Kiek žmonių iš tiesų jau mirė nuo covid-19?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DarkNRG 2020-05-17 21:36
UK yra paskaiciuota, kad nuo su virusu nesusijusiu priezasciu, tokiu kaip insultas, infarktas namuose numire bent 15 tukst. zmoniu, nes delse kreiptis i ligonines, kad neapkrautu UK gydymo sistemos. Prisikalbejo su savo agitacijomis: 'stay home, save lifes, save NHS'
NekenciuReklamos 2020-05-18 12:35
pamirsai pamineti, kad UK, senukai kurie buvo gydomi ligoninese del vienokiu ar kitokiu (nesusijusiu su ncov19) priezasciu, atgal y "seneliu namus" budavo paleidziami be testavimo ar jie nepasigavo viruso. Kaip pasekme, daug ju mire ir uzkrete kitus (veiksmas karantino pradzioje) Siandien UK spauda jau raso, kad bent 20% atkeliavusiu y ligonine uzsikrecia virusu, nepaisant visu atsargumo priemoniu. Cia tokia politine betvarke, kad jeigu ne profesionalios gydytoju pastangos, tu mirciu butu .... Sakykim taip - butu gerokai daugiau.
FtBall 2020-05-18 13:20
Įdomu, nuo ko daugiau žmonių numirs - koronos ar karantino. 30% žmonių rizikuoja savo gyvybe, nes bijo/negali nuvykti į ligoninę: https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena ... 28-1314770 Ir čia tik viena liga. Iš mano giminės vienas žmogus serga vėžiu, turėtų vykti operacija po kelių mėnesių - dabar neaišku, ar ji įvyks planuotu laiku. Jei žmogus neišgyvens - mirties priežastis iš dalies bus karantino apribojimai. Kitas žmogus sirgo vėžiu du kartus, abu pasveiko, bet periodiškai vyksta patikrinimai, ar neatsinaujino. Kitas patikrinimas nukeliamas keliems mėnesiams į priekį. Vėlgi, jei tada bus per vėlai aptikta liga - mirties priežastis iš dalies bus karantino apribojimai. Tokios ligos, kaip vėžys, dėl karantino gali nulemti mirtis ir po kelių metų. Dar stresas, kai sergi korona be simptomų, gali būti didžiulis. Sergantys ūkininkai bijo sėst į traktorių (o šiaip ir negalima). Miesto žmogeliui dzin, porą mėnesių gaus prastovas, o ūkininkas - rizikuoja prarasti visų metų pajamas. --- Pats būčiau linkęs spėti, jog 2020 metais bendras mirčių skaičius bus vos vos didesnis už vidurkį, o 2021 - vos vos mažesnis, sumoj - nulis. Šiemet išmirs sunkiai sergantis (Italijos statistika - <1% mirusių neturėjo jokių lėtinių ligų), kurie vienaip ar kitaip būtų mirę greitu metu.
Evil Goku 2020-05-18 14:03
Taigi tie kur ankščiau minėjai vėžininkai ir tie su insultais ar infarktais irgi ankščiau ir vėliau (kaip ir visi mes) numirs. Ta gal taupom pinigus ir visai uždarom ligonines - išlieka stipriausi, o nereikalingus utilizuojam?
FtBall 2020-05-18 16:13
Yra melas, didelis melas, ir statistika. Kažkas juokavo - jei tave nušovė, bet griūdamas išleidai garsą, panašų į kosėjimą - mirties priežastis - korona. Visur bandoma pateikti bendrą statistiką ir tik pasiknaisiojus pasimato aiškesni skaičiai - amžiaus grupėsė iki 50 metų - mirtingumas <1%. https://www.statista.com/statistics/110 ... oup-italy/ UK 91% žmonių sirgo, vidutiniškai, 3 kitomis ligomis: https://www.bbc.com/news/health-52308783
kiesza 2020-05-18 18:09
Žmonės miršta ne nuo Korono, o tiesiog ją turėdami. Manau tai dirbtinė isterija. Kažkam tai naudinga, kad pasaulio ekonomika užtraukė rankinį. Skamba kaip sąmokslo teorija, bet nerandu loginio ryšio, tarp keletos mirusių senelių ir pasaulinės stagnacijos kuri įtakos milijonus mirčių, galbūt net sukels ginkluota konfliktą
Niemand 2020-05-18 18:49
Visaip būna, va CSKA gydytojas keturiasdešimtmetis be jokių gretutinių ligų neperseniausiai mirė išskirtinai nuo korono... Tikslios proporcijos nežinau, bet kol sveikatos sistema funkcionuoja normaliai dažniausiai iš tiesų miršta nuo kitų ligų, korona tik paskutiniu lašu būna. O vat kai sveikatos sistema užsilenkia kaip Italijoje, Rusijoje, JAV, tas santykis stipriai keičiasi. Nors šiai dienai tas virusas vis dar mistiškai elgiasi - vienur mirtingumas aukštas, nors sveikatos sistema funkcionuoja normaliai, kitur žemas, nors sveikatos sistema užsilenkusi.
Evil Goku 2020-05-19 00:15
Stipriai skiriasi infekuotų ir mirusių skaičiavimo metodikos, tai mirtingumas neaiškus, nors tendencijos jau ryškėja.
vanduo4 2020-05-19 20:34
Jie nesikreipė ne vien dėl to kad neapkrautų ligoninių. Jie nesikreipė, nes ligoninėje galėjo pasigauti virusą ir tada jau tikrai bus kapiec. Taip kad nereikia visko nurašyti ant viruso. Beje tai kad jie nesikreipė yra pačių kaltė ir rizika. Niekas niekur oficialiai neliepė nesikreipti. Tik REKOMENDAVO kreiptis jeigu tikrai yra būtina.