Tai, kas prieš 66 mln. metų prisidėjo prie masinių išnykimų Žemėje, jau vyksta ir dabar

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-10-31 09:54
Geras būtu straipsnis jei ne codu baubai. lygina azoto ir sieros rūgštis su itin mažai angliarūgšte gazuotu vandeniu.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-10-31 12:09
Genų redagavimas dar tik pradinėje stadijoje. Manau su laiku perprasim vis daugiau funkcijų. Tad atsiras ir galimybė pakeisti planktoną atsparesniu planktonu. Žodžiu technologijos nugalės
House_of_gold 2019-10-31 15:35
Politika ir religija stabdo šiuos dalykus bei žmonių neišprūsimas, norint pažangos teks susidoroti su bent vienu iš jų.
vanduo4 2019-10-31 16:38
Išmintis ateina per pojūčius. b) "Gero ir blogo policininko" strategija - jeigu nesutinki su siūloma išeitimi punkte "D", susidursi su sunaikinimu punkte "E" ir tai bus tavo paties kaltė. c) niekada nenuvertink idiotų griaunamosios galios.
Shinigami 2019-11-02 10:02
Ir tuo vadovaujasi aktyvus idiotai. Nors jie idiotai, bet jie nėra kvaili. Geras pav. Stephen Hawking nors ir genijus, bet ideologinis idiotas. Pradėjo gąsdinti, kad atskris ateiviai ir visus kurie nesutinka su jo vertybėmis ir pažiūromis išnaikins. Tipo ateiviai kažkodėl turės jo vertybes ir pažiūras. Kitaip sakant, žmonės save mėgsta sureikšminti ir dėl to savo vertybes ir pažiūras iškelia aukščiau kitu. Tai veda prie to, kad bet kuri aukštesnė egzistencija (ateiviai, dievas, DI ir t.t.) turės jo asmenines vertybes ir pažiūras. Nes kaip gali aukštesnė egzistencija turėti kitokias vertybes ir pažiūras kai jo vertybės ir pažiūros yra pačios geriausios. Išvada: a) Visi žmonės yra idiotai, nes kitam asmeniui su kitomis pažiūromis tu atrodysi kaip idiotas, o jis tau atrodys kaip idiotas. b) Dalis žmonių linkę save išaukštinti, todėl jie įsivaizduoja kad jo pažiūros ir vertybės yra absoliučios, nenuginčijamos ir dieviškos. Tai labiausiai matosi demokratuose ir žmonių teisių gynėjuose. Nors demokratija ir žmonių teisės tėra politiką ir kiekvienos šalies konstitucija, bet jie šiuos dalykus sudievina ir suabsoliutina. Todėl garsiai rėkia, kad pažeidžiamos žmogaus teisės net šalyje kuri tokių teisių savo konstitucijoje nėra suteikusi. c) Blogiausias asmuo yra ne idiotas, bet idiotas su iniciatyva ir kuris savo vertybes ir pažiūras suabsoliutina. P.S. Aš laikausi nuomonės kad asmuo neturi teisės kišti savo nosies į dalykus kurie jo neliečia. Todėl toks klausimas kaip klimato kaita yra diskutuotinas, nes liečia visus. Bet klausimas dėl mitybos yra individualus, nes liečia tik besimaitinantį asmenį. Bet yra daug asmenų (net šiame forume) kurie galvoja, kad kitas žmogus yra jo (šalies) nuosavybė ir čia kalbu apie demokratines šalis kaip Lietuva. Nors elgiasi negeriau nei Š.Korėjos diktatorius. Teisinasi taip pat kaip Š.Korėjos diktatorius, kad viskas žmonių labui.
AAA000 2019-11-02 11:42
manau visiem giliai p*x*i ant tavo nuomones salis yra tiesiog individualizuotos visuomenes vienetas pasauliniam visuomeniu kontekste. o kiekvienas konkretus zmogus yra visuomenes nuosavybe. jei tu sito FAKTO nesuvoki - cia tavo asmenine problema laisviausias individualus zmogus gali but tik arba jei visiskai sunaikint ar atsiribot nuo visuomenes ir niekaip nebekontaktuot su kitais nariais (pvz izoliacija kalejimo vienuteje butu kazkas panasaus i absoliutaus tipo laisve). arba jei ta visuomene yra pati didziausia imanoma ir visus prieinamus rusursus dalina teisingais principais be jokiu isankstiniu salygu ir reikalavimu. ta prasme klestinti visuomene, kuri bent 95% uzsiima ne perdalinimu ar taupymu - o resursu didinimu. visiska absoliuti laisve beveik neimanoma. ---------- kas liecia planktona - cia pamatinis egzistavimo resursas. ir jo mazinimas-naikinimas siaip yra pries visu zmoniu interesa, nesvarbu kokio idiotiskumo laipsnio tas zmogus bebutu kas liecia nurodinetojus "ka valgyt" - tipo vegetarus ir pan., tai jie organizuotu idiotu grupe, kur nusitaike i antra pagal svarbumo gyvybes resurso-augalijos besaiki naikinima. vardan kazkokiu trecios pagal svarbuma eiles gyvybes-resurso grupiu interesu isaukstinimo man ju asmeniskai siektiek gaila net
vanduo4 2019-11-05 13:01
Na pati tavo komentaro pradžia buvo įdomi, bet paskui ten kažkas susivėlė. Tavo logika: Idiotas supranta - pasitrauk iš kelio, o tai sunaikinsiu; Protingas supranta - imituok gerą kryptį, o tada pasitrauk, taip patrauksi idiotą iš savo tikrojo kelio. Protingas idiotas supranta - pasitrauk jeigu nesi pajėgus tiesiogiai konfrontuoti.