Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Banginis 2021-10-25 14:45
Aš tai tokios nuomonės- nenorit, nesiskiepykit. Neskieoytas gulėsit reanimacijoj, atsiras sergantis ne kovidu ir jam reikės reanimacijos - atjungiam antivakseriui visas žarneles ir pyz2 į koridorių laukti kol atsilaisvins vieta. Nudvės, tegul dvesia. Kiek galima tom nesąmonėm kliedėt apie skiepų žalą. Renkatės mirti - Jūsų teisė. Mirkit jei taip norit ir neužimkit sąmoningų žmonių vietos!
sub 2021-10-25 15:53
Kas liudniausia, tai FB buvo platfarma, kur su bendraminčiais galėjai kažką, kažkokiam Page padiskutuot, pasikeist info, dokumentais ir pan., o dabar visos temos pavirto į dezinformacijos ir skiedalų kanalus, visi žmonės postiną beleką, nepatikrine info. Lieka du variantus, arba išmeti visus žmones, kurie kažkada buvo draugai, bet visi taip pradėjo reikštis feisbuke, lyg būtų išminčiai, nors tik profkes baigę. Teko apribot labai, ką matau ir iš ko galiu matyt, nes svaigalų balius nusibodo. Ypač iš draugų, kažkada buvusių, kurie feisbuke rėkia ne pabėgėliams, nors patys išvažiavę į Vokietijas/Norvegijas/Airijas/Anglijas dirbt fabrike ir dar jaučiu nelegaliai.
sub 2021-10-25 15:56
Aš lygiai taip pat manau, nenorit nesiskiepinkit. Bet, kad anie ateina diskutuoti ir kelia savo absurdus, bandydami skiepytiems įrodyt, kad skiepai nuodija
conjurer 2021-10-25 16:18
Na to ir buvo galima tikėtis, ir dėl to aš niekada neturėjau asmeninės facialbook paskyros. Ten buvo reklamos platforma. Ir jos savininkai turėjo užlaikyti ten naudotojus, kuo ilgiau, kad galėtų paimti daugiau pinigų iš reklamos tiekėjų. Ir priemonių buvo imtasi. O viena geriausių buvo naujienų agregatorių įtraukimas. Pažįstu žmones kurie sakydavo kai naujienas skaito tik ten, ir jie greičiausiai nuradikalėjo. Kai interneto puslapis turį priemones sudaryti daug geresnį asmens profilį, nei tas asmuo kada nors sugebėsi padaryti pažinčių puslapyje, ir valdyti naujienų agregatorių srautus, jie tą gali panaudoti išlaikant žmones puslapyje ilgiau. Na pridėkim šiek tiek primityviausio mašininio mokymosi (straipsniai kurie prailgino buvimo laiką gauna didesnį balą, ir tampa labiau rekomenduojami panašius pomėgius profilyje turintiems naudotojams), ir gauname chaotiška informacijos srautą, kurį tiek robotai (algoritmai) mums siunčia, tiek robotai rekomenduoja rašytojams, ką rašyti, norint gauti daugiausiai peržiūrų. Ir dabar turim krūvą žmonių kurie radikalizuojasi dėl šios robotų diriguojamos informacinės distopijos. Vieni tampa antivakseriais, kiti antikapitalistais, treti tiesiog "karen". Na o diktatūrų troliai nesunkiai randa kaip įgrūsti savo trigrašį, nes jie sugeba generuoti turinį, kuris sulauks daug aktyvumo.
Benediktas 2021-10-25 16:20
Man tai seniai akivaizdu, kad kai kurie visai ne kitą nuomonę sako, o pila dezinformaciją, bet nesikeikia ir nieko neraklamuoja, tai moderatoriams viskas ok, matai žodžio laisvė ir toks dalykas, kaip propoganda neegzistuoja. Realiai tik propoganda ir lėmė nesisikiepinimo situaciją. Ir viskas vyko tik per soc tinklus, bet soc tinklai nenori priisimti atsakomybės ir nieko daryti. Neva žmonės protingi ir patys atsirinks. Nieko, jie neatsirenka - čia faktas. Čia, kaip leisti kažkam kasinėtis po tavo namo pamatais ir žiūrėti, kaip tai daro, tipo - pavargs, visko neiškas ir nueis. Čia bet kokia valstybę galima taip suėst kryptingai dirbant, o patiems tai matant ir nieko nedarant. Ir kokia prasme tada su troliais diskutuot? Jie tik dar daugiau propogandos ispila ta proga. Kaipo bobute sake, daktaras sake, kaimynas sake nesveika ir pan.
conjurer 2021-10-25 23:09
Jei eina žinčių srautas kurio niekas nespėja viso skaityt, tada jokios. Pvz čia kiekvienas trolio pasisakymas mane priverčia pasidomėti, kaip yra iš tikro, iš kur atėjo melagingas pasakymas, ir koks galutinis tikslas tą melą platinant. Kartais atsakymas padeda kitiems sutaupyti laiko, ypač kai pateikiamos nuorodos ar detalesnė informacija. O jei taip būtų kad nespėčiau šito forumo skaityti, aš jame net nesėdėčiau, nes per daug laiko atimtų.