Tai - ilgiausia kelionė, kurią „Google Maps“ leidžia įveikti pėsčiomis - kas nori pasivaikščioti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-12-20 15:51
kodėl t.lt šūdmaliam neįdėjus tarpinio taško pvz Klaipėdoj? Google tuo visiškai nesipiktina ir sugeneruoja ilgesnę kelionę pėščiomis.
woozyy 2019-12-20 22:16
Nes t.lt nesivargina pameginti. O tik kopijuoti kitu straipsnius ir pastoviai siuliti visokias prekes. Kaip kokiam topocentre jautiesi. Seniau buvo maziau tokiu reklamu. Budavo is 10 straipsniu skaitau koki 8. Dabar is 10 gal 2 arba 1 ir paskaitau. Nes neidomu. Komentaruose daugiau suzinau. Bet ir tai niekas nebekomentuoja
SaMaras 2019-12-20 22:34
Na atsimenu, kai skaitydavau arti 100% visų straipsnių.. bet jų būdavo turbūt geriausiu atveju iki 10 per mėnesį iš jų 4-5 buvo sakyčiau tikrai neblogi.. dabar taip.. skaitau ~40-70 % kažkur.. bet per dieną įdedama bent keli straipsniai, per savaitę 4-5 pakankamai neblogi dažniausiai papuola.. per mėnesį kelis tikrai aukšto lygio straipsnius įdeda.. na aišku, norėčiau kad būtų vien moksliniai aukšto lygio straipsniai, bet realybė kiek kitokia, tai manau geriau tegul būna krūva šlamšto ir tarp jų daugiau gerų ir veiksmas pastoviai, nei kad pastoviai tikrinti ar išviso kas nors vyksta saite..
xilix 2019-12-22 18:48
As taip pat pasipiktines. Cia turetjo buti technologijos.lt (technologiju tinklalapis). Dabar tapo reklamu ir publicistikos tinklalapis ( + tragiskas dizainas iki siol gyvuoja cia). Sis straipnis jokia technologijos naujiena. Google maps jau seniai israstas, marsrutu planavimas pesciomis taip pat senas dalykas. Tai, kad galima pasirinkti labai ilgai marsruta yra tiesiog "#funfact", o ne technologijos naujiena.