraše vyrams patariama „įmasažuoti dantų pastą į varpos galiuką“, siekiant  atitolinti ejakuliaciją ir norint, kad tai truktų 30 minučių ilgiau.

Vaistininkas Jamesas O'Loanas, matydamas šios naujos mados pasekmes, skambina pavojaus varpais. Anot J.O'Loano, nėra jokių įrodymų, kad dantų pasta gali padėti spręsti seksualines problemas.

„Visiems, ketinantiems išbandyti šią nerimą keliančią dantų pastos „procedūrą“, siūlyčiau to nedaryti. Dantų pasta nepadės kovoti su priešlaikine ejakuliacija ar erekcijos disfunkcija. Dantų pastos pipirmėčių aliejus ir kitos cheminės medžiagos dirgina jautrią odą. Tepdami dantų pastą ant savo lytinių organų, rizikuojate lengvu nudegimu, pūslių ir randų susidarymu. Be to, dantų pasta jokiu būdu neturėtų būti naudojama kaip lubrikantas“, – įspėjo vaistininkas.

Populiariausią „YouTube“ vaizdo įrašą, kurio peržiūrų skaičius siekia 1,1 milijono, įkėlė vartotojas Jose Barberis, kuris apibūdina save kaip sveikatos priežiūros srities specialistą. Vaizdo įraše nurodoma, kad prieš lytinius santykius ant varpos galiuko reikia patepti dantų pastos.

Tai apibūdinama kaip prieinama alternatyva priešlaikinei ejakuliacijai ar erekcijos disfunkcijai gydyti.

„Atgausite pasitikėjimą savimi. Ejakuliacija įvyksta per greitai? Pasikliaukite mano paprastais patarimais, kaip išgydyti priešlaikinę ejakuliaciją. Tai truks vos 30 minučių!“ – žadėjo J.Barberis.

Panašiame vaizdo įraše, peržiūrėtame 65 tūkst. kartų, kurį įkėlė kanalas „DHC Daily Health Care“, pateikiami panašūs teiginiai.

„Dantų pasta visiškai neturi jokio poveikio seksualinei veiklai, o bet kokia tariama nauda yra placebas. Ši medžiaga nepadaro penio mažiau jautriu. Dėl dantų pastos lytiniai santykiai gali tapti nemalonūs – nebent tai galėtų padėti atitolinti ejakuliaciją. Jei vis dėlto tepsite dantų pastą ant savo varpos, galite sukelti moteriai makšties infekciją, nes tai dirginanti medžiaga.  Ejakuliacijos atitolinimui esama patrintų ir saugių tepalų. Ieškokite jų savo vaistinėse“, – teigė urologas Richas Viney.

Parengta pagal dailymail.co.uk

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(14)
(-5)

Komentarai ()