Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vytautas50 2021-08-11 22:56
AAA000 2021-08-11 23:00
as mintyse turiu ir kita vogimo schema skandinavu bankai moka zaist su nekilnojamo turto burbulais - nes ten iprasta. labai daug nuomininku del didelio mobilumo. o pas mus padovanojo is esmes visa banku sektoriu su mokestinemis lengvatomis zemes disponavime banku padaliniams (nuliniai mokesciai), kai tuo tarpu pilieciams ikiso zemes mokescius - didejimo tvarka. o "laikytojams" isvis uzkele iki 4%. tauta isvis neturejo praktiokos disponuot turtu uz skolintus piniogus - nes buvo iprate ,kad rusai pinigus skiedzia ir jie greit buverteja. kad skolintis nepavojingta. o va kapitalizme reikiaa skaiciuot ten infliacija (skiedimas) - valdoma. daba tu man pasakyk - galbut galejo uz tai but solidziai atsegta, tokiam konglameratui, kaip "partija valdzioje"... nupirkta tiesiog reikiami istatyminiai sprendimai tu irodyk kad taip tikrai nebuvo - jei tau konservai taip patinka nes as galvoju - per daug sutapimu... vokiski bankai cia kazkodel isvis neatejo...i tokia klestincio kapitalizmo sali... kame cia reikalas?
Benediktas 2021-08-11 23:04
Nemanau, kad Karbauskio išverstaskūrumo viešinimas yra pamazgos. Kitus dalykus reikia atskirai žiūrėt, turi parašyt, kas būtent, gal ir buvo kažkas persūdyta.
Benediktas 2021-08-11 23:10
VirtualGadget 2021-08-12 12:12
Skiepus tai perka gi politikai. Tai turi gi politikai būti kažkaip susiję su visu tuo. Narkotikų karteliai paprastai gal neužsiima vieša prekyba su vyriausybėmis, gal kažkur kažkaip po stalu ir vyksta kokie dalykai, bet kol nepagautas gi ne vagis. Visos pasaulio vyriausybės turi skirtingą požiūrį. Jei būtų kitaip, tada nebūtų nei karų nei konfliktų. Bet gi yra ne vienas konfliktų faktas. Nors kam lysti į vyriausybes. Užtenka pažiūrėti į komentarus ir matom kokie skirtingi požiūriai. Jeigu būtų noras spręsti problemą tai komentaruose nebūtų visokių išvedžiojimų kur sunku kažkaip logiškai ar faktiškai paremti. Jeigu paklausti ar pritaria prievartai tai sulauksi atsakymo pagal tai kokio kam reikia. Jeigu ta prievarta siūloma ne pačiam tada prievarta yra gėris. Jeigu prievarta būtų taikoma pačiam tada jau blogai. Ar tokia diskusija gali vesti į kažkokį sutarimą? Kaip įtikinti žmogų kad priverstiniai skiepai nėra gėris kai žmogus tuo šventai tiki kaip koks religinis fanatikas. Kodėl nedaromas joks kompromisas. Kur tokiu atveju dingsta tas intelektas ir erudicija ir lieka tik emocijos ? Kompromisas yra tai, kad kiekviena pusė kažką aukoja. Va pareikštų, kad vyriausybė atsistatydins jeigu pasiskiepys 70 procentų gyventojų ir net įstatymą tokį išleistų tai spėju pasisekimas būtų didžiulis. Čia aišku toks pat kraštutinumas kokį padarė dabartinė vyriausybė su visais ją palaikančiais. Tai kodėl vienu atveju kraštutinumas gerai, o kitu jau negerai ?
immortallt 2021-08-12 14:06
Skiepai nedaromi privalomi, yra dvi alternatyvos - augant atvejų skaičiui ir didėjant ligoninių užimtumui - izoliuotis nuo visuomenės, kurios dalimi nenori būti, arba reguliariai testuotis už savo pinigus. Na dar gali rizikuoti, prasirgti, jei išgyvensi, gal turėsi pasekmių visam gyvenimui (10%), gal ne, bet bent 6 mėnesius galėsi grįžti į visuomenę be testų. Niekas pasirinkimo laisvės neatima. Tik vat jie, kurie gauna pasirinkimo laisvę, negerbia kitų laisvės - turėti prieinamą sveikatos apsaugą, teisę į saugią aplinką. Visuomenės teisę į stabilią ekonomiką ir socialinį gyvenimą. Taip pat tie patys antivaxeriai užsiima ir kita veikla - skleidžia melą apie skiepus ir virusą. Tai dabar pasakyk, koks dialogas įmanomas su tais, kurie mato tik savo teises, o pareigų, ar kitų teisių nemato? Kokia gali būti diskusija su žmogumi, kuris melą naudoja kaip argumentus, o argumentuotos diskusijos vengia ir neigia mokslinius faktus? Vytautėlio jau ne kartą klausiau, ką žalstiečiai padarė, kad Lietuvos ekonomika ir toliau augo, būtent toliau, nes augimas prasidėjo dar 2011 m. nuo tada atliktų pokyčių. Po to jokių pokyčių darančių teigiamą įtaką šalies ekonomikos augimui nebuvo. Neigiamų buvo.
Niemand 2021-08-12 14:12
Prievarta visada blogai, bet kartais be jos gali būti dar blogiau, kaip kad skiepų atveju. Nesiskiepydamas keli pavojų tiek sau, tiek aplinkiniams, nes kartais ir net dešimtimis kartų didesnė tikimybė: užsikrėsti, užkrėsti kitus, numirti pačiam ir netiesiogiai nužudyti kitus. T.y. vienoje svarstyklių pusėje prievartiniai skiepai, kitoje - žmonių gyvybės. Jokios religijos ir net nereikia daug smegenų, kad suprasti, kuri pusė nusveria...
AAA000 2021-08-12 14:36
kazka tu cia jau skiedi. atimt is antivakseriu prieinama sveikatos apsauga vardan daugumos pasyviu ir vakseriu - cia irgi ne proto fontanus demonstruojantys sugalvojo. priemones turi but adekvacios, o ne krastines - kaip megsta konservai. konservai megsta kersyt ir skaldyt visuomene - kas rodo neadekvatuma ir nekompetencija. jei antivakseriai nori brangesnio varianto, o sveikatos sistema pajegi - tiesiog turi but padarytas sioks toks ekonominis medicinos imoku perskirtymas. elementari buhalterija. medicinos biudzete. viskas turi but daroma viesai - deklaruojant veiksmus. daba valdymo ir terorizavimo teises kazkokias sau susiteike konservai. per kazkokius lempinius pasus ir kitus nelogiskus apribojimus. cia svaistymas jau lesu ir pajegumu. nors tam nera net jokio teisinio pagrindo. visa partija cia jau reiktu teist. nes konservai vientisuma valstybes pazeidzia. nelegalai - kitas reikalas. isorine gresme. o cia jau pries piliecius taiko sankcijas. konservai pacia Lietuva jau puola. tipo mato jie savo pareigas? dar pajuokink. simonyte viesai giriasi, kad jei "kazkaip" laimejo - per kreivus istatymus - kuriuos patys is anksto pasiredagavo - tai tipo ji legali valdzia? nuo visuomenes net su koalicija jie neturi gal net 30% REALIU balsu. jie turi tik atejusiu i rinkimus labai miglota dauguma... nematau as ko cia pustis pries visuomene ir naglu snukiu aiskint - kad laukt reikia 4 metu. ir dar ivedinet valstybes paralizavima.
Laurynas19 2021-08-12 15:25
Aš vadovaujuosi skaičiais ir logika. Darbe taip įpratęs elgtis kai skaičiuoji projekto vertę, riziką bei atsiperkamumą, o čia kalba eina apie mano sveikatą - kas yra svarbiausia visame pasaulyje - vadinasi aš atliksiu išsamesnius skaičiavimus nei analizuodamas milijono eurų vertės projektą. Mano asmeniškai išgyvenimo procentas nuo covid (pagal, amžių ir lytį) imant šių metų statistikos vidurkį pagal UK, Vokietiją bei Prancūziją yra 99,995% ir čia dar neaišku ar tos mirtys mano amžiaus grupėje nebuvo sukeltos gretutinių ligų, kurių aš neturiu. Pagal JAV atliktas studijas blogiau buvo tiems kas turi vitamino D trūkumą. Aš sportuoju, sveikai maitinuosi ir vartoju įvairius vitaminus ir papildus užtikrindamas idealią imuninę sistemą. Taigi gali būti kad mano tikymybė mirti nuo Covid gali būti mažesnė nei 0,0025% . Čia sunku pasakyti. Kokia yra vakcinų žala ir koks procentas gauna šalutinių poveikių neaišku, pilna grupių su įrodymais ir video apie nukentėjusius. viena iš jų FB grupė: "no more silence" . Čia kalba eina apie "life changing" poveikius. t.y nevaldomi traukuliai, paralyžius ir pan. Gali būti kad ir net 0,0001% patiria šiuos padarinius. Nuo vakcinų mirčių taip pat yra. Pilna yra ir grupių visame pasaulyje kurie dalinasi savo patirtimi. Turiu atvejį ir artimoje aplinkoje. Koks procentas čia.. neaišku.. gal 0,00001% gal daugiau.. Tada standartinis vakcinų poveikis, vedant iš bent 100 žmonių kuriuos pažįstų: 40%: skaudanti ranka, nepatogumai 1d-2d. 40%: silpnumas, temperatūra, nedarbingumas 1-3d. 20%: silpnumas, temperatūra,skaudanti galva, "kaulų laužimas", ilgalaikis nuovargis nedarbingumas 3-7d. Tai va tarp ko aš turiu rinktis... Nėra logikos skiepitis žiūrint iš savo perspektyvos. Dabar dėl kitų žmonių saugumo: Kas pasiskiepijo yra saugūs. Jiems nėra ko bijoti. Kadangi net ir dviem skiepais pasiskiepijęs žmogus gali sunkiai susirigti.(čia faktas. Turiu pavizdį labai artimoje aplinkoje), taip pat gali platinti virusą, taip pat virusas jame gali mutuoti. Tai mano asmeniniai skiepai neapsaugo visiškai nuo nieko. Taip pat nėra jokių studijų kurios rodo ar mano nepriekaištingai saugoma imuninė sistema yra veiksmingesnė ar prastesnė nei skiepas? Gali būti jog visiems saugiau jog aš nepasiskiepijęs, nei pasiskiepijęs. Nepamirškite kad mes vienas kitam nesame priešai.
vytautas50 2021-08-12 16:04
sub 2021-08-12 16:40
Ties paskutine eilute galėjai pradėt ir iš kart pabaigt, nes visas kitas turinys tavo komentaro yra nonsensas. Fb grupės man juoką kelia ir ten pateikiami "faktai", tų pačių vadinamų "Faktų" pateikia ir grupės FB Flat Earth Society, 5G dangers ir pan. Kažkieno nuomonė, nukopijuota frazė iš kažkur, interpretacija ar argumentas be fakto, nėra faktas. Tuo ir skiriamės, kad aš informaciją skaitau oficialiuose mokslininkų puslapiuose ir PSO, o jūs FB. Tavo išgyvenimo procentas gal nuo bet ko yra 99 %, bet kadangi tamsta turi super gerą imunitetą, tai bet kuriuo atveju, jei jūsų sveikatai kažkas nutiks - nuo šiol atsisakote kreiptis į medikus. Teisingai? Nes (interpetuoju jūsų žodžius), jeigu turiu mano nuomone gerą imunitetą, medicinos specialistų komentarai man yra nesvarbūs, ir aš pats spręsiu ką man daryti ir kada. Standartinį poveikį vakcinų vesti iš 100 pažystamų - osom, gera statistika. Mes gal nepažystami, bet mane pridėk prie tų 100: 100%: skaudanti ranka, tikrai skaudėjo 2 dienas. 10%: silpnumas, buvo kažkiek juntamas labai trumpą laiką. 0%: silpnumas, temperatūra,skaudanti galva, "kaulų laužimas", ilgalaikis nuovargis nedarbingumas 3-7d. Ant kiek dabar pasikeis tavo statistika? Ar atsimeni skiepus nuo gripo, taigi pasiskiepijus gripo vakcina, sirgdavai sekančią dieną ir taip visą savaitę, nes buvo tokia metodika, kad nuo vakcinos sukildavo temperatūra, tie patys gripo simptomai tik daug lengvesni. Organizmas prisidarydavo antikūnių, imunitetas sustiprėdavo persirgus lengva forma, tada gripas nebebaisus. Tavo asmeniniai skiepai neapsaugo nuo visiškai nieko. OK, nzn kad tamsta kuriate skiepus, bet nereikėtų jų lyginti su medicinos specialistų sukurtais skiepais. Esmė dėl skiepų kame, kas dar nesuprato. Man dzin, nesiskypiekite kas nenorite, man netrukdo, aš asmeniškai nieko neverčiu ir neversiu skiepytis. Tik, please, susilaikykit nuo viešų komentarų, kad skiepai tai blogis, kenkia ir kažką. Nes visi tokie mokytojai, žinovai, bet pasirodo tik su profkės diplomu daugelis. Prisiminkite kas buvo beveik prieš metus, kai buvo kita valdžia, kita tvarka. Problema ne skiepai ir kad žmonės kiti nesiskiepins. Problema tame, kad jeigu bus susirgimų tiek kiek buvo pernai rudenį, tai bus prastai, vėl trūks vietų ligoninėse, vėl visos pajėgos bus mestos kovido ligoniams, o visi kiti, kurie susirūpino savo sveikata ir pasiskiepijo, turės kentėti dėl tų kurie nesiskiepijo - nes galimai negaus medicininių paslaugų - dėl perpildytų kovid ligonių. Pasiūlymas paprastas: nebekimbam viens kitiems į atlapus dėl skirtingos nuomonės, tiesiog padarom privalomą sveikatos draudimą (arba mokamą gydymą nuo kovid) tiems, kurie nepasiskiepino nuo kovid, bet galimai susirgs kovid.
Evil Goku 2021-08-12 16:50
Taip pat nėra jokių studijų kurios rodo, kad tu ne begemotas.... Dar dėl mirčių statistikos, jei prasidės masiniai sirgimai, tai mirtingumo procentas ūgtelės.
Niemand 2021-08-12 17:09
Ant pirštų su grubiais skaičiais: (a) tikimybė užsikrėsti (tampant užkrečiamu) nepasiskiepijusiam 90 proc.; pasiskiepijusiam 15 proc.; (b) tikimybė užkrėsti pasiskiepijusį pilietį 15 proc.; nepasiskiepijusį - 90 proc.; (c) tikimybė, kad užkrėstas pasiskiepijęs užsikrėtęs pilietis numirs 0,5 proc.; nepasiskiepijęs - 1 proc. Tikimybė, kad per tokią grandinę nužudysi žmogų yra šių trijų tikimybių sandauga. Kuo didesnė BET KURI dedamoji - tuo didesnė jų sandauga ir atitinkamai tikimybė, kad nužudysi kitą žmogų. Jei ką, tai reiškia, kad tikimybė nepasiskiepijusiam nužudyti pasiskiepijusį yra apie 8 kartus didesnė. Nuliniame variante iš vis be jokių skiepų tikimybė nužudyti kitą žmogų - 90 proc. * 90 proc. * 1 proc. = 0,81 proc. Idealiam variante su visuotinais skiepais tikimybė nužudyti kitą žmogų - 15 proc. * 15 proc. * 0,5 proc. = 0,01 proc.
AAA000 2021-08-12 17:10
siaip tyrimus daro labai daznai is panasiu grupiu. 200-300 max. daznai ir mazesniu. esme tame, kad labai atrusiuoja netipinius. atrusiuoja - jei nesilaike rezimo. ir pan. pradine imtis gali but ir kokie 500. bet analizuoja kiekviena atveji - ir jei netipinis analizei - ismeta. tikslumas pakankamai geras jei net iki puses procento paklaida. statistiskai tokia paklaida kad isgaut - reikia imciu bent 10000 - kai belenkaip imama duomenys ir mokslinis patikimumas ju zemas. aisku kai jau yra milijonai pacientu - statistinis tikslumas tampa geriausias vien nuo kiekio. individualus zmogus tiesiog negali prieit prie medicininiu duomenu - nes elementariai nemoka ir nezino kur rast. o statistinis vertinimas is keliu zmoniu, ar aplinkos - irgi visiska nesamone aplinka jau iskreipiantis faktorius - nes yra gimines kur antivakseriai dauguma. o kiti yra vaistu rijikai ir prisilaiko daktaru rekomendaciju vos ne 100% irgi visa aplinka. tokios imtys neteisingos. teisinga imtis is kokiu ~100, kai tavo "pazistami" atsitiktiniai. kokie vadybininkai dirbantys su klientais ar sakykim taksistai turi tokias imtis. nesaliskas. va ju vertinimai buna pakankamai tikslus. namudiniai vertinimai - tikslumas lempinis... jei nemokat ivertint tikslumo - tai isvis visas jusu komentaras apie "pastebetus SAVO gyvenime atvejus" jau beprasmis... net nesvarbu ka ten teigiate...
vytautas50 2021-08-12 17:21
Laurynas19 2021-08-12 17:50
Tai tu pirmas toks žmogus iš kurio tai išgirdau (perskaičiau) kad visiškai nieko nebuvo. Dauguma kurie nesiskundė temperatūra arba nuovargiu tai bent sakė kad ranka jautri arba kad negali pilnai pakelti ar pan.
Laurynas19 2021-08-12 18:15
Aš pilnai už. Aišku reikia viską apgalvoti ir pateikti pasiūlymą, be pykčių, realų, logišką, optimalų. Manau dauguma sutiks. Man ir nepatinka, kad yra kvailų antivaxerių kurie su viršsvoriu bei alaus bonke rankoje rašo piktus komentarus, o poto miršta ligoninės lovoj kuri būtų reikalinga pasi-skiepijusiam partrenkto automobiliu.
Laurynas19 2021-08-12 18:34
Aš nesakau, jog tu meluoji, bet gali pateikti šaltinį kuriame radai šiuos skaičius? Aš kaip ir minėjau mėgstu viską pilnai išstudijuoti. Pasieškosiu ir pats info.
conjurer 2021-08-12 19:04
Kuo toliau skaitau šitą temą, tuo labiau noriu kad sveikatos sistema būtų užgrūsta sunkiai sergančiais COVID, ir kad kuo daugiau tokių numirtų. Žmonijai senai reikėjo gero maro. Aišku šitas buvo lengvai sutvarkomas, bet pasirodo dalis žmonių yra silpnapročiai ir ištižę, tad nieko nuostabaus kad jį vis dar turim. Pilnai palaikau antivakserius, ir nebepalaikau visokių karantinų, nes jie skirti gelbėti tokius silpnapročius lengvatikius, be kurių visiems būtų geriau. P.S. Dedantys minusus, pasistenkit numušti mano reputaciją iki 666.
Evil Goku 2021-08-12 19:50
Man net šios temos nereikėjo, kad prieičiau panašios nuomonės. Tiesiog dabar pikta, kai žmonės argumentuoja savo nuomonę išgalvotais "faktais" ir fantazijomis. Čia gaunasi kaip su mažais vaikais, stengėsi juos apsaugoti nuo jų kvailumo, tačiau kartais reikia nudegti pirštus, kad nelystum prie ugnies - kvailiai mokosi iš savo klaidų. Net jei juos ir apsaugotum, tai jie liktų labai nepatenkinti, nes, kadangi jie dabar saugūs, tai reiškiasi, kad grėsmės net nebuvo.