Medikai: homoseksualumas jaunimui nepavojingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dainius2 2009-12-15 18:01
–pasakėė – kaip kirviu nukirto – tikras lietuvis. Ir anekdotai labai geri ir vietoj. Nemanau, kad reikėtų netoleruoti juodaodžių, bet PrjctCore pats minėjo, kad jų netoleruoja dėlto, kad jie nori jaustis išskirtiniais.
mykolas 2009-12-15 19:21
Aš tai apskritai nesupratau straipsnio pavadinimo, kuo homoseksualumas gali būti pavojingas
StN 2009-12-16 14:08
"Darbininkės (lytiškai nesubrendusios patelės) užpakalinės kojos su žiedadulkių surenkamuoju įtaisu (krepšelis blauzdų išorinėje pusėje, šepetėlis letenėlių vidinėje pusėje). Pilvelio galas pasiekia suglaustų sparnų viršūnes. Žuvus motinai jos irgi gali dėti kiaušinėlius, tačiau jie būna neapvaisinti (išsivysto tik tranai). Sveikoje šeimoje darbininkės kiaušinėlių nededa." Pagyventų, atsirastų tranų. Tranai nežinotų ką daryt, nes nerastų motinėlės ir galų gale visi išmirtų. O ką tiksliai norėjai pasakyt? Kad bitės turi kitokią visuomenės santvarką?
Mitas 2009-12-16 14:28
O aš tai tau pritariu... Tiesiog žmonės neturi ką veikti, juk turi apie kažką kalbėti...
Dainius2 2009-12-20 20:15
Vėlgi, pasakyta tiesiai, šviesiai ir teisingai. Dar man patiko mintis, kurią perskaičiau viename katalikiškame tinklalapyje. Tiksliai nepacituosiu, bet ten buvo rašoma, kad Dievas žmogui suteikė lytį ir žmogus turi pagal ją elgtis. Kiek teko per televizorių matyti homoseksualų paradų, tai jie tuose paraduose dažnai vaikšto apsinuoginę. Nesuprantu, jeigu kovoji už savo teises negi būtina šitaip šokiruoti oponentus, ar ne geriau būtų surengti santūrų mitingą. O su tuo šokiravimu jie dar labiau skatina neapykantą homoseksualams. Netgi daugelis tų, kurie šiame forume palaikė homoseksualus, pabrėžė, kad jų manymu, homoseksualumas yra šlykštu (pritariu jiems) ir, kad juos erzina homoseksualų noras turėti išskirtines teises. Dėl tavo pateikto apibrėžimo, kas yra seksualinė orientacija. Seksualine orientacija yra tai kam žmogus jaučia lytinį potraukį. Tai logiška ir akivaizdu. Jeigu tavo pateiktas autorius David G. Myers nurodo tokį siaurą seksualinės orientacijos apibrėžimą, tai jis (greičiausiai) klysta arba turi apibrėžti, kas jo manymu yra lytinis potraukis gyvūnams abra vaikams. Jeigu tai ne lytinė orientacija, tai kokia tuomet, gal politinė? Ir šis apibrėžimas, logiškai mastant, turėtų būti analogiškas ar bent jau labai panašus į lytinės orientacijos apibrėžimą. Juk visais atvejais lytinis potraukis skiriasi tik objektu ar subjektu į kurį jis nukreiptas. Dėl to genialaus staliaus, kuris sukūrė savo teoriją apie Saulės sistemą. Kiekvienas žmogus turi teisę kurti savo teorijas. Štai docentė Jonė Rukšėnienė, paklausta ar studentai galėtų kurti savo augalų skirstymo į rūšis sistemą, atsakė “TAIP” ir pridūrė, kad ta sistema turėtų būti pagrįsta LOGIŠKU augalų suskirstymu į rūšis ir kitus subordinacinius vienetus. Tagi, jei pažįsti stalių, kuris kuria savo unikalią teoriją apie Saulės sistemą, žinok, jis elgesi TEISINGAI. Svarbu, kad jo teorija būtų pagrįsta logika, o jeigu jam pavyks ją paviešinti, ją patvirtins arba paneigs moklininkai. Dauginimasis yra lytinių santykių esmė, todėl mano teiginys, kad santykiai, kurių metu negalimas giminės pratęsimas yra nenormalu yra visiškai logiškas ir pagrįstas. Priešingai, tavo ir kitų homofilų polinkis teisinti homoseksualus, jų “normalumą” grindžiant tuo, kad homoseksualumas egzistuoja ir kitoje gyvūnų rūšyse, ar kabinėjantis prie žodžių, remiantis jų reikšmėmis, kurios pateiktos abejotinos kokybės internetiniuose žodynuose yra viso labo nesėkmingas bandymas būti “moderniems” ir pritapti prie “vakarietiškos” ultraliberarios mastysenos. Kalbant iš esmės, manau, kad tu ir kiti homofilai tiesiog labai norite tikėti, kad homoseksualumas yra normalu ir jums nesvarbu nei logika, nei moralės normos.
Plikas 2009-12-20 20:40
O ką bendro turi transvestitai ir homoseksualai? Kuo remdamasis visus plaki į vieną "košę"? Gal tada geriau skirstyk šitaip: 1) "normalūs hetero seksualai" (kurių amžius skiriasi ne daugiau nei 3 metai; kurie seksu užsiima tik misionieriaus poza ir tik tam, kad susilauktų vaikų; abu privalo būti iš tos pačios rasės ir tautos) ir 2) "visi likę iškrypėliai". Ką noriu tuo pasakyti? Tą, kad tai kas tau atrodo kaip "faktas kuris bado akis", nebūtinai yra tiesa. Tavo nuomonė yra subjektyvi, nors ir anksčiau bandei ją prastumti kaip "objektyvų gėrį" (kas savaime yra nesamonė).
Dainius2 2009-12-20 20:54
Kaip jau rašiau, kontracencijos vartojimas, tai ne tas taps, kas homoseksualumas, nes jeigu kontracenciją naudija heteroseksuali pora, tai esmės nekeičia, juk sentykiauja vyras su moterimi, kaip ir duota Dievo arba gamtos. Beje, bažnyčia kontracepciją taip pat laiko nenormaliu, Dievo valią keičiančiu dalyku. Na, tam aš nepritariu.
Plikas 2009-12-20 21:19
Jei santykių esmė susilaukti palikuonių, tai konracepcija yra kažkas nenormalaus. Jei kontracepcija yra normalus dalykas, tai palikuonys nėra santykių tikslas. Vienas kitam prieštarauja. Išsirink sau tinkamesnį variantą arba tiksliau paaiškink savo poziciją. Kodėl visur kiši gamtą? Ką tuo nori yrodyti? Homoseksualai "iš dangaus" nenusileido - jei gamtą laikai kaip absoliučiai teisingą, tai susitaikyk ir su homoseksualais - jie yra tokie patys kaip tu ir atsirado iš tos pačios "gamtos". (į klaidingą argumentaciją "gamta" net nesigilinsiu) P.S. Dievo nėra.
Dainius2 2009-12-20 21:45
Vis dėlto teks kartoti: Gamtą kišu, nes homoseksualumas yra biologiškai (gamtiškai) nenaudingas dalykas. Sorry, bet gamtoje yra ir pedofijų, gal ir su jais patarsi susitaikyti? Ir homoseksualai nėra tokie patys kaip aš - man patinka merginos. Ir vis dėlto kodėl mano argumentaciją gamta laikai klaidinga? P. S. Dievas yra
Windas 2010-01-05 14:17
Tokia durna tema bet kiek durnu komentaru... niekad nepatikeciau jog mokslo portale gali buti kliedesiai ir apie dieva (nors cia ishvis ji reiktu uzmirsti nebent straipsnis butu jog kazkas atrado dieva uzkasta po zeme ar kur ten dar.. ) Kiti puse rasizma rodo .. vos ne tas pat .. ANT NEGRU NEPYXTAM TIK TEGU NESIVEIDANA IR ASH BUSIU RAMUs.. tai kaip ir su gejais.. as ant ju nepykstu kol nematau.. o kaip jie parada padaro tai jau shautuvus griebiam.. ish ju puses paziurejus valentino diena vyro ir moters diena tai jie nori gal savos velnias ten juos zino.. nu bet smerkti taip... Ziuriu dauguma ishsilavinusiu cia zmoniu i moksline puse o ne statybininkai kurie domisi mokslu kazkaip nieko priesh tuos gejus ar lesbietes ar bi.. bet vat kita puse tu kur vaidina protingu nors duona augina ne galva o rankom poziuris aiskus.. geriau net nekomentuotumet.
Dainius2 2010-01-08 00:31
Kalbėti apie Dievą nereiškia kliedėti. Mokslininkai irgi apie jį diskutuoja. Dievas - tai galingas moralinis autoritetas, o mintimi, kad jis sukūrė ir valdo Visatą tiki daugybė žmonių. Taigi ir tokiose temose kaip ši į religijos nuomonę reikia atsižvelgti. Galbūt tie mažiau išsilavinę (?) žmonės dažniau vadovaujasi tradicinėmis vertybėmis. Tokiomis kaip ta, jog žmogus turi elgtis pagal savo lytį. Tuo tarpu, tie labiau išsivavinę (?) vadovaujasi primityviu principu, teigiančiu, kad lytinė orientacija (o tiksliau tapatybė) yra tik saviraiškos forma. Beje, homofilams labai patogu neigti Dievo egzistavimą - tada jie patys tarsi tampa dievais (gali nusistatyti savo taisykles).
Mitas 2010-01-10 18:41
Apollo skrydžio Mėnulyje metu buvo ištarti žodžiai, kad Dievas sukūrė dangų ir žemę, ir tada tarė: tebūtie šviesa, - ir buvo visur šviesa. Ir, kai Apollo įgula gryžo į žemę, ją pasitiko ateistės, kurios kaltino juos dėl mokslo ir tikėjimo painiojimo. Tai štai, aš manau, kad šiame forume yra daug ateistų, kurie mielai paduotų į teismą visus tikinčiuosius. O dabar labiau į temą. Visai neseniai mačiau dokumentiką apie tai, koks yra gėjų gyvenimas kažkur ten, Floridoje. Yra miestelis, jame gyvena gėjų, jie tuokiasi. Nors pagal jų įstatymus tokia sąntuoka neįteisinta, tačiau kunigas mielai juos sutuokia kaip eilinę porą, o aplinkiniai gyventojai gėjus priima kaip normalius žmones. Vietos policijoje dirba ir gėjų. Normalios (mūsų požiūriu) pakraipos policininkas aiškino, kad gėjus labiausiai supranta patys gėjai, todėl ir policijoje dirba gėjų tam, kad policijai būtų lengviau juos suprasti.
Analog 2010-01-10 18:51
Zinojot kad zmogzudi gali suprasti tik zmogzudys, todel i policija butina priimti ir zmogzudziu ir kitokiu nusikalteliu...
kionig 2010-01-20 22:12
Gera karikatura radau ES tolerancijai ar apie ka ten ... anywai http://www.cha.lt/uploads/posts/20100115_22.jpg
Otto 2010-01-21 09:55
Neabejoju, kad jie viešoje erdvėje ir elgiasi, kaip normalūs žmonės. Juk būtent gėjų įžūlūs išsišokimai Lietuvoje ir sukelia antipatijas.
Hmz 2010-01-21 10:27
Būk geras, pavardyk gėjų įžūlius išsišokimus Lietuvoje.
Otto 2010-01-21 19:01
Jų daugiau, negu daug, vien paskaičius komentarus, darosi bloga, o įvykiai su Kedžiu, ir dar.. http://www.straipsniai.lt/zyma/G%C4%97jai
Plikas 2010-01-21 20:26
Ką bendro turi Kedžių istorija ir homoseksualai?
Otto 2010-01-21 21:17
Половое уродство
YoYo 2010-01-21 21:32
Nusišneki kaip reta. Už tokius neargumentuotus ir iš esmės žeidžiančius komentarius siūlau įspėjimą Pasakyk bent vieną tikrą pavyzdį su homoseksualų išsišokimais Lietuvoje.