Užfiksavo neįtikėtiną momentą – į stovintį lėktuvą vos nepataikė žaibas (Video)  ()

Kraistčerčo oro uoste, Naujojoje Zelandijoje vienas privačios aviakompanijos pilotas netyčia užfiksavo neįtikėtiną momentą. Į oro uoste stovintį lėktuvą vos nepataikė žaibas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors nuotraukoje atrodo, kad žaibas pataikė tiesiai į lėktuvą, iš tiesų jis trenkė į asfaltą netoliese esančioje stovėjimo aikštelėje kiek toliau už lėktuvo, praneša BBC.

Šį neįtikėtiną „Airbus A380“ lėktuvo kadrą užfiksuoti pavyko privačios aviakompanijos „Garden City Helicopters“ pilotui.

„Vaizdas pro mūsų langą ant oro uosto asfalto! „Emirates“ lėktuvas laukė, kol praeis audra“, – feisbuke rašė nuotrauka pasidalinusi kompanija.

Oro uosto atstovė patvirtino, kad šiuo momentu lėktuve keleivių nebuvo, jiems buvo nurodyta laukti oro uosto terminale, kol praeis audra.

Naujosios Zelandijos orų tarnybos jau anksčiau įspėjo apie galimą griaustinį ir žaibus. Pranešta ir apie stiprias audras kai kuriose Naujosios Zelandijos vietovėse. Pasak šalies žiniasklaidos, Kenterberio regione vietomis iškrito kruša, o ledo gabaliukai kai kur buvo kone kiaušinio dydžio.

Pranešta, kad Kenterberio regione vos per pora valandų žaibas trenkė net 700 kartų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()