LSD prieš depresiją ir Alzheimerio ligą: skelbiami pirmieji klinikinių tyrimų rezultatai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2019-12-24 08:00
Šita narkotikų reklama atbukins visuomenę, jie nužmogės. Nebepaisys kultūrinių vertybių, sužlugs fiziškai, praras protinius gebėjimus. Konkrečiai pataps būtybėmis be jausmų savo artimiesiems, nebekalbant apie valstybę ir tautą, Narkotikai yra genocidas, nes jų platinimas atitinka genocido sąvoką. Žmogus yra sunaikintas ne tik tada, kai pakaušio skylė vėjas syšvilpia. O ir dabar, kada narkotikų pagalba iškvailinama visuomenės apačia, nes tokie darbininkai patys lojaliausi, kaip ir kareiviai prišerti pervitino, degtinės, rūkalų, tampa paklusnūs..
Gediminas Jurgaitis 2019-12-24 08:42
Ne viskas yra juoda arba balta. Daugybei vaistu kuriuos vartojant didelemis dozemis galima galima pripaisyti narkotiku etikete. LSD mikrodozes turi teigiama poveiki, tai nera jokia naujiena jau senokai buvo atlikti tyrimai su depresija serganciais zmonemis.
Rokiz2006 2019-12-24 14:16
As galvoju, kad ne visi narkotikai yra narkotikais. LSD musu visuomenei yra didele mistika, mes apie si "narkotika" zinom labai nedaug, bet faktas, kad sio cheminio junginio potencialas yra virs musu proto ribu. Gyvename tokioje visuomeneje kur mums graziai meluoja, kur daugiau nei 80% vaistu yra pinigu ismetimas, kur gerai reiskia blogai, farmacininkai tikrai nenores jog butu vaistas kuris kainuotu praktiskai nieko ir gyditu ligas. Tokiu atvieju sumazes serganciuju ir sumazes pelnas. Kalbu ne tik apie LSD, yra ir kiti "narkotikai" kurie gydo fizines bei protines traumas, ir jie veiksmingesni nei tai ka turime vaistinese. Kalbu apie marichuana, ar psichodelinius grybus. Juk sie "narkotikai" neturi salutinio poveikio, nuo ju nera priklausomybes, nuo ju nemire joks zmogus, kaip ir nuo LSD. Isivaizduokite kas butu jei vietoi chemoterapijos zmones marichuana vartotu ir taip issigyditu, kas detosi farmacijoje, milijardineje rinkoje. Chemoterapijos ir gydimas nuo vezio kainuoja beprotiskus pinigus, galvojat vaistu kompanijos sedes ir nieko nedarys? Klystat, jie gins savo pelna, todel ir tikins visuomene jog LSD, zole yra blogai.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-12-24 14:19
https://www.youtube.com/watch?v=qydjOM4yi5Q
Fikcija 2019-12-24 20:01
kiesza pirma pabaik mokykla ,LSD ne narkotikas o haliucogenas...
kiesza 2019-12-24 21:24
Kalbat iš savo savanaudiškos perspektyvos. Realiai, bet kuri žmonių kasta, sekta, grupė, tauta, pradėjus vartoti narkotikus degraduoja ir tampa asociali. Kaip galima teisinti narkotikus ? Tik būnant priklausomu..
Kū? 2019-12-25 02:36
Pasvalia rajona patrijots entelektuals ddddd Ten ta savo paraseli apie zinias prisitaikyk sau, kaubojau.
punktyras 2019-12-25 09:53
Sunku nesutikti. Narkotikai, ypač alkoholis, – žmoniją lydi jau daug tūkstantmečių. Matome, kuo tai baigėsi. LSD nėra narkotikas. Straipsnyje kalbama apie jo mikrodozių, nesukeliančių sąmonės pokyčių, vartojimą depresijai ir Alzheimerio ligai gydyti.