[Žinios trumpai] Putiną lydi ypatingas gydytojas – pagal tai galima spręsti kuo galimai serga Putinas: tai labai rimta  (1)

Rusijos prezidentas su savimi vežiojasi gydytojų komandą, dažnai dingsta iš viešosios erdvės dėl nežinomų medicininių manipuliacijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-01 [Žinios trumpai] Putiną lydi ypatingas gydytojas – pagal tai galima spręsti kuo galimai serga Putinas: tai labai rimta  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo Rusijos opozicijos leidinys „Project“, praneša Censor.NET .

„Project“ žurnalistai pastebi, kad Rusijos Federacijos prezidentas dažniausiai slepia informaciją apie savo sveikatą, o susirgęs tiesiog dingsta iš viešosios erdvės.

Putiną lydi gydytojų komanda: 2016-2017 metais ją sudarė penki gydytojai; 2019 metais jau devyni. Šią informaciją žurnalistai gavo sekdami prie V. Putino rezidencijų įsikūrusių viešbučių ir sanatorijų gyventojų įrašus.

Vienas iš šių gydytojų yra chirurgas onkologas Jevgenas Selivanovas, kurio specializacija yra skydliaukės vėžio gydymas. „Vienas iš beveik nuolatinių Rusijos vadovo palydovų buvo Centrinės klinikinės ligoninės darbuotojas Jevgenas Selivanovas“, – teigiama tyrime.

 

Pasak šaltinių, jis per ketverius metus į Sočį pas Putiną skrido mažiausiai 35 kartus.

Mažiausiai dviem atvejais Putinui buvo atlikta arba operacija, arba labai rimta procedūra. Šie atvejai sutapo su Putino „dingimais“ iš viešosios erdvės, apie kuriuos kadaise pranešė žiniasklaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai (1)