Kanapės gydo alergiją?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-03-21 00:09
isvis turetu snapsa draust o ne zolyte, dar nemates pikto parukiusio zmogaus, zolytej tik pliusai
Anonymous 2008-03-21 10:06
Per tas alergijas neturiu gyvenimo. Duokit vaistų, kad galėčiau normaliai gyvent! Pageidautina iš purple veislių )
Anonymous 2008-03-21 10:13
white widow 8)
noname 2008-03-21 11:44
žolė kenkia smegenims, jei dažnai ją vartosit labai suprastės atmintis
Anonymous 2008-03-21 11:51
bullshit, atmintis neprastėja, prastėja motyvacija įsiminti ir prisiminti. O dėl kenkimo smegenims, tai kaži kaip neteko tai įrodančių studijų matyt.
Anonymous 2008-03-21 13:52
nu tie kur kiekviena diena ruko jau kazkokie nurauti palieka
noname 2008-03-21 14:11
jeigu prastėja motyvacija įsiminti ir prisiminti, argi tai ne požymis, kad "žolė" kenkia smegenims? nebent pas tave (bevardis) mąstymas vyksta "kitam gale"...
Anonymous 2008-03-21 16:45
Mažiau pasakų apie kanapių blogį skaitykit. Beveik visos jai primetamos blogybės vis tiek žmones pasiekia dėl palaido ar pertempto jų pačių gyvenimo būdo. Bet kokia medžiaga ar įpročiu besaikis svaiginimasis beveik visada baigsis blogai. Saugusiems ne marihuana sukelia motyvacijos stoką, o dėl įvairių priežasčių atėjęs nuobodulys užkabina vartot kiekvieną dieną. Jeigu turi kuom įdomiai užsiimt, tikrai neprasidėsi su labai nuobodžia kasdieninio parūkymo rutina.
Anonymous 2008-03-21 16:49
p.s. Beje lakt alkoholį, užplūdus nuoboduliui ar nevilčiai, žmonės pasirenką daug dažniau. Žinoma tai nulemia susiformavus vartojimo kultūra ir legalus. Bet kaip bebūtų, alkoholis yra stipriai tiek fiziškai, tiek psichologiškai priprantama substancija, ko apie marihuaną nepasakysi. Yra daug didesnis procentas iš to produkto vartotojų kam nusibodo rūkyti marihuaną ir jie tiesiog liovėsi tai darę, nei tų kurie metė gert kas dieną.
Anonymous 2008-03-21 17:05
Beje jei reikia faktų, JAV valdžios padalinys, atsakingas už svaigalų ir narkotikų kontrolę (nepasakysiu kaip vadinasi dabar greitomis) buvo užsakęs 2 tyrimus (iki 2000 metų čia, nžn ar buvo kažkokie moksliniai tyrimai nuo to), kad įrodyti žolės neigiamą poveikį žmogaus organizmui. Tačiau paskelbi tyrimų rezultatai buvo greit "paslėpti", nes, kad ir kaip kurioziškai skambėtų, jie paskelbė, jog viskas kaip tik atvirkščiai. Beje tie patys tyrimai konstatuoja, kad alkoholio vartojimas sukelia agresija (tiksliau neproporcingai ją sustiprina), tuo tarpu žolė jokio tokio efekto neturi, atvirkščiai, ji slopina agresija ir t.t. Negaliu plėstis ir t.t., nes senai jau skaičiau tai, tad ir mano argumentai paskui kuo toliau tuo labiau atrodys išgalvoti (žolės priešininkams). Tiesa ne visose šalyse ji yra visiškai uždrausta, tarkim Kanadoje ji naudojama gydyti papidėjusiam akies dugno kraujospūdžiui (kažkas iš tos pusės, yra tikslus ligos pavadinimas aišku). JAV turi nuostatą, kad žolę galima legaliai vartoti su atitinkama pažyma, bėda tame, kad niekas nėra išdavęs nei vienos tokios pažymos...
Anonymous 2008-03-21 17:23
> kad alkoholio vartojimas sukelia agresija (tiksliau neproporcingai ją sustiprina), tuo tarpu žolė jokio tokio efekto neturi, atvirkščiai, ji slopina agresija Čia šiaip tai per daug išpūstas reikalas. Nors... Tiek alkoholis, tiek marihuana didina nervingumą. Bet,.. alkoholis tuo metu kai žmogus yra jo paveiktas, o nuo marihuanos (tikriausiai netiesiogiai) nervingumas atsiranda praėjus dienai ar daugiau po poveikio. Todėl apsvaigę nuo alkoholio pridaro daug neatitaisomų kvailysčių bei nusikaltimų. O žolės rūkytojai kitą dieną ar vėliau tik pasikolioja.
noname 2008-03-21 17:30
citata: POVEIKIS Nuo mažos "žolės" dozės pasijusite ramūs, patenkinti arba mieguisti. Galite kikenti nesustodami ar pajusti alkį. Spalvos tampa ryškesnės, garsai skambesni. Arba apsvaigsite (kaip nuo alkoholio). Pasitaiko ir lengvos paranojos atvejų. Jei išgersite ir alkoholio, gali pradėti klaikiai pykinti, kartais netenkama sąmonės. PAVOJUS, ŠALUTINIS POVEIKIS Įvairūs tyrimai parodė, kad rūkant "žolę" pavojus susirgti plaučių vėžiu 5-10 kartų didesnis negu rūkant cigaretes. Prisiekę "žolės" rūkytojai jaučia apatiją, nenori nieko veikti greitai viską pamiršta. Fizinė priklausomybė nuo "žolės" reta, tačiau gali būti sunku jų atsisakyti (kaip ir tabako).
Anonymous 2008-03-21 19:21
kas per daug tas nesveika
Anonymous 2008-03-21 19:45
to noname: ta antra pastraipa,kad nuo zoles susergama veziu yra gryna nesamone;) zmogus,kuris tai parase buvo papirktas tabako kompaniju;D dar nei vienas zmogus nera numires nuo kanapes..tai va.
cronus 2008-03-21 20:00
Nzn man zole ijungia ideju generatoriu, garantuoju jei kuo domies apsirukysi ir nulysi kur nors i apmastymus tai tikrai kokia gera ideja saus, ir rimtai agresija mazina, privercia apie daug ka susimastyt ir pns, nzn kiek cia kenkia sveikatai, bet motule gamta turbut nebutu davus jeigu butu buve nuodas...
Skeptikas 2008-03-21 20:08
Galbūt nėra žinoma atvejo, kad būtų numiręs žmogus nuo kanapių, bent nuo jų tiesiogiai - ne jų sukelto vėžio, bet ar tai rodiklis? Išvis kokių čia narkomanų prilindo, kurie taip karštai myli kanapes? Kanapes masiškai senovėje vartojo ir lietuviai - pindavo virves, saugojo jomis daržą nuo kurmių ir t.t. (mano močiutė kaime jas augina ). Tačiau niekas jų tada nenaudojo kaip svaigalų. Tai gal priimkim kaip normalų dalyką opijaus ar hašišo vartojimą? Tiems kam reikia šių produktų kaip medikamento, tai aš nieko nesakau.
Anonymous 2008-03-21 20:35
Kanapes yra zjbs dalykas ypac , be ju nebutu nei hasiso nei marichuanos, korios zymiai geriau veza nei hara . GAl kas galetu pasidalint zinioms apie ju auginima?
enzim 2008-03-21 22:27
Ot įdomu, kaip veikia tie genai, kai esi alergiškas kanapėm?
Anonymous 2008-03-24 15:29
Skeptikai , kodel sakai : narkomanai prilindo ir t.t. , negrazu blyn. Priimti kaip normalu dalyka opijaus vartojimo negalima , o marichuana yra visai kitas dalykas , bet cia beprasmiska kam nors ka nors aiskinti , visi yra nusistate pries,nors nera ganetinai ispruse del tokiu dalyku ir vistiek tvirtins savo : kad tai yra nakotikai , jie tave prazlugdys ir t.t. Augo gamtoje nuo pat senoves , ruke ja visi samanai ir t.t. buvo laimingi ir viskas zjbs
enzim 2008-03-24 15:50
Na aš konstruktyvių diskusijų šalininkas, bet kai kurie dūmai nuleidžia bendrą kultūrinį lygį neleistinai žemai. Manau laikas panaudot cendzūrą