42 metų amžiaus sistemų analitikas gimė ten, kur niekas kitas iki tol nebuvo gimęs: nepaprasta Palmo istorija ir kova dėl Antarktidos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-06-06 18:50
Manau jis laisvai galėtu pasisklebti visos Antaraktidos karaliumi, bent jau aš taip padaryčiau dėl prikolo. Nu gerai tegu pradžiai pasikelbtu kaip Argentinos/Antarktidos dalies karaliumi, o tada visą Antraktidą paskelbtu kaip imperiją. Nu ir aišku kaip geros valios imperatorius leistu visoms valstybms užsiiminėti moksliniais tyrimais. Ką ten gali žinoti kaip viskas pasisuks, žiurėk dar ir iš tikro pripažins karalyste/valstybe ar kažkas panašaus juk yra keletas tokių mikro karalysčių/šalių kaip Sealendas, (jei gerai pamenu ir Freelendas yra) ir kt. kur patys pasiskelbę karaliais/valdovais paparasti žmonės.
AAA000 2020-06-06 18:58
valdovas tegali but tik vienu atveju - jei turi savo zinioje kontroles mechanizma. nors minimalu. jei gimei - tu tik nebent paveldejimo teises turi kazkokias. ta prasme - antraeilio lygio prioritetas - kuris nesvarbus. ------- cia kaip su zmona. tu gali but jos vyras. bet jei zmona isvaziavus ir ja pisa meiluzis - jis valdo aukstesnio lygio prioriteta o tu tik buhalterinio lygio ir gali ten tik pamojuot kokiu nors santuokos liudijimu, kuris yra bevertis nors kokiam imortal - cia neabejotina kontroles virsune nes tokie kaip jis suabsoliutina psiaudorealybe ir gyvena savo buhalterinese fantazijose.