Prancūzijos mokslininkai iškėlė netikėtą hipotezę, kad nikotinas gali padėti organizmui kovoti su COVID-19: ką sako tyrimai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RolandasRudomanskis 2020-05-29 01:48
Jei jau pradedam diskusiją, tai šalin tą medikų propagandą. Taip, rūkymas yra blogai su covid-19, bet tai taikoma seniems žmonėms, kurie jau ir taip metė rūkymą, nes turėjo lėtines ligas. Kur čia koreliacija? Tas pat sakyti, kad nesportuojantys žmonės labiau užsikrečia covid-19, nes jie turi riziką. Straipsnis yra apie tai, kad nikotinas blokuoja viruso prisijungimo receptorius, jei yra nikotino. Ponia žinovė medikė apie tai net nekalba, nes visi medikai bijo biochemijos ir molekulinės biologijos kaip velnias kryžiaus. Gėda, kai prasimokina 10 metų, o neišmoksta nieko ir operuoja 50 metų senumo sąvokomis. Tereikia prisiminti konfliktą tarp genetikų ir biochemikų, pirmieji operuoja sąvokomis iš 19 amžiaus, antrieji iš 20. Galiausiai genetikai suprato, kad genai nelemiami vien tik dominavimu ir recesyviniu poveikiu. Rudas akis gali turėti vaikas, kurio tėvai mėlynų akių. Aš prieš 20 metų mėginau įrodyti, kad mano pusseserė nuo kito tėvo, nes taip genetikai aiškino. Dabar taip nėra. Tai medikei reikia nueiti nuo arenos, tik biochemikai ir molekuliniai biologai laikomi autoritetais šiais laikais. Jos šneka - tai pezalas, nepagrįstas jos žiniomis
Arunas1948 2020-05-29 07:07
Viskas priklauso nuo pinigu, rukalu gamintojai pamokejo o mokslininkai uz pinigus sakys kad rukymas gelbsti nuo vezio, kokia cia gali buti diskusija.
Niemand 2020-05-29 09:50
Čia ne gydytoja komentavo, o psichologė jei ką Problema su rūkymu ne nikotine, kuris protingomis dozėmis naudingas, o dūmuose. Ir ne taip svarbu, ar tie dūmai tabako, ar beržo lapu.
HardAxe 2020-05-29 09:55
Dabar man durnam pasakykit... Jeigu užsikrėsiu COVID, man verta nusipirkti nikotino pleistą ar tų kramtoškių? Niekada nesu rūkęs, bet jei nikotinas gelbėja sveikatą pleistrą užsiklijuočiau.
immortallt 2020-05-29 10:04
Greičiausiai neverta, nes teigiamas poveikis gali būti toks nežymus ir lėtas, kad tiesiog turėsi naują pripratimą O šiaip šiais laikais labai greitai hipotezės viešumoje tampa faktais, kuriuos po to labai ilgai paneiginėja...
Niemand 2020-05-29 10:07
Blogiau nebus, tik pleistrą ar kramtoškes vartoti neviršijant ant pakelio nurodytu doziu ir pasirinkti ne pačią stipriausią versiją. Pleistrams dar odos alergijos pasitaiko, bet čia nuo konkretaus gamintojo priklauso.