Vakcinų kūrėjas paaiškino, kodėl tam, kas įprastai trunka dešimtmetį, dabar pakako dešimties mėnesių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Manobataibuvo2 2020-12-02 02:05
Sukurti bet kokį marmalą - vienas dalykas. Užtikrinti jo saugumą - visai kitas. Niekas neištyrė, kokie yra ilgalaikiai nepageidautini šalutiniai poveikiai. Pvz., autizmas skiepytiems vaikams, arba skiepytų būsimų mamų vaikams, arba nevaisingumas subrendus ir pan. Pasaulis jau matė tokių dalykų už kuriuos ir Astra Zeneka ir tas pats Pfizer, ir kiti panašūs turėjo ir vis dar turi bylų. Tuo labiau abejonių kelia saugumas vakcinų, kurios veikia į DNR. Dar prieš dešimtmetį pradėti bandymai buvo ypatingai nesėkmingi ir uždrausti. O dabar staiga jau pasidarė viskas saugu ir galima eksperimentuoti su visu pasauliu iš karto? O gal ta vakcina jau prieš tą dešimtmetį sukurti toje pačioje laboratorijoje kaip ir tas baranavirusas, ir tik ištraukti tinkamu momentu? Dėl to ir "pagaminta" taip greitai.
punktyras 2020-12-02 07:31
Kalbėdami apie paskubomis kuriamą „marmalą“, tiksliai apibūdinate savo komentarą, kuris visiškai neturi nieko bendro su straipsniu ir jo mintimi. Galite paaiškinti, kaip vakcina veikia DNR? Kokius prieš dešimtmetį vykdytus tyrimus turite galvoje ir kodėl per 10 metų jie negalėjo pasikeisti? Skiepai autizmo nesukelia, tai rodo daugybė atliktų nešališkų tyrimų.
Manobataibuvo2 2020-12-10 04:51
Per paskutinius 30 metų, autizmo atvejų padaugėjo apie 300 kartų, kaip tik, kai buvo įvesti privalomi vaikų skiepijimai, skiepų pasai ir t.t. Įdomu nuo ko? Iki dabar jokie tyrimai nepateikia atsakymų. Kaip čia taip: nežinome nuo ko, bet tikrai ne nuo skiepų? Vien iš mano pažystamų aplinkos yra 2 autizmo/raidos sutrikimo atvejai: iki 6 mėnesio visai normali raida, vaikai vystėsi pagal standartus, jokių problemų. Po skiepo, kai vaikui suėjo pusmetis atsirado sutrikimai: epilepsijos, nuomariai. 1 metų ir 2 mėnesių dar nesėdi. Apie šliaužiojimą, o tuo labiau vaikščiojimą nėra net kalbos. Aš netikiu skerdyklomis,- pasakė avinas ir toliau ramiai kramsnojo žolę. Bet jis tam ir avinas. Žmogus turi daugiau galimybių. Graudu tik, kai savo noru jų nenaudoja/atsisako. Ką tik t.lt išmetė citatą: Paklydimas nenustoja būti paklydimu dėlto, kad juo vadovaujasi milijonai žmonių // L. Tolstojus Simboliška kažkaip...