Šviesa tunelio gale? Surado koronaviruso „superantikūną“, įveikiantį visas viruso atmainas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-09-03 14:08
O ne! Reik kuo greičiau sugalvot kuo daugiau priežasčių, kodėl neturėtume taikyti šios terapijos. Ir jas pateikti taip, kad jos būtų lengvai suvirškinamos, bei skandalingai skambančios antivakseriams. Pvz: * Nauji antikūnai iš tikro yra mikrorobotai, skirti valdyti žmonių kūnus per 5G čipus jau suleistus su skiepais. * Šitas gydymo metodas sukelia ankstyvą alsheimerio ligą, nes sukurtas ALS laboratorijoje. * 85% pasveikimo tikimybė, ačiū, ne mirtingumas daug mažesnis. * Antikūnas prisijungia prie viruso smaigalio, ir padaro jį dar smailesniu, o jūs avys tikit bet kuo. Galvojau dar kažką susieti su S300 rusų sistema, bet visi šitie mitai turi būti antidemokratiški, tad nesuveiks. Jei turit pasiūlymų, rašykit.
kestutisz 2021-09-03 14:16
Kažkaip painioji skirtingas priemones. Šita naudojama jau susirgus, o ne dw profilaktiškai visus išskiepijam ir gal nutiks laimė bo statistika nemeluoja.
conjurer 2021-09-03 14:31
Nepainioju, dėl to ir bijau. Kas bus jei visus sugebėsim pagydyti, ir žiauriai sumažinti mirtingumą? Kaip atsikratysime kvailų žmonių? Aš suprantu kad visi antivakseriai jai priešinsis po kelių mėnesių jei ji bus veiksminga, aš tiesiog noriu šitą procesą pagreitinti. Tad geriau prigalvok priežasčių kodėl tai blogai, vietoje to kad teisintum tokias priemones. Reikia kad bent jau ligoninėje žmogus turėtų laisvę atsisakyti tokių priemonių, nes jos pažeidžia jo orumą, laisvę į kūno privatumą, ir aišku niurembergo kodą.
kestutisz 2021-09-03 14:49
Aaa, jei taip tai nžn, man žmonių skaičius nerūpi. Aš noriu mažiausiai judesio ir nedaryti nieko jei tai nebūtina. Net jei sakykim, kad virusas skleidžiamas tyčia, kad žmonės papultų į ligonines ir ten į jau bejėgius žmones sudėtų ne tik "mikrorobotus", bet ir minirobotus (pvz sukištų po anestezija į dantis) tai vistiek taip geriau nes išankstinio judesio mažiau :)
Benediktas 2021-09-03 15:38
Ką sugalvosi, tas tinka - svarbiausia nuverst provakarietišką valdžią, bei atidaryt plačiau vartus Rusijos ir Kinijos įtakai, juk "draugaut reikia, nesipykt“. Tos vakcinos, mažai, kam rūpi, tai tik pretekstas Vieni tai daro tikslingai, kiti pasamoningai dėl nostalgijų. Aišku „antivaksiriai“ to atvirai nepripažins
EEE 2021-09-03 16:22
Aš tai galvoju, kad bus atvirkščiai. Kai jau bus vaistai, na kaip pvz. gripex, tai bus koks covidix, tai vakseriai ir toliau skiepysis, galvos - jau tris dozes susileidau, savijauta gera, tai ir dar trys irgi nepamaišys, ir t.t kam tuos covidix pirkti, kai skiepai nemokamai ... Beje ar gyvenime teko pačiam sutikti va tokį vakserį kaip pavaizdavai?
iPienius 2021-09-03 20:24
https://www.beckershospitalreview.com/p ... finds.html
AAA000 2021-09-03 23:28
taigi cia devinta rusu sistemos modifikacija visi antivakseriai senai zino ------- siaip cia jau butu gydymas - aukstesnis lygmuo. vakcinos pasidaro is geriausio varianto - is esmes tik antraeiles reiksmes priemone. tolesnis GP stumimas - debilizmas jau per prievarta... man tokios zinios cia jau keicia nuomone, apie vakcinacijos butinuma. vakseriai ciulpkit nu nebent bus nerealiai brangi procedura... bet pagal ideja neturetu, baltymu sinteze gana ivaldytas dalykas. o cia tik kazkoks antikunas. problemos gal tik stabilume. vartojimo budas - isvirkstimas
zaliaakis 2021-09-04 10:28
Nemaišykite vakserių su tais kurie nenori skiepytis eksperimentinę vakcina ! Vyksta dirbtinė masinė psichozė ir jau dauguma to nebemato. Lt prieš korona vidutiniškai mirdavo į dieną po 104 žmonės (čia oficiali statistika, norėsite susirasite). Ar labai kas pasikeitė. Ne . Tik smegenų plovimas tobulesnis atsirado...
Talkatif 2021-09-04 22:07
NEMAIŠYKITE ANTIVAKSERIŲ SU ANTIVAKSERIAIS!
conjurer 2021-09-04 22:46
Puslapis gana tragiškas - jie naudoja # simbolį, kas leidžia JS pakeisti url, neperkraunant puslapio, bet to nedaro, dėl to negaliu pateikti tikslios nuorodos. Todėl spauskit "Gyventojai ir socialinė statistika" -> "Gyventojai" -> "Mėnesiniai ir savaitiniai demografiniai rodikliai" -> "Mirtingumas". Grubiai rezultatai tokie: 2016 - 41 106 2017 - 40 142 2018 - 39 574 2019 - 38 281 2020 - 43 547 Na nebežinau kokių pokyčių tu ieškai. Mirtingumas tikrai išaugo. Tiek bendras, tiek procentinis. Na o smegenų plovimas nuo senai vyko. Pirma kažkas sakė kad žemė plokščia. Tada kad nėra jokio viruso. Tada kad jis nekenkia. Tada kad atsitiktiniai vaistai nuo to padeda. Tada kad karantinas nepadedam ir varžo laisvę. Po to kad kaukės nepadeda, bet neleidžia kvėpuoti. Tada kad vakcinos žudo. Dabar vėl grįžtam prie to kad karantinas nieko neduoda. Ir kad karantino palengvinimas skiepytiems yra antidemokratiška. Genialu. Paspausčiau ranką tam žmogui kuris visą šitą suorkestravo. Esu prieš priverstinę eugeniką, bet savanoriška visai geras dalykas. Taip pat noriu padėkoti visiems, kurie ėmėsi priemonių pašalinti savo proto neduodančius genus iš žmonijos. Mes žinojom ką su jais reikia daryti, kai jie pradėjo sakyti kad žemė plokščia, ir pagaliau gaunam rezultatų.
Evil Goku 2021-09-04 23:13
* Šie vaistai sudaryti iš cheminių medžiagų * Mokslininkai ir gydytojai, kurie prisidėjo prie vaistų kūrimo ir tyrimo, gavo ir gauna finansavimą iš vyriausybių * Gydant nuo covid, susiformuoja mažiau natūralaus imuniteto * Neištirta kas bus po 10 metų nuo šių vaistų * Nėra duomenų ar žmonės tampa nevaisingi nuo vaistų šalutinio poveikio * Nevartojant šių vaistų, negalima numirti nuo vaistų šalutinio poveikio * Šie vaistai eksperimentiniai, nes per greit juos sukūrė Tada galim dar taip: Visi žino, kad mokėdavo po 12500€, jei artimieji pasirašydavo, kad žmogus pasveiko nuo šių vaistų Patikimas šaltinis sakė, kad praktiškai visiems, kurie ankščiau turėjo kaulų lūžių, pavartojus šių vaistų iškart atsinaujino kaulų lūžiai Pilnas internetas video (kuriuos iškart išima), kai žmonės vartojantys šiuos vaistus iškart numiršta Bendradarbio uošvis sakė, kad numirė vartodamas šiuos vaistus Pavartojus šiuos vaistus, nuėjau duoti kraujo, bet negalėjo jo ištraukti, nes visas kraujas buvo sukrešėjęs
AAA000 2021-09-04 23:18
bandymu mokslas siaip vykdomas su testinem grupem. ir geriausia kai tos grupes panasaus dydzio - tiksliausi statistiniai rezultatai. mane pilnai tenkina 50% riba suskiepytu ir 50% ne. cia idealiausias variantas visuomenei. toliau forsuot nera jokio butinumo. tas "minios imunitetas" - cia aplamai nustatomas moksliskai tik po labai ilgo kontakto su kazkokia isisenejusia liga. kai pririnkta praktiniu duomenu. visokiu dydziu populiacijose ir irodomas tiesioginis rysys su kazkokiais priklausomybiniais faktoriais. matematiskai ji sunku isskaiciuot - kai per daug faktoriu. aiskint kad 70% pakanka su aplamai nauja epidemija - cia melas i akis. jei vakseriai teisus - isgyvens maksimalus kiekis "protinguju". ir toliau nugales reikiamas progresas. o jei antivakseriai kazkaip laimetu ir ismirtu skiepyti masiskai - liktu minimum puse gyvybingos visuomenes. kuri irgi nueitu savo norimu keliu gautu ko nori. pateikt viska kaip kazkokia priesybiu kova, cia durna ideja aplamai... nes abi puses pralosia. islosia tik tie kur lieka prie resursu arciausiai. visokie prisivogeliai ir panasus niekseliai. nes kai valstybeje valdzios bardakas - nebera kam tokius nuteist... susimastyk - ar tik ne del to konservai sita daro?
Bruonius 2021-09-05 10:55
Vat būtent. Jei tai iš tikro IQ testas, kuriuo rezultatas nuosprendis būtų labai įdomu. Vakseriai už cepelinų porcija ar kelialapį į Turkiją raitodamiesi rankovę idiotais vadina antivakserius, kurie gal net ir nebūdami antivakseriais nenori savo kailiu testuoti kažkokio eksperimentinio skysčio - idiotais vadina cepelininkus. Finišas būtų įdomus. Neblogas straipsniukas Respublikoj ta tema: https://www.respublika.lt/lt/naujienos/ ... milijarda/
bmk1245 2021-09-05 11:19
Paskaitau respubliką karts nuo karto, kaip ir dailystormer, newyorker... Comedy gold!
IceBullet 2021-09-05 22:22
Va per tokius mokslininkus as dabar vel turiu eiti i darba kaip svajojau, kad ta pandemija niekada nesibaigtu. Na, bent jau tikiuosi, kad kol sitas pasieks mus, dar spes ismirti nemazai antivakseriu.
kestutisz 2021-09-05 23:27
Su tokiu nekažką mirtingumu? Vistiek liks (>=97%) pakankamai kas primins ir piktai prisimins visą šitą kvailą "pandemijos valdymą" :) beje, labai įdomu šiaip - "pažangūs vakseriai" kažkaip visada labai agresyvūs - nieko prieš ir kad išmirtų "tamsuoliai antivakseriai", gal net mielai padėtų, o atvirkščiai to noro nėra. Na, net aš be jokios ten didelės empatijos matau naudą sau tame, kad žmonės savo noru puola bandyti kažką ten - daugiau savanorių, daugiau bandymų rezultatų, negerai būtų jei jie mirtų :))
Giedriax 2021-09-06 03:13
koronos mirtigumas yra nedidelis, apie 2%, tarp pasiskiepijusių turėtų būti mažesnis, mano spėjimu tarp 0% ir 1%. Taip išeina, kad išgyvena apie 98% neskiepytų žmonių, ir išgyvens 99+% skiepytų. Tavo svajonė, kad antivakseriai išmirs, taip ir liks svajone. Apskritai, linkėti mirties kitiems žmonėms - ypatingai žemas lygis.
Setonas 2021-09-06 05:40
Vakseriai naiviai tikisi, kad juos, kaip isrinktuosius ir 3 kartus paskiepintus, Sventas Petras asmeniskai pasitiks prie dangaus vartu ir praves i Roju be jokios eiles )
AAA000 2021-09-06 08:48
apie ka tu cia? as tai gyvenu dabar. ir mirt nebijau. taip pat per likusi man laika nefantazuoju apie kazkokias pomirtines siknaskyles. jas sugalvojo mulkiai, kur bijo mirties, bijo patys saves ir bijo veiksmingu naujoviu...