Vėl tęsiami LHC greitintuvo bandymai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Aistis 2009-11-22 01:43
Kad jau nebeimanoma buti pakanciam tokiems komentarams po tokiu komentatoriu kaip adolfas ar DIEVO_VAIKAS. Yra susidares steriotipas, kad su tokiais kaip jie diskutuoti neimanoma ir beprasmiska.
kionig 2009-11-22 01:53
Nu ir kas kad kabutese ? O kiek tai susije su LHC ? Ten eilines vaikuciu pasakecios ir beletristikos, nevertos ne sudilusio skatiko. O priedo kam kopijuoti fleima cia ? Ar neturi savos nuomones ? Ar galvoji kad tie fizikai kurie dirba prie LHC yra teroristai ? Kopijuoji ir neziuri net ka kopijuoji kazkokius nelemtus kratinius ir cia jie visiskai nereikalingi. Gali buti kitamintis, bet jei sugebesi tai argumentuotai parasyti, o ne begalines filosofijas, kur kiekvienas gali "filosofuot" pagal savo issilavinimo lygi. Norint apmastyti kas yra LHC ir visa kita reiktu suprasti kvantine mechanika, fizika, matematika, ir paciame smulkiausiame sluoksniuose, o tai jau is tikruju vercia pamastyti, o ne pilstyti is tuscio i kiaura ir kalbeti tariamaja nuosaka praeityje ir t.t. Uz demesi gali nedekoti, jei ir toliau kopinsi tas nesamones.
Arwis 2009-11-22 02:07
Pirmiausia noriu pasakyti kad neskaiciau visu okta postu. Uzteko perskaityti pirma ir antro pradzia kad suprasti jog kalbama apie EPIC SCIENCE! ir kad zmogus paveiktas interneto ir kitos masines medijos. Nieko asmenisko pries tave neturiu, tiesiog cia tau spresti kuom tiki, taciau rimtai siulau pasidometi faktais apie kuriuos rasai. Idomus dalykas nutiko rasant man apie okta. Pastebejau kad panaudojau fraze ''stipriai paveiktas masines medijos''. Dazniausiai sia fraze naudoja zmones, kurie tiki visokiom konsipiracijom ir amzinai sako ''stay open minded''. Taciau kaip sakoma bumerangas turi du galus, patys dabar tiki tuom kas masiskai sakoma ir yra close minded
ByDainiuz 2009-11-22 03:15
Kionig su tavim sutinku 110%
Wolfy 2009-11-22 13:58
Paskaicius okta komentarus,tai tikrai juokinga ir kartu graudu pasidare,nes kuo tik dabar zmones tokie netiki
okta 2009-11-22 16:50
Aš nukopinau, nes man pasirodė įdomūs pamąstymai. Rekomenduoju paskaityti S. Hawkinso "Visata riešuto kevale", tada gal kitaip pradėsi galvoti apie kitaminčius ir jų su logika prasilenkiančias mintis.
okta 2009-11-22 16:51
Aš niekada nesakiau, kad tikiu tuo kas ten parašyta. Kodėl taip pagalvojai?
okta 2009-11-22 16:56
Ir dar apie patį S. Hawkings'ą. Ir kaip tai susiję su LHC. http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking
Paberzis 2009-11-22 17:49
Skaičiau Hawking knygą ir galiu tiek pasakyti, kad joje nėra nieko tokio, kas parašyta Tavo, Okta, komentaruose. Tau pasirodę įdomūs komentarai skamba maždaug taip - įjungiam koloraiderį, jis pavibruoja, grenlandijos ir antarktidos ledynai pūkšt ir įkrenta į vandenį, didžiulis cunamis nusiaubia žemę, lieka gyvi tik tie, kas gyvena aukščiausiuose kalnuose. Taip pat kelių savaičių bėgyje antarktida pakyla į viršų kokį kilometrą kitą ir turim naują žemyną, nes jo niekas nespaudžia. VAU Va čia tai fantazija
sigitas 2009-11-22 18:42
Susidarė įspūdis kad su humoru problemu neturi tik vienintelis okta . Bet aš tai tave palaikau , gera čia košelę užvirei .
Dvigubas nulis 2009-11-22 19:01
Tai dabar pradedam žaist žaidimus „Kas didesnę nesąmonę paskelbs?“ Taip, to tikrai trūksta šiam tinklapiui.
kionig 2009-11-22 19:10
Beje, dar del "pasirode", viena diena taip atrode, kita diena jau kitaip ? Apsispresk zmogau. Hokingas netiki, o man svarbu, kad LHC veiktu ir testu savo veikla.
okta 2009-11-22 23:19
Labai teisingai supratai. Džiaugiuosi dar ir dėlto, kad viską perskaitei tenai. Šiaip tai aš nors ir netikiu būtent tomis vibracijomis, tačiau atmetus visą skepticizmą ir nekreipiant dėmesio į kai kuriose vietose faktais nepagrįstus spėjimus, išsakytos mintys vis vien atrodo įdomios. Kita vertus tos mintys galbūt įdomios tik tiems, kurie domisi Atlantida, o ne LHC EDIT: nors ir skaitei tą knygą, bet akivaizdu, kad jau daug esi pamiršęs, todėl ir nerandi kuo siejasi anie postai su ta knyga. Esmė tokia, kad tuo kuo dabar net didžiausi protai netiki ir sako, kad visiškai neįmanoma, gali tapti įmanoma rytoj. Pavyzdžiui tas pats knygoje labai dažnai minimas Einšteinas niekaip negalėjo priprasti prie minties, kad visatoje gali egzistuoti juodosios skylės. O dabar niekam dėl to ir abejonių nekyla.
okta 2009-11-22 23:29
Mokslinė diskusija dar niekam nepakenkė ir nemanau, kad ir pačiam pakenktų. Tarkim norėdamas diskutuoti šioje temoje būtum priverstas pasidomėti keliamais klausimais plačiau. Deja dažniausiai būna atvirkščiai - tai kas iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip nesamonė, būtinai turi būt apdergta.
Marius.brn 2009-11-23 01:30
JO! Adolfas ten ir buvo apie fizika. Bet reikia pripazinti, jis ten gerai vare
dzedajus! ;D 2009-11-23 11:02
Del dievo meiles, is kurs jus traukiat visas tas sapaliones? Skaitai ir pikta darosi sukisa visi savo tuos 2012, LHC, pasaulinius atsilimus ir kitas savo fantazijas. Jus pirma susizinokit kas tie 2012 kas bus, ir tikriai tai ne pasaulio pabaiga tai tiesiog pereisim ,kaip sakant, i nauja era bus technologinis ir kulturinis suolis. Del LHC tikiuosi jis puikiai veiks ir, turiu pasakyti, vienu protu nesuprasi kaip ten viskas veikia ir nereikia cia jau verkti, kad sugenda ir reiskia nelaime jums, jau tik tada del savo saldytuvo ar televizoriaus neverkslenkite jei nesuprantate kaip veikia ir nesakykite jog "zeme neleidzia". Apibendrinus pirmiau pagalvokite ka rasot, o paskui perskaitykite ka paraset ir pagalvokit ar verta savo samokslo teorijas aiskint. Mane labai nustebino kaip okta rase jog labai gerai, kad Rusija uzlietu vanduo. Tai tiesiog tragedija butu visa Europa, gal puse pasaulio, yra priklausoma nuo Rusijos. Jusu poziuris yra labai kvailas, tokius dalykus rasot, kad atrodo vos tvarkotes gyvenime. Aciu uz demesi.
okta 2009-11-23 11:39
Jei paskaitytum visą diskusiją iki galo, šitą savo postą ištrintum, nes jis neturi reikšmės.
cia. 2009-11-23 17:15
įdomus dalykas, kai perskaičiau pirmajį okta komentarą, pagalvojau, kaip čia atlantidos dar nepaminėjo ir va antrasis komentaras ir atlantida . Patinka man vakare gauti sveika humoro dozę. Ir labai gera Arwis pastaba, dabar taip išeina, kad šaukia visi "be open minded", kai iš tikro jie patys tik savo samokslo teorijas temato, o viska kitka neigia pagrysdami tai visiskai nemoksliniais teiginiais arba konspiracijom.. . Okta, nesupratau prasmės, kam reikia kopinti tokius nenusisekusius komentarus? Kad iššauktum įprasta diskusija pavadinimu "Ir kokiu nesamoniu žmonės neprisigalvoja." arba "Dar vienas pokštininkas" ?
okta 2009-11-23 17:57
Na taip, būtent taip Džiaugiuosi, kad kaip sakei, gavai gerą humoro dozę
dzedajus! ;D 2009-11-23 19:54
Atleisk okta be nesusilaikiau, tiek nesamoniu pripezejai, tai yra "prikopinai", kad negalejau nepataisyti. Beto galejai nei nepradet savo sitos diskusijos apie pasaulio pabaiga, kuri visiem per gerkle jau lenda.