Kodėl kai kurie žmonės taip kategoriškai atsisako dėvėti kaukę?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2020-10-23 11:02
Nes sveikiems žmonėms jų dėvėti nerekomendavo net PSO bet ir mūsų psichiatras ponas plikis veryga
NekenciuReklamos 2020-10-23 12:48
o kaip tu zinosi sergi tu ar ne covid19, jeigu tiesiog lengvai pakoseji, arba apskritai turi poros dienu langa, kai jau pradedi "skleisti" virusa, bet dar "nesergi" tiek, kad reiktu guleti lovoje? rytieciai po SARS epidemijos 2003, pasimoke, nesioja tas kaukes ir niekas nesiskundzia ir niekas nemirsta nuo ysivaizduojamu problemu, kaip kad CO2 apsinuodijimu ir pan. Tik tokie zmones kaip tu yra visiski berasciai ir anarchistai, kuriems nusisikti ant tautos geroves, priesinasi akivaizdziai veiksmingom apsaugos priemonem.
HardAxe 2020-10-23 14:03
o kodėl diržų nesisega mašinoj kai kurie?
ZeroFM 2020-10-23 15:11
Reklama tu reklama geriau pats pasižiūrėk į savo rašliava be lietuviškų raidžių ! O kaip tu sužinosi ar dabar daromi testai skiria peršalima nuo šitos siaubingos ,,karūnos" nuo kurios ,,apsaugo" popieriaus skiautė ant snukelio bet ant pakuotės didesniu/paryškintu šriftu užrašyta NEAPSAUGO NUO COVID19!!! Šitai siaubingai ,,ligai" rasti reikia kažkokį prailginta ausų krapštuka sukišti 10cm į nosį ir pamakuoti ! Plinta oro lašeliniu būdu ? YES , okeu yra video youtube kaip čiuvas ( Knygnešys vadinasi kanalas) norėjo seilių mėginį duoti bet darbuotojos nesutiko. Tai common virusas taip lengvai plinta o iš seilių mėginio negali nustatyti ! Okey dabar apie tautos gerove Jau buvo straipsnis kad smurtas karantino laikotarpiu buvo išauges ne procentais o kartais. Bedarbių skaičius vien nuo šito cirko pradžios padaugėjo 40000. O viso šito cirko puošmene kaip ant torto tai pasiskolinti 5mlrd € kuriuos aš ir mano vaikai iki puses savo gyvenimo mokės. Sakyk ką nori bet visa šita klounada pasauliui kenkia labiau nei virusas nes žalojami VISŲ gyvenimai. Mažiau kreptų dėmesį į šita virusiuką o visas jėgas sutelktų klimato kaitos sulėtinimui nes pasekmės globalios bus ir mirčių skaičius augs ohoho kaip. Va pavyzdukas: Pneumonia, diarrhoea, malaria and HIV are the main causes of death in infants and young children. In the African Region, about 473 000 children die from pneumonia, 300 000 from diarrhoea, and a further 443 000 from malaria every year. 1300000+ vaikų kasmet miršta ir kas daroma kad tai sustabdyt ? Ogi nieko nes niekam neįdomus kraštas iš kurio pilnu tempu buvo gabenami ištekliai vergų pagalba.
Hmz 2020-10-23 15:28
Afrikoje jau seniai vyksta skiepijimo programos (tiesa, vietiniai antivakseriai joms priešinasi), dalijami prezervatyvai, didinamas švaraus vandens prieinamumas ir t.t. Tad nereikia naglai meluoti, kad nieko nedaroma. Pvz: https://nvsc.lrv.lt/lt/naujienos/iveiki ... ms-laikams https://www.un.org/africarenewal/magazi ... ing%20used.
ZeroFM 2020-10-23 17:20
Viskas vyksta tik dėl akių. Paskutinį kart žiūrėjau kiek ten jų yra prieš 15m kai mokyklon ėjau, 750mln o dabar 1.3mlrd. tai kur tie prezervatyvai tavo? Kitaicam prireikė 35metų kad nuo 750mln iki 1.3mlrd pasiektų o čia rabbitai per 15metų sumušė populiacijos augimo rekordus.
_alvydas_ 2020-10-23 17:39
Dar rytuose nesipriešina elektroniniam kontaktų atsekimui. Pietų Korėjoj lyg 2 valandos kontaktų atsekimui ... Be šito nieks čia realiai nesuveiks. Užtad žmonės priėmę netokius jau ir sunkius ribojimus gali gerokai lengviau tenkinti savo gyvyviškai svarbius poreikius nei vakarų liberal-anarchistai. Pvz. laisvai kreiptis pas daktarus ir dėl visų kitų ligų apart covido, išvengti darbų netekimo ir panašiai. "Taiwan reports 4 new coronavirus cases" https://www.taiwannews.com.tw/en/news/4035448 Vietiniu atvejų ten išvis kokia 40 tik ir apie 500 įvežtinių. Virš 20 milijonų gyventojų, tankumas didelis. Bet gali ramiai sau gyventi iki vakcinų be jokių "amerikoniškų kalnelių".
NekenciuReklamos 2020-10-23 17:40
Butent. Ekonominis nuosmukis visame pasaulyje, siaubingai paveiks musu visu yvenimus. Tad iskyla klausimas, kam valstybems taip elgtis (uzdarineti visus namuose), jeigu, anot taves tas covid19 yra toks nepavojingas? Kam tai yra naudinga? Kokia tai finansine nauda ir kuriom salim tai gali but naudinga? p.s. jeigu tu dar kabinesies prie mano rasybos (jinai zinoma nera ideali, todel kad man visiskai nerupi gramatines ir skyrybos klaidos) as tavo sakinius isnagrinesiu tokiu budu, kad tau bus geda dar ka nors parasyti, nes pats darai siaubingas klaidas savo postuose. Tad - "nesijuok kaip puodas, kad katilas juodas".
daynewss 2020-10-23 20:07
Nei vienas bankas nėra suinteresuotas, jog "klientas" gražintų paskolą. Tiek Federalinis Rezervų "bankas", tiek Europos Centrinis "bankas", tiek Rusijos, Kinijos ir t.t. daro tą patį - "spausdina" pinigus. Tiksliau skaičiukus klaviatūra išrašo. Pinigai nuvertėja. Kaip esant nieko nekuriančiam parazitui siurbti išteklius? Jei valstybės skola yra 3 milijardai, tai su geru skolinimosi reitingu skola kainuoja salyginai mažai. Aišku, skola varijuoja, nes kartais daugiau atiduodama, kartais pasiskolinama. Bet nuvertėjus pinigams, reikia padaryti taip, kad skola išaugtų. Taip išlaikoma status quo. Nesakau, kad viruso nėra, tačiau jis nėra pavojingas. O žiniasklaida skleidžia kryptingą (neigiamą, gasdinančią) informaciją. Nesakau, kad jis buvo tam sukurtas, kas šiais laikais yra tikrai įmanoma. Bet, kad juo pasinaudota, kad visus sukišti skolon - tai faktas. O ir pastarosios dvi krizės - 2009 ir corona - tai tik įrodo.
daynewss 2020-10-23 20:11
Pasaulyje, kuriame kertami miškai, kad sodinti palmes, iš kurių spaudžiamas aliejus užkiša milijonams žmonių kraujagysles; kuriame cigaretėmis ir alkoholių prekiaujama maisto prekių parduotuvėse; kuriame vartotojiškumas sukuria tokias šiukšlių krūvas, kad jau net nebesugebama jų užkasti ar perdirbti ir mikroplastiką jau valgome ir geriame covid-19 yra žmonių debiliškumo beribiškumo įrodymas.
NekenciuReklamos 2020-10-23 20:24
apie ka tu cia zmogau.... bendra vyriausybiu skola pasaulyje yra tokio dydzio, kad reiktu ne vieno simtmecio kad jas reiktu atiduoti netgi idealiom salygom. O tu cia dar sneki apie centrinius bankus ir ju pastangas ta skola dar labiau isauginti. Cia tas pats kaip tureti trilijona $$$ ir dar gauti 5 trilijonus $$$. Visiskai nesutinku, nes jeigu pasidometum milijardieriu gyvenimais, jie patys teigia, kad po tam tikro kiekio assets t.y. poros milijardu, jau nebera skirtumo kiek tu milijardu po to akumuliuoji, tiesiog jie nebedaro skirtumo ju gyvenime. Tad, visa sita situacija tikrai nera sukurta tik tam, kad sukeltu "priklausomybe" centriniu banku paskoloms, nes jau kaip minejau, MES JAU DABAR ESAM LABAI LABAI DAUG SKOLINGI (turiu omeny pries covid19 pandemija) Ir apskritai, visu valstybiu veikla yra tokio modelio, kad ju funkcionavimas be centrinio banko paskolu YRA NEYMANOMAS. Tad, prasau svaresniu argumentu. Nes kol kas tai ka parasei kvepia nepagrystomis samokslo teorijomis.
NekenciuReklamos 2020-10-23 20:30
tiesiog valdanciuosiuose sluoksniuose vyrauja psichopatines asmenybes be tinkamo issilavinimo. Tai ka parasei sitame poste, as su tuom sutinku. Deja nesutikciau kad tai yra del zmoniu trumparegiskumo. Taip yra del ekonomikos modelio, psichopatisko valdymo ir prasto zmoniu issilavinimo, kuris neleidzia jiems to suvokti. Paskaityk knyga "Sapiens", ten yvertinus faktus susijusius su zmonijos biologija ir istorija, viskas susidelios y vieta (daugiau, maziau ) https://www.knygos.lt/lt/knygos/sapiens ... racijomis/
ZeroFM 2020-10-23 21:07
Yra sluoksnis parazitų, milijonieriai, milijardieriai kuriems krizės yra naudingos. Yra statistika kad jų skaičius nuo praeitos krizės pradžios ženkliai išaugo.
NekenciuReklamos 2020-10-23 21:41
pasinaudoti krize ir sukelti TOKIO LYGIO krize (lygiai taip pat buvo ir ispanisko gripo atveju), tai yra visiskai 2 skirtingi dalykai.
Kū? 2020-10-24 02:17
"Buvot perspeti", penktadieninis nostradamas, haha
DarkNRG 2020-10-24 05:24
O pats kodel kaukes nenesioji kai gripo sezonas ateina? Nuo gripo pasaulyje numirsta apie 0.5 mln zmoniu per metus ir koks tukstantis Lietuvoj. Ka tau tauta nerupi? Estijoj, Svedijoj, Danijoj, islandijoj, Norvegijoj kaukiu isvis niekur nereikia. Ir ka, sios salys issiskiria kazkokiu didziuliu uzsikretusiuju skaiciumi? Kaukes tiesiog nera tokios efektyvios. Waste of time ir tiek. O dar kai tave visokie paranojikai covidiotai gatvese puola ir mentai bauduoja del apsmukusios kaukes. Tai visa tai, tik sukelia zmonem dar daugiau neigiamu emociju.
_alvydas_ 2020-10-24 12:55
Lygini šūdą su šudu. Palygink su tais kurie kažko pasiekė toj sryty. Taivanas , Pietų Korėją. Ir beto ten jie be karantino to pasiekė.
NekenciuReklamos 2020-10-24 17:36
1ma - as kai sergu gripu, tai juom sergu ir guliu lovoje, nera pas mane jo besimptomes formos, kaip kad tai gali buti su corona. 2-tra del tu mirciu nuo gripo tai ryskiai perdedi, UK pvz 2017-2018 nuo gripo mire 320 zmones.
NekenciuReklamos 2020-10-24 18:28
zmones irgi taip pat mane, kaip kad tu manai dabar, tad geriau pagalvok, ar tu kaip siuolaikinis zmogus visgi esi siuolaikiskas ar vis dar gyveni 1900ju nuotaikom ir nuomonem? https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Mask ... _Francisco
DarkNRG 2020-10-24 19:57
Is kur tokius skaicius trauki?? Jei pasaulyje mirsta spie 0.5 mln zmoniu nuo gripo, tai pagal tave UK su 66mln populiacija numirsta tik 320 zmoniu? Nejuokauk. Vien USA mirsta apie 60 tukst. kas met nuo gripo. '' There were 40,000,000 influenza cases in the United States this flu season, which is nearly 20 percent below the previous year. The approximately 60,000 flu-related deaths in 2018/2019 are also lower than in 2017/2018, where the CDC recorded 78,000 deaths'' https://news.ophardt.com/en/flu-season- ... ef-summary Ir pagal tave, jeigu sergi gripu ir guli lovoj, neplatini jo kol simptomu neturi, ir visi kiti taip pat daro, tai kaip gi gripas taip aktyviai plinta tada? Ne viskas taip paprasta.