Kaip Romos imperija išgyveno už COVID-19 dar baisesnę pandemiją: šienavo gyvybes masiškai, žiauriai ir bangomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-06-20 21:25
kazkokie paistalai. pagrindine problema yra genetiskai uzprogramuota senatve ir mirtis. dabar ta zinom ir galim daryt veiksmingus sprendimus. kaip zmoniu visuomene. o ne klykaujanciu bezdzioniu. o kazkokia virusine epidemija - cia is esmes visiski niekai. kuriam idiotui cia taip uzsireike visuomenines vergoves ir valdzios diktato? siaures koriejieciai irgi su nostalgija prisimena bandos vienybes jausma - kai juos valdzia pisa ir visi vieningai apie tai tyli ideali vatnyku garbinama tvarka - visuomeninis savanoriskas bejegiskumas ir visu atimsim, svaistysim kiek norim ir kaip norim, o kas liks - padalinsim po lygiai - ane? nieko neprimena?
Arunas1948 2020-06-20 21:39
Mane pavydas apima kai pamatau vaizdus is S. Korejos, kokie jie lieknuciai, sveikuoliai, dabar paziurek vaizdus is Amerikos, stori nusipeneje, krinta nuo koronoviruso kaip lapai rudeni, va ko reikia S.Korejos pavyzdzio Amerikai.
AAA000 2020-06-20 21:53
tie stori amerikieciai ilgiau gyvena uz tuos lieknus siaures korejiecius. siaures korejieciai tiesiog mirsta nespeje nutukt del to ir liekni ir jauni. man pofig jei pasiulytu, kad samoningai gyvensiu 300 metu, bet sakykim nuo 100 metu tik su vezimeliu tegalesiu judet ir siksiu tik i vamzdeli. vis idomiau - nei tiesiog bukai mirt kaip vatnykinei bezdzionei ar konservu beretei