[Žinios trumpai] Rusija kaltina Ukrainą sraigtasparniais užpuolus naftos bazę jos teritorijoje – visa ataka užfiksuota saugumo kamerų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-04-01 13:39
Kad ir kaip fainai tai galėtų atrodyti ukrainiečiams ir net tik, bet realybė greičiausiai kita. Putinas ruošia mobilizacija. Atsirado teisinis pagrindas - Rusija buvo užpulta, todėl spec. operaciją keičia karo savoka, kieno pagrindu galima šaukti mobilizaciją, nes nėra iš kur karių jau imti - rankioja po Abchazijas ir Sirijas, Lukoshenka kariaut nenori. Ukrainos atstovai visada tvirtino, kad jie gina tik savo teritoriją, jiems tikrai nereikalinga patiems kurti pagrindą Rusijos mobilizacijai.
gytis13 2022-04-01 16:03
Pastarosiomis dienomis rusai susprogdino kelias Ukrainos degalų saugyklas, kodėl Ukraina negali atsakyti tuo pačiu? O dėl preteksto mobilizacijai rusai visada pretekstą ras, pulti Ukrainai preteksto nereikėjo. Kai reiks pasiųs šauktinius į Ukrainą ir šiaip. Matai šventoji Rusija atsiradokurios pulti negalima, rusai pulti gali o Ukraina ne.
IceBullet 2022-04-01 18:48
Turbut nera resursu, bet manau UA teisetai galetu sup*izdinti visus tiltus ir visa kita netoli sienos RU ir BY teritorijoj, kas padeda orkams patekti i UA teritorija. Kare kaip kare.
vanduo4 2022-04-01 20:56
- Rusiją galima sustabdyti tik sunaikinus jos kovines galimybes. - Būtent tai ir daroma Ukrainoje. Ir kuo ilgiau šitas karas tęsis, tuo silpnesnė bus Rusija. Planuoti galima iki karo, o eiga priklauso nuo pasiruošimo - deja Rusija sutiko lygiavertį priešininką.
Kyborg 2022-04-01 22:18
Na tu čia labai jau stipriai išvadas pritempei. Ukraina nėra NATO šalis. Tad pritempinėjimas, kad galimai ukrainiečių ataka rusijos teritorijoje susijus su SU-24 pasirodymu Švedijos oro erdvėje labai jau skystas. Jeigu vakarai būtų pasiryžę eit iki galo jie būtų uždarę oro erdvę virš Ukrainos, o ne atakavę taikinį rusijoje, kas yra gerokai pavojingiau, nei oro erdvės uždarymas virš kitos šalies.