Tyrimai rodo, kad ir gera savaitė karantine, liaudiškai tariant, trenkia per smegenis: toliau tik baisiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2020-04-28 23:05
Kaip sakoma kariuomenėj „kulka net pataikius į užpakalį labai dauk ką sujaukia galvoje“ Kartais tam tikro lygio supurtymas padeda atsibusti ir į viską pasižiūrėti kitaip..
svilikas 2020-04-30 09:05
Tavo tiesa. O dar, kai pagalvoji, tai šitas virusas palyginus dar nėra toks baisus. Visai įmanoma, kad kada nors pasirodys toks, kuris šluos dar didesnius kiekius žmonių. Man atrodo, kad esminė žmonijos klaida yra manymas, kad kažkodėl galima ir reikia bandyti ir daryti viską, kad galėtumėm gyventi amžinai. Bet įdomiausia yra tai, jog mūsų elgsena rodo visai ką kitą. Jeigu mes norėtume gyventi amžinai, tai, visų pirma, nustotume teršti aplink save ir išnaudoti vieni kitus, nes suprastume, jog mums reikės gyventi šiukšlyne arba dykvietėje visą amžinybę.
HardAxe 2020-04-30 09:19
būtų baisus virusas - nereikėtų įkalbinėti karantinuotis. Visi bambėtų, kad valdžia stato per mažai užtvarų ir t.t. "Sunkūs" virusai daug sunkiau plinta. O dabar, kai miršta tik 2%, ir tai "ne mūsų, o kažkokių 'pencinykų'" tai ir bumba visi... ir platina... Corona turbūt idealus virusas pandemijai šiuolaikiniam pasaulyje. Ties ta trapia riba, kai daugelis nenori aukoti ekonomikos vardan saugumo. Norint gyventi amžinai galima pradėti nuo tvarkingo vairavimo.
immortallt 2020-04-30 10:45
Rimtai? Buvau praleidęs pusmetį namie, su išimtimi į parduotuvę retkarčiais maisto. Daugiau jokio kontakto su kitais žmonėmis, apart keli skambučiai per savaitę su tėvais. Mokymasis + darbas po 16h per dieną, be išeiginių, taip pusė metų. Jei kažko sieki - ne problema.
mobilunkas 2020-05-01 09:08
o kas prasides kai atsisakysim vienkartinio plastiko ir imsim naudot daugkartinius daiktus? infekciju dar padauges, pagreites plitimas. Tad sitas virusas yra laime, nes mazai mirtingas, serga ne visi. Cia reikia permastyt visa valstybes struktura, kad nebeliktu nebutinu susitikimu, nebutinu prievoliu, pereiti i elektronine erdve- na ten virusu irgi gausybe, bet jie ne taip tiesiogiai zudo. Virusas kilo del centralizacijos kai vienur gaminama , kitur vezam, visi visur keliavo, tad butina decentralizuotis- daugiau prekiu gamint vietoj, remt vietine ekonomika, o ne pvz lenkai atveza mums pieno, mes jiems pieno ar jo zaliavos nuvezam