Vien mažytėje Islandijoje - 40 SARS-CoV-2 viruso mutacijų: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2020-03-31 10:31
Testai testai testai...? Kažkur skaičiau, kad vieno testo kaina 800€ ir labai nepatikimi. Ai jug ne piniguose laimė...
NekenciuReklamos 2020-03-31 12:36
P.Korejieciams ir Vokieciams tai pasakyk. Testai yra gerai. O vien Islandijos pvz, leidzia "atsekti" viruso mutavimo daznuma pakliuvus y uzdara bendruomene. Jau neminint kad visuomenes narys, zinodamas kad serga, daug labiau ides pastangu save izoliuoti nuo likusiuju (bent jau absoliuti dauguma)
kestutisz 2020-04-01 00:17
"kas vyksta" - galiu atsakyt į antraštę, lengvai - nieko, tiesiog tiria taip, kaip dar jokio gripo niekas netyrė*, ir dar masiškai uždaroj bendruomenėj. Su pačiu virusu nieko čia stebuklingo, gal tik kad labiau išmoks/domėsis/finansuos tyrimus. *Kaip vyksta "tyrimas" su "paprastu gripu" - ogi niekaip, tiek suaugusiem, tiiek vaikam - jei jau pavyko nueiti iki poliklinikos tai paims kraujo, ten nustatys kad padidėjęs aktyvumas, "tikriausiai virusinė infekcija", va biuletenis, jei bus blogiau (pneumonnijos etc) kreipkitės. Viskas. Na gal dar ant kokio rėmėjo lapelio užrašys receptuką nuspalvintam paracetamoliui, kad būtų ramiau.
HardAxe 2020-04-01 10:32
Kas vyksta? Vyksta geri dalykai. Kuo lengvesnė forma, tuo geriau žmogus jaučiasi ir tuo daugiau kitų apkrečia. Taigi teoriškai turėtų pradėti plisti vis lengvesnė korona, o sunkios, į lovą/grabą guldančios koronos lėtėti.