Rusai siūlo į Marsą siųsti beždžionę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Muskietininx 2009-12-23 11:19
Na jeigu bezdžionėlė bus jau nuo mažumės auginama kelionės į marsą sąlygomis, tai jai neturėtų kilti psichologinių problemų. Nes prie tokio gyvenimo ji jau būtų pratusi. O šiaip bezdžionė nėra žmogus, todėl net nesuprastų į kokią situaciją yra patekusi. Todėl lieka tik radiacijos poveikis ir aišku tavo paminėta daugybė kitų priežasčių.
dariusss 2009-12-23 12:01
aš irgi nesuprantu kodėl beždžionė o ne kaip pvz pateikė pinkiss pelę juk su beždžione tik daugiau problemų atsirastu, t.y. daug niuansu, nežinai kas gali šauti beždžionei į galva per tokia laiko tarpą, sudaužytų prietaisus, su mityba kiltu problemos ar tais paprasčiausiai su išmatomis..
Sarunas 2009-12-23 13:23
Šiaip labiausiai savo anatomija į žmogų panašios kiaulės, bet dėl daugybės priežąsčių aš ir sutinku, kad peles daug patogiau tirti O dar prie visos šios temos apie gyvūnų "teises" tai moksliniai eksperimentai atliekami jau labai seniai su gyvūnais. Daugiausia iš jų, laboratorinėmis pelėmis, bet kažkodėl Animal Rights šalininkai sujudo kai sumąstė išsiųsti vieną beždžionę... absurdas juokingi man tie gyvūnų teisių gynėjai... duotų ant galvos pri****, bet nesubartų gyvūnėlio
sufas 2009-12-23 16:29
Kuo tau palės prastesnės už beždžiones? Abu gyvi padarai. Be to ta siunčiama beždžionė nebus ten palaida tame laive ir nelakstys kur panorėjusi Aišku manau, kad ji turėtų išprotėti per tokią ilgą kelionę. Tokie eksperimentai su gyvūnais manau yra būtini, nes jokie prietaisai neištirs tikslaus poveikio gyvūnų organizmui per tokią kelionę. Ir jeigu bus siunčiamas gyvūnas manau gyvas vargu ar grįžtų - kosminė radiacija padarytų savo
ACHMABINEDZADAS 2009-12-23 21:51
Tegu siunčia visokius žmogžudžius ir teroristus, niekas nepyks,atlaisvins kameras ir jei sugrįš gyvi užsitarnaus laisvę.
Goblinas 2009-12-23 21:55
tai rašykit Rusijos mokslininkams savo pasiūlymus, matau jog labai intelektualių idėjų turit.
PolarStar 2009-12-23 22:28
As apskritai rusu mokslininkams pasiulyciau alternatyvu varianta - skraidinti i Marsa robota su ivairiais davikliais, kurie registruotu ir perduotu duomenis i kompiuteri apie radiaciniu lauku svyravimus, slegi ir pan. Kam siust gyvuna? Negi zmogus, jei ir kada pasiektu Marso pavirsiu, neisgyventu jame, nes Marsas tik netoli, bet ne gyvybes zonoje, kaip antai Zeme. Nebent Marsas kada nors susikeistu vietomis:-)
Manga 2009-12-23 22:32
jei ne gyvunai nebutu daugiau, kaip 80% vaistu, maisto, dazu, kvepalu ir kitu nesamoniu. nereikia cia jokiu gyvunu teisiu gyneju - reikia siusti bezdzione, valio tegul siuncia. kas juokingiausia bus, tai benzdionei ten stoga nuraus tiek keliaujant ir ji prisisikusi ten visa sedes.