[Žinios trumpai] Buvusio MI6 vadovo prognozė: Putino „iki 2023 m. nebeliks Rusijos valdovo poste“ – ir tai bus ne perversmas  ()

Buvęs Didžiosios Britanijos slaptosios žvalgybos tarnybos vadovas seras Richardas Dearlove'as ketvirtadienį prognozavo, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas iki 2023 metų nebebus savo šalies vadovu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo nuomone, tai nutiks dėl Putino sveikatos problemų.

„Manau, kad iki 2023 m. jo nebeliks poste, bet tikriausiai jis pateks į sanatoriją“, – „One Decision“ tinklalaidėje sakė Dearlove'as ir pridūrė, kad Putinas, kuriam 69 metai, nebebus „Rusijos lyderis“. „Tai būdas judėti toliau be perversmo“.

Savo interviu Dearlove'as taip pat prognozavo, kad Rusijos režimas per ateinančius 12–18 mėnesių gali „subyrėti“ dėl šaliai įvestų Vakarų sankcijų, konflikto Ukrainoje ir dabartinės Rusijos karinės veiklos.

Dearlove'o komentarai pasirodė toliau vykstant spėlionėms dėl Putino sveikatos, nors Kremlius apie tai viešai nekomentavo nuo karo Ukrainoje pradžios.

Anksčiau šią savaitę JAV kino režisierius Oliveris Stone'as sakė, kad Rusijos prezidentas jau kovojo su vėžiu ir jį įveikė tuo metu, kai filmo kūrėjas daugiausia dėmesio skyrė Rusijos prezidentui.

 

Amerikiečių režisierius, žinomas dėl garsių filmų, tokių kaip „JFK“, „Scarface“ ir „Platoon“, 2015–2017 m. davė daug interviu su Putinu įvairiomis temomis, šeštadienį pranešė britų radijo stotis LBC. Tačiau Stone'as nebuvo susitikęs su Putinu jau pastaruosius trejus metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()