Naujas tyrimas atskleidė, ar tikrai dėvint kaukę galima apsinuodyti CO₂

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

NekenciuReklamos 2020-10-19 01:51
visu pirma jeigu jau apie UK rasai, tai as tave biski pamokysiu Molio Motiejau, "fk" rasosi kaip "Fuck Me", ir ne vienas britas/amerikietis arba naturaliau snekantis uzsenietis nenaudos tokio sakinio trumpinio JOKIAME SAKINYJE, nes nera jam jokio trumpinio. Tad yvertinus ka tu parasei, galiu drasiai teigti, kad esi mazu maziausiai "imposter", arba TIKSLIAU ESI kaimietis su £100 gryzes y LT "pasidrocinti" Vilniaus gatvese (arba dar liudniau - savo "supistkiemio" teritorijoje). p.s. jeigu del kaukiu tu manai kad neveiksminga, tai, kaip Zemaite rase "Marti" apie Vingiu Jona, kai meti triusikus y siena ir su skambesiu atsoka, taip ir su tokiais Dievo nuskriaustaisiais kaip tu, kuriems mastymas taip ir nebuvo suteiktas, tai zinoma, niekas negali padeti, nes tokiems kaip tu AS LINKIU TIK MIRTIES ir patikek, tau numirt yra daug didesnis sansas nei man ar kitiems, nes tavo likima apibrezia tavo mastymas tad eik ir buk ykvepk giliai teviskes oro Akropolyje
NekenciuReklamos 2020-10-19 02:04
dar vienas atsirado nors ir gerbiu (NOT) tavo nuomone, bet gal tu geriau paziurek koks yra CO2 g/mol VS oro (t.y. visu duju misinio svoris) g/mol pries rasydamas "nesamones". O jeigu ka, tai CO2 kaip dujos yra sunkesnes uz deguony... O zmones kalnuose "uzsilenkia" nes ten biski oro tankis kitoks, tad, mazesnis tankis, dazniau kvepuoji, o jeigu genetika nedekinga tai ir deguonies pasisavinimas daug mazesnis nei serpu, o tai veda link deguonies stygiaus, o tai veda link... tavo mineto "uzsilenkimo". Tad...Uzauges LT, nekopinejes kalnuose, gal geriau patylek, nes yra temu kur gali reiksmingiau pasireiksti.
punktyras 2020-10-19 08:20
Dujų tankis priklauso nuo slėgio. Oro sudėtis pėsčiam žmogui pasiekiamuose aukščiuose yra daugmaž vienoda ir didesnės įtakos nedaro. Aktualus yra parcialinis slėgis. Didesniame aukštyje mažėja ir deguonies ir anglies dvideginio parcialinis slėgis. Todėl, grubiai tariant, kraujyje (kaip ir bet kokiame kitame skystyje) blogiau tirpsta deguonis ir geriau pasišalina anglies dvideginis.
HardAxe 2020-10-19 10:33
nevisai. Organizmas reaguoja į patį dujų slėgį, ne PO2. Kaip minėjau kažkur buvo toks projektas "biosfere2", ten bandė uždaroj patalpoj pragyventi metus regeneruodami deguonį, maistą ir t.t. Padarė vieną klaidą, kad betoninės struktūros sugėrinėjo CO2 ir mažėjo O2/CO2 kiekis toj jų sistemoj. Deguonis buvo nukritęs berods iki 15%, bet aklimatizacijos procesai būdingi kalnams neprasidėjo.
conjurer 2020-10-19 13:02
punktyras 2020-10-19 15:27
Tai ir neturėjo prasidėti, nes parcialinis deguonies slėgis nepasikeitė.