Masiškai daromos sveikatą ir pinigus kainuojančios klaidos: kodėl tokiais vaistais nepagysite nuo gripo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2020-02-01 20:43
Gripu ar peršalymu susirgus tos priemonės nuo gripo su paracetamoliu, C vitaminu ir t.t. labai padeda pagerinti savijautą. Tai faktas. O jei vartosime atibiotikus daug nepakenksime sau, bet garantuotai isvengsime šalutinio gripo poveikio kuris gali baigtis rimtu uždegimu, ar mirtimi. Sakysite taip vystome bakterijų atsparumą antibiotikam? Taip tai faktas. Propaguokite negarti vaistų nuo gripo ir nevartoti antibiotiku, bet aš nesu buvęs biuleteni niekados ir pasveikstu peršales greitai neklausydamas tokių patarimų kaip šiame straipsnyje.
menten 2020-02-01 22:08
antibiotikams. Tuomet belieka skirti tik pačius toksiškiausius a/b, kurie žudo ir bakterijas, ir patį žmogų - pasitaiko ir negrįžtamas kurtumas, netgi kvėpavimo raumenų paralyžius.
HardAxe 2020-02-02 12:10
Bronchitas - virusas ar bakterija? Kažkada sirgau visą amžinybę, daktaras sakė niekaip negausi antibiotikų dėl bronchito. Gavau jų kitais šaltiniais ir pasveikau per savaitę.
menten 2020-02-02 16:29
Dažniausiai sukelia virusas, ypač, kai kosulys sausas. Jei atkosėji skreplių ir dar pūlingų - tikrai gali būti bakterija. Tavo atveju tikriausiai buvo mikoplazma ar chlamidija - atipinės (ne tipinės) bakterijos. Būdingas ilgai trunkantis, varginantis sausas kosulys, dažniau serga jauni žmonės (<24 m.). Antibiotikai nuo jų gali padėti, bet ne bet kokie.
mobilunkas 2020-02-03 11:40
jei pazvelgt i istorija tai sergantiems gripu buvo nustatoma bakterija hemofilas, ja net pavadino haemophilus influenzae ( gripo hemofilas) ir tik po daug metu nustate kad gripa sukelia gripo virusas. taip kad gripa galima gydyt antibiotikais- tikslaiu ne pati gripa, bet hemofila, kurios po gripo beveik visiems buna ir ji antibiotikai veikia, tik tiek kad antibioikus reiketu vartot tada kai gripo viruso ima mazet o hemofilo dauget, mazdaug tai buna i 3-4 para
HardAxe 2020-02-03 11:50
visas tas gripo tipo ligas pasigavęs, tai stengiuosi 1-2 dienas be jokių vaistų gulėt leisgyvis pramiegodamas pusę dienos, tada jei temperatūrą numušu vaistais dar dieną praguliu (stengiuosi įsivaizduoti kaip organizmas jautųsi be vaistų). Dažniausiai būna pirma diena kaip lavonas, antrą dieną apie pietus išgeriu paracetamolio, pradedu jaustis geriau bet prisiverčiu "sirgti", sekančią dieną ~sveikas be vaistų. Paskutinius kartus praeidavo greitai, labiausiai erzindavo, kad darbdavys nemoka už pirmą dieną, o sekančios dvi būdavo savaitgalis kaip tyčia. Pirmadienį - į dabą Su bronchitu man visada būna ilgai trunkantis (mėn+) šlapias skreplingas kosulys. Ir vieną savaitę atrodo sveikas beveik, kitą vėl iš naujo. O kai viskas užsitęsia virš mėnesio sušika bėgiojimo, ar šiaip sporto, rezultatus.