Saulėje užfiksuotas galingiausias šiais metais žybsnis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kniusa 2009-12-12 18:32
Dvigubas nulis>Bet kokios nuomonės reikšti niekur negalima laisvai, net demokratinėje šalyje. Jeigu tau laisvė yra galimybė daryti bet ką nebaudžiamam, tai mūsų laisvės suvokimas skiriasi. Kad tos laisves jau nebera senai. Dabar kanors padarytum ir prikisinetu visokiu nesamoniu, kad nusizengiai tam ir tam, as asmeniskai dejes ant taisykliu todel ir norisi toki pasauli greiciau keisti. Nesamone tokiam gyventi kur net savo zemeje kanors padares valdziai pasirodo kad blogai ir gali bauda deti iki 40000LT.
kiesza 2009-12-12 20:54
pirma kart matau kad kaskoks moderatorius diskusijas tramdytu . . Tai tu nori pasakyt kad negalima situ reiskiniu tapatint su filmo 2012 scenarijum ?
kionig 2009-12-12 21:01
Jis tau pranes kai tavo komentara istrins P.S Nuliui irgi krize jau paliete uztat turi laiko trint komentarus ...
vyckas 2009-12-12 21:30
kniusa jei esi dejes ant taisykliu tai geriausia isvaziuot gyvent kurnors i vidury misko ar i kokius kalnus kur aplink nebutu ne vieno zmogau ir tada tikrai galesi daryt ka noresi, o kol gyveni visuomeneje salia kitu zmoniu, nori nenori teks tu taisykliu laikytis, nes visi tavo veiksmai gali liesti kitus zmones ir jei tau kazkas patinka, dar nereiskia, kad patinka ir jiem. Tai taip pat liecia ir kaikuriu komentatoriu delfio lygio sapalioniu skaityma daugiau maziau rimtu laikomam puslapy.
MindaugasV85 2009-12-12 22:09
Kad tu pats kaip tas delfistas komentuoji: nei skyrybos ženklų, nei lietuviškų raidžių. Man pvz. tavo komentaras nepatiko! Ką tu čia veiki? Manai turi teisę ateiti ir išsakyti čia savo nuomonę? Žinok aš irgi taip pat manau apie save! O žinai ką galvoja moderatoriai? O gi kad mūsų komentarai visiškai ne į temą. Tai kuris čia iš mūsų teisus? Nepamiršk, kad žmonių interesai gali skirtis ir nereikia jų už tai smerkti. Nors jau straipsnio komentarai nuėjo velnioj (panašu, kad aš tai ir pradėjau), bet aš toliau nebetęsiu šios kvailos diskusijos. Šiaip ar taip 2012 ne už kalnų...
Azaruto 2009-12-12 23:37
isverskit kas nors kas parasyta tam rusu puslapi kur yra nuoroda viduryje straipsnio P.S. Dvigubas nulis tu sukeliai dar daugiau ne i tema diskusiju