Mokslininkai pranešė, kad JK plintanti COVID-19 atmaina dar kartą mutavo: virusas „įgijo supergalią“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2021-02-05 00:24
Jei manot, kad medikams labai patinka lavonus ištisai pakuot, kas vyko piko metu, tai labai klystat. Tai juos užpisa, vargina ir liūdina. Medikai daug ko prisižiūri darbe, prie daug ko pripratę. Bet irgi turi savo nervų ribas.
NekenciuReklamos 2021-02-05 00:33
ko jus apskritai "pesates" del tu partiju? Kiekviena partija, gali parduoti savo mamas, kad tik isliktu valdzioje. Geriau vertinkite rezultatus. Kazkas pries savo kadencija "atleido" karantino vadzias pries rinkimus ir pralaimejo? Beveik garantuoju, kad ta pralaimejusi partija, tiesiog bando mirusiuju saskaita "parodyti" naujai isrinktos valdzios nesugebejima susitvarkyti su esama situacija. Ir tai, istoriskai, butu galima taikyti ir kairiosioms ir desiniosioms partijoms. VISADA VERTINKITE KURI PARTIJA BUVO/YRA MAZIAUSIAI EGOISTISKA!
NekenciuReklamos 2021-02-05 00:41
o koks tau kaip LT pilieciui skirtumas kai LT valstybe pasiskolinus uz XX pinigu turi grazinti XX pinigu? tau nera jokio skirtumo, nes LT valstybe, tavo gyvenimo metu NIEKADA taip ir nesugebes issimoketi paskolos (ir cia jau nebera jokio skirtumo uz kiek LT valstybe pasiskolino). Tad, gali pasiimti 001 milijardo ARBA 999 milijardo paskola, bet NIEKAM dabar gyvenanciam tai nepadarys skirtumo. Tad, visa ta nesamone, "mes esam mazesneje skoloje nei kiti" yra tiesiog rinkiminis sukis. Ir jus visi tuom patikeje, esate RINKIMU ZOMBIAI!
NekenciuReklamos 2021-02-05 00:44
atvaziuok y UK, tu suprasi, kad ka LT valdantieji daro yra kaip mazu vaiku darzelis...Gerbiu tavo "sukta" nuomone, bet manau, kad kartais "lenki" lazda iki tokio lygio, kai tampi labiau "sudinas" nei "auksas"
Siguas 2021-02-05 03:26
Pas mus griežčiausias karantinas regione. Aiškėja jo padariniai: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/akt ... -18151670/ Kad taip bus rašiau jau pavasarį.
NekenciuReklamos 2021-02-05 09:33
"...Tas pats ir su kaukių dėvėjimu lauke, statistika rodo, kad tose šalyse, kur nuo pandemijos mažiausiai žmonių nukentėjo, kaukės lauke neprivalomos. Žmonės kurį laiką gali laukti, kentėti, bet viskas turi ribas. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/akt ... 8151670/... UK, kaukes lauke nera privalomos ir apskritai, jeigu nori gali ju nenesioti - rezultatas, vienas didizausiu mirtingumu nuo covid19 visame pasaulyje. Tas pats ir su USA ir su Brazilija. Tad, ka tu norejai isreiksti savo postu?
immortallt 2021-02-05 09:40
Griežčiausias Tiek Briuselyje, tiek Vokietijoje, dar nuo lapkričio pradžios uždarė visą smulkų verslą, kaip ir pas mus plius dar komandanto valanda nuo 21:00 iki 5:00 arba 6:00. Taip pat mes buvome pasiekę didžiausią rodiklį užsikrėtimų ir mirčių. Kaukės Vokietijoje FFP2 arba geriau. O dėl tų kaukių lauke myžčiojimo, nu dieve dieve, kaip baisu, kaukę lauke nešioti, čia tas pats kas kankintų! Blogiausia kas gali būti. Kalbant apie dabartinę valdančiąją daugumą, sprendimai skiriasi, kai turi iki 20 susirgimų per dieną, ir kai turi virš 30 lavonų per dieną bei virš 3000 susirgimų per dieną. Taip kad pavasarį piktintis ribojimais po 3 savaičių, kai atvejų skaičius neauga, pagrįsta, tačiau gali reikalauti/įvedinėti ribojimus kai pas tave jau 500 susirgimų per dieną. Ir tai nebus nei savo vertybių prieštaravimas, nei dar kas. Situacijai adekvatūs sprendimai. Ir taip, žalstiečiai paliko bombą ne tik su pandemija (jiems žmogaus gyvybė nieko nereiškia, grynai rusiškas požiūris), bet ir su biudžetu. 2020 m. biudžetas nesutvarkytas ir neparuoštas uždarymui, 2021 m. biudžetas iš viso nerengtas. Per mėnesį teko padaryti tai, ką jie turėjo daryti 6 mėnesius. Pagalbos verslui priemonės neparuoštos. Duomenų rinkimas nesutvarkytas. Iš esmės kai jie aiškino, kad ruošiasi antrai bangai geriausiu atveju masturbavosi prieš kamerą, o iš tikrųjų, tai dar ir atostogavo paskutinėmis savaitėmis, kai COVID atvejų skaičius mušti rekordus pradėjo. Tuo tarpu naujoji dauguma dirbo per savaitgalius ir šventes. Dar vienas dalykas, kurį visi pamiršta, tai kad negali rinktis aplinkybių ir gali turėti kelis blogus pasirinkimus, ir nė vieno blogo. Pandemija yra ne dabartinės valdžios pasirinkimas, ir jie negali tiesiog atsisakyti pandemijos. Jie gali paleisti virusą plisti ir pvz. uždaryti ligonines COVID pacientams, arba negydyti vyresnių nei 65 metai, nuėmus visus apribojimus.
AAA000 2021-02-05 11:42
maziau trolink. koks skirtumas ka veikia ir kaip trolina partijos, likusios be valdzios svertu? konservai aiskino, kad susitvarkys kaip minimum nors siektiek GERIAU. o kad jiems pasiko situacija - pirma tegu irodo. bet ne darbo metu, o laisvalaikiu. kuris atsiras tik kai jie padarys ta situacijos suvaldyma nors biski GERIAU uz buvusius. dabar jie isvis nedirba savo darbo. ir dar MASISKAI dirba pasalinius darbus, kurie niekam nereikalingi. irodineja kad jie ne pandemijos oziai ir kad reikia daugiau medaliu ju vadams. nori parasyt, kad tave tenkina, kad jie atejo ne dirbt - o tik teisintis del kazko, kas niekam nesvarbu isskyrus pacius konservus - kad jie ne oziai coroniniai? o tai kada jie pandemija aplamai tvarkys? nes panasu nesiruosia net. UK padetim siek tiek domiuosi (nes yra giminiu ) as manau skiriasti tik mastelis - ten daug tiesiog liaudies. ir UK valdymo kokybe ir reakcija i padeti siektiek geresne. nors kliurku daro ir ten sociai, bet akivaidziausias iskart taiso o pas mus LR maskuot pradeda, oziu ieskot ir uz tokias veiklas net rentu nori. NET atbulinem datom ir pomirtiniu...
kestutisz 2021-02-05 19:02
Šiaip jau taip. Ne dėl pačios krizės, bet jos užaštrinimo. Savo provincijoje realiai mes net nebūtume jos pastebėję, nebūtų niekuom kitokia, gal net mažesnė nei kai jau buvusios kelios rimtesnės krizės atprantant nuo Rusijos rinkų etc. Kaip jau praeitais metais - taip, pasaulyje, ypač JAV buvo didžiulė krizė, rinkos (o tuo pačiu realūs jų pensininkų fondai, turtas etc) krito kartais. Bet čia realiai viską pramiegojom, ir tai nebuvo blogai. Realiai ką reikėjo daryti anors krizės metu - rimčiau sukti ES pinigų įsisavinimo malūną, net priimti daugiau biudžetininkų kurie štampuotų visokiausių objektų planus (kaip kad tie patys bokštai, takai etc), juos skubiai tvirtintų, apmoktų žmones kaip juos panaudoti, kad tik išmelžti dar daugiau. Na arba nieko nedaryti - realiai nieko nenutiko nė vienai "bankrutavusiai" pietų valstybei.
Dannas3 2021-02-05 20:04
na taip, po laiko lengva pranasais but.Aha nieko nenutiko, pasidomek, kaip lengvai bankrutavusios salims skolinami pinigai. Ai bet matau politika, cia kiekvieno reikalas, nemanau, kad verta cia pyktis del to, del savo paziuru ir t.t.
NekenciuReklamos 2021-02-06 02:55
lolololololol, atleisk, neturejau omenyje yzeisti tavo ziniu, deja, tai ka parasei, BUTENT MAN yra labai juokinga ir naivu. UK valdzia ir as tikejau, kol pats neapsigyvenau ten, zdz, LT palyginus su UK yra kaip Madona VS JackTheRipper. Arba kaip kalasnikovas VS atomine bomba. Arba cidras VS namine. Zdz supratai mano nuomone. O jeigu nori patikrint savu giminaiciu UK politikos zinias paklausk kaip sekasi - tories susitvarkyti su moksleiviu nemokamu maitinimu https://metro.co.uk/2021/01/12/free-sch ... -13887331/
kestutisz 2021-02-07 10:20
Ne aš gi ir ištraukiau tą tobulai tipinį konservatorišką "dangus griūva" pavyzdį :) Aš suprantu, kad norisi atėjus į valdžią pradėti "keisit pasaulį", patekti į globalias žinias etc, bet to nereikia - nereikia naktinių reformų, nereikia jokių ten idiotiškesnių ribojimų nei kitur. Ir tam nereikia būti pranašu, tiesiog suvokti, kad didelę dalį visokių pasaulinių krizių galim tiesiog pramiegoti ir visai nebūtina jų kelti patiems. Labai kažką reikia daryt? Nusikopijuoti nuo kokių estų (kurie galbūt jau nusižiūrėjo nuo kokių švedų), pažiūrėjus kaip suveikė ten.