„Neturime žalio supratimo, kas nutiko“. Kas žinoma apie keistus susirgimus su labai keistais simptomais ir ko galima tikėtis ateityje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2020-04-30 20:33
depresija tai ne liga. kai sunkus laikai, tai kuo zmogus labiau dvasiskai silpnas, tuo jam lengviau ipulti i depresija, pykti, stresa, isterika. viduriu uzkietejimas taip pat gali buti nuo psichologiniu problemu ir galvos skausmas, manau... dvasiskai vystosi zmogus kai reaguoja i ka nors, jis tada arba vystosi arba degraduoja. jei pyksta, iesko kaltu, tada degraduoja, jam tada ateis dar sunkesni isbandymai... labiausiai primityvu yra ieskoti kaltu papuolus i kokia nors nemalonia situacija...
NekenciuReklamos 2020-04-30 23:00
tu geri, as geriu - abu nusisnekam. P.S. kokia dar bl depresija, kai taip bloga kad paeiti nebegali?
Hmz 2020-05-01 00:11
"bloga kad paeiti nebegali" labai panašu į sunkią depresiją šiaip.
NekenciuReklamos 2020-05-01 13:11
aha, o svarbiausia, kad depresija uzkreciama cia panaudojant tavo logika ir gretinant ja su article faktais.
Hmz 2020-05-02 08:32
Kadangi pasirinkai kitą argumentą, reiškias pripažįsti, kad su pirmuoju susimovei. O dabar pats laikas prisiminti vadinamąsias pamišimo epidemijas, pvz. švento Vito šokį, masinio apsėstumo kliedesius ir kitus mielus atsitikimus.
vanduo4 2020-05-03 07:52
: atsikratyk žmonių, kurie tave stabdo, žemina, niekina, siurbia tavo energiją - jie yra tavo priešai.
NekenciuReklamos 2020-05-03 14:40
as nebandau uzgincyti fakto, kad zmoniu negatyvumas, ypatingai artimai bendraujanciu, gali buti perimamas. Bet teigti, kad simptomai pamineti straipsnyje galejo butu sukelti depresijos yra tiesiog juokingi. Be to depresija pasireiskia yvairiais budais, tarkime vieni zudosi kiti pradeda vartoti svaiginancias medziagas (na cia jau turiu omeny ekstremalius atvejus, kai ale zmogus jau taip susirges depresija, kad paeiti negali), is visu minetu simptomu, nieko panasaus nebuvo. Tad as teigiu, kad susirgimu protrukiai buvo sukelti isoriniu veiksniu, tarkime virusu/bakteriju.
AAA000 2020-05-03 21:29
klausimelis vandeniui: kokius atsikratymo budus isbandei ir siulai? jei pvz vaikai ar zmona, ar tevai cia gal tu buvai tas, kur i sulini sumete? ---------- as prisilaikau poziurio, kad depresija ne liga, o tiesiog budvardis . tai pasekme durno gyvenimo budo. ligos yra negalavimai su konkreciai ismatuojamais ir nustomais FIZISKAI pozymiais. ir gali but tokiu pozymiu tiesiog visuma, kai nera lemiancio. nebutinai vienas konkretus.