Klimato kaitos pasekmės: kariniai konfliktai ir masinis tautų kraustymasis - Palangos paplūdimio nebeliks po 40 metų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KnowHow 2021-03-13 21:54
Profesorius taip saugiai prognozuoja. Po 40 metų nei kas atsimins jo prognozes, nei profesorius žeme vaikščios. Tad jei ir nepataikys, tai kaip ir ne bėda. O vat dabar dėmesio gauna, sapausdina, pinigų tyrimams duoda. Puikus biznis ta klimato kaita ir baisių klimato prognozių generavimas
who 2021-03-14 00:32
Paleontologas, pagal apibrėžimą - biologijos mokslas, tiriantis geologinės praeities organinį pasaulį. Yra ir daug didesnių pylėjų iš tuščio į kiaurą, kurie gauna finansavimą. Čia bent renka info, gal ir atradimų padaro. Pagal populiacijos augimą, resursų eikvojimą, ašigalių tirpimą ir kitas negandas, ko gero sulauksim to ir baisesnių dalykų. Galima galvoti kad gamta pati regeneruojasi, bet kiek dabar mlrd populiacijos ir kiek užsukta gamybos. Ar neviršysim tos ribos, kai eko žlugs dėl masinės taršos ir tik dirbtinėmis sąlygomis bus galima auginti maistą ir didžioji dalis populiacijos turės badauti arba turės labai skurdų maisto pasirinkimą.