Psichiatras paaiškino, kad įžūlus elgesys kelyje tik atskleidžia sumenkusį vairuotojo vyriškumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2019-11-21 19:18
Ar bandymas kitam ipirst savo nuomone nera tas pats konkuravimas ir bandymas igyti pranasuma oponento atzvilgiu? Ar nesigauna taip, kad diskutuodamas cia su mumis, pats pamini savo vertybes? Gyvendamas pagal tokia filosovifija kokia cia deklaruoji turetum pasisalint net necyptelejes. PS. Minde apie fizines jegos naudojima pries moteris neuzsimine nei puse zodzio, bet tu pritriedei puse puslapio. Nevyriska!
mindaugas.vaitiekūnas 2019-11-22 00:05
Aš irgi apie tą patį pagalvojau Problemą jis iškėlė tada, kai pasakiau, kad sumenkęs vyriškumas yra tada, kai nesieki pranašumo. Toliau pats įterpė BMW, nupieštus veidus ir t.t... Tai čia jo nuomone tik tokios pranašumo išraiškos. Suprask jeigu aš stengiuosi mokytis geriau, kad įstočiau į nemokamą vietą universitete ar kad gaučiau stipendiją, jeigu krepšinio aikštelėje stengiuosi aplošti savo priešininką, jeigu darbe konkuruoju su kolegomis dėl aukštesnių pareigų, ar stengiuosi sukurti geresnį produktą už konkurentus, vadinasi tai yra smerktina Grįžtant prie auto, tai turbūt ir mašiną plauti smerktina, nes velniop čia siekti gražiau atrodyti? Kam tie lieti ratai jei ir su kalpokais važiuoja? Auto spalva išvis nieko nelemia. Variklio galia skirta pasimaivyti prieš kitus eismo dalyvius. O jeigu tai BMW, tai nusipelnei būt sušaudytas Tebūnie tai tiesa, tačiau tavo (sub), o ne mano pasaulyje - man patinka dėti pastangas ten, kur pats užsimanau.
sub 2019-11-22 08:24
Nebandau ipirst savo nuomonės. Bandau paėmęs jo teiginius, jam pačim parodyt, kad dabartiniai standartai nėra gerai ir kad pranašumas, dar nereiškia kad tu vyriškesnis. jei skaitytum nuo pradžių, o ne paimtum iš kontekto, tą būtum supratęs. Tau diskusija yra konkuravimas, ar bandymas įgyti pranašumą? Tu kažką maišai, kokias vertybes aš pamyniau? Pats jaučiu čia pranašumą bandai parodyt. Mindė neužsiminė apie fizinės jėgos panaudojimą, tru. Bet aš jam paaiškinau, prie ko veda toks požiūris, kaip jo, kad pranašesnis jau automatiškai vyriškesnis. Kad stipresnis, Einikio atvejis, dar nereiškia kad jis vyriškas vyras, nes jo darbai šneka patys už save, vyrai aip nesielge, kaip Einikis. Gal dabar suprasi apie ką bandžiau diskutuot, advokate? Ar vyriška įlyst vidurį diskusijos, nesuprantant apie ką diskutuoja žmonės ir bandyt suvaryt mane? "Pritriedei pusę puslapio" - čia vyriška? tokie išsireiškimai parodo, koks pats esi. Keli sakiniai tau pusę puslapio? necypauk
sub 2019-11-22 08:38
Ne, nu tu, tu vis dar pats nesupranti, kame čia buvo ginčas, iš ko kilo diskusija. Įterpiau bmw, kaip pvz, kaip tavo vyriškumo supratimą, nes panašu kad tu toks ir esi. Toliau, niekur neteigiau, kad konkuruoti yra smerktina, tu vis dar pats nesupranti apie ką diskutuojam, bet labai greitai pili pamazgas, kaip ir tavo advokatas (irgi nesuprantis apie ką vyksta diskusija). Man irgi patinka dėti pastangas, bet priminsiu pagrindinį tikslą, dėl ko mes čia tiek pridiskutavom: pranašumas tavęs nedaro didesniu vyru, nei kitas. Gal dabar suprasi? Ar vairuojant švarią, ne su kalpokais, o su naujais lietais diskais, juodos spalvos naują BMW tu esi labiau vyriškesnis, nei tas kuris vairuoja purviną Zafira. Tavo reikalas, kad tu plauni jog būtų švari, kad gražiau atrodytų, bet tai nereiškia, kad tu automatiškai vyriškesnis už kažką kitą, kuris galbūt neplauna. Pas visus skirtingi prioritetai gyvenime, bet tai nereiškia kad jei kažkuo vyriškesni už kitus.
kukulis4 2019-11-22 08:57
Reiskia.
sub 2019-11-22 10:26
Tokiems, kaip tu gal reiškia. Man tai 0 emocijų tokie "reiškia", negyvenu pagal tavo standartus ir stereotipus.
kukulis4 2019-11-22 13:04
Negyvenk, man tinka Tokie kaip tu, tokiems kaip as patys po kojom palenda, nereikia nei stengtis
sub 2019-11-22 13:43
Kaimo bairiai lol. Užauk.
kukulis4 2019-11-22 14:05
Tai as nesuprantu tu cia varzaisi ar nesivarzai? Gi pats sakei, kad reikia viska daryti del geresnio saves. Del geresnio saves galejai sau ramiai pagalvot - "nu ir durnius" ir nebesivargint toliau rasyt. Bet vistiek rasai. Del ko? Del manes? Del kitu dalyviu? Ar del to, kad negali visko taip palikt?
sub 2019-11-22 16:45
Tai ne tau suprast, jei iki šiol nesupratai. Galėjai nekišt savo trigrašio, nes diskusija vyko tarp dviejų žmonių. Nes, kai atsiranda trečias ir teigia "Tokie kaip tu, tokiems kaip as patys po kojom palenda, nereikia nei stengtis" viskas gana aišku, tokie toli neina. Jeigu forume esi įžūlus, tai galimai ir tavo elgesys kelyje yra įžūlus. Išvados - antraštėje.
Arunas1948 2019-11-22 18:25
Pagal diskusija geriausiai butu grazinti Zigulius, kitokias uzdrausti ir visi ramus vazinetu, 110 kmh buvo Ziguliui maksimalus greitis.
kukulis4 2019-11-22 20:42
Jeigu as nesuprantu, o tu supranti, tai ar tu pranasesnis? Jeigu taip, tai kodel matuojiesi? Jeigu ne, tai kodel aplamai rasai? Juk neprivalai man nieko irodyt As tau dar karta sakau, jeigu tu elgumeisi taip, kaip deklaruoji, tai jau i pacia pirma mano replika net nebutum sureagaves...