Elonas Muskas kategoriškas: „net kai vakcina nuo COVID-19 taps prieinama - aš nesiskiepysiu“  (29)

„New York Times“ duotame interviu „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas atskleidė, kad kai tik vakcina nuo COVID-19 taps prieinama, jis neketina skiepytis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kodėl jūs nesiskiepysite?“ – paklausė „New York Times“ žurnalistė Kara Swisher. „Nei man, nei mano vaikams nėra jokio pavojaus susirgti COVID-19“, – atsakė Elonas Muskas.

Verta prisiminti, kad dar kovo mėnesį Elonas Muskas savo „Twitter“ paskyroje skelbė, jog „koronaviruso panika yra kvaila“ ir iki balandžio pabaigos bus „beveik nulis naujų atvejų“.

 

Gegužę Elonas Muskas įsivėlė į konfliktą su Alamedos (Kalifornija) valdžia dėl naujos elektromobilių gamyklos. Dėl pandemijos verslai buvo priversti užsidaryti, su kuo Elonas Muskas labai akivaizdžiai nenorėjo sutikti.

Žurnalistei prakalbus apie artėjančią antrają viruso bangą, Elonas Muskas atšovė – „visi miršta“. Tačiau paprašytas apsiauti vieno savo darbuotojo, pašaukto atgal į darbą pandemijos įkarštyje, batus, Elonas Muskas tą daryti atsisakė. Primename, kad praėjus kelioms dienoms po gamybos atnaujinimo, darbuotojams patvirtinti teigiami koronaviruso testo rezultatai.

 

„Tiesiog judėkime toliau“, – prašė Elonas Muskas. „Kara, aš nenoriu įsitraukti į diskusijas apie COVID-19“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(11)
(27)

Komentarai (29)