Pamatykite klimato krizę savo akimis: pastarojo mėnesio ekstremalių orų katastrofos sudėtos į vieną įspūdingą vaizdo įrašą – nuo milžiniškų miškų gaisrų, tornadų ir viską savo kelyje šluojančių potvynių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bruonius 2021-08-03 19:35
Japonija viena pirmųjų prieš keletą metų "klimato krizę" ant savo sprando išbandė, norėdama į mases paleisti tai kas neleidžiama.
eXpo 2021-08-04 13:40
klimato krize ar telefonu su kameromis klestejimas? dabar kai kiekvienas bet kada gali nufilmuot tai kas vyksta aplink, tai ir dramatisku vaizdu pilna, del ko zmonems atrodo kad klimato krize uzpuole netiketai. tarytum anksciau nebuvo nei gaisru, nei potvyniu nei drebejimu. Skirtumas tik tas kad anksciau daugkas apsiribodavo nedidele eilute ziniasklaidoje, o dabar vaizdo medziaga kuri sklinda per skundes po visa planeta.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-04 19:42
Na dėl telefonų tu teisus. Tačiau tokiais mastais tie potvyniai Europoje anksčiau nevyko. Na bent jau taip pasakoja tuos potvynius išgyvenę žmonės. Realiai reikėtų žiūrėti į skaičius. Beje šitam kanale vaizdai kiek įdomesni ir atnaujinami po keletą kartų per savaitę. https://www.youtube.com/watch?v=OyxE_VU7Ml0