Mėgstantys tokius filmus, kaip „Terminatorius“, kur kas geriau pasiruošė tam, kas šiuo metu vyksta pasaulyje - štai ką rodo naujas tyrimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-01-27 10:32
https://www.youtube.com/watch?v=Wh6RLOF3FrE
SILORAKAS 2021-01-27 15:51
O gal vis tik sumaišyta priežastis su pasėkme. Manau nuo žmonių charakterio savybių labai priklauso turinio pasirinkimas: intravertai ir extravertai turi skirtingus skonius filmams/serialams. Intravertai labiau mėgsta siaubo/postapokaliptinius filmus. Intravertai lengviau pakelia pandemijos sunkumas (bent jau trumpuoju laikotarpiu) - socialinę izoliaciją, darbą iš namų ir t.t. Žinoma intravertas visų suvaržymų bus mažiau "sudirgintas" šioje apklausoje. Žodžiu panašu į "skystą" statisninę apklausą su pritemptom išvadom.
HardAxe 2021-01-27 16:37
Aš ekstravertas, labiausiai mėgstu logišką fantastiką. Postapokalisė puikiai tinka, jeigu nesipjauna su logika kas antroj scenoj.
kestutisz 2021-01-27 23:36
O ką čia išvis tyrė? Kas bendro su išgyenimu etc? "Išvados parodė, kad postapokaliptinių filmų gerbėjai buvo labiau pasirengę pandemijai ir per šį laikotarpį patyrė mažiau neigiamo poveikio jų gyvenimui" - aš matau tik tiek, kad tie kurie ir anksčiau žiūrėjo daug šlamšto per tv (įskaitant turbūt pačius idiotiškiausius - neisbaigiančias zombių muilo operas), vietoj to kad eiti į lauką, tai jie na nelabai ir pastebėjo kad kažkas pasikeitė?... Jei kažkam filmai ir būtų padėję išgyvenimui realiame gyvenime tai na jie negalėtų sakyti, kad "mažiau neigiamo poveiko", nes na bunkerio įsirengimas, ginklo įsigijimas - vien tik papildomas stresas.