Evoliucijos teoretikas mano, jog žmonija skils į du porūšius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-11-20 18:33
Manau kad kaiptik atsilikusieji turetu buti geresnio sudejimo,nes jie tures susimedžioi maisto ir pan. O protingiesiems nerejx dirbti fizinio darbo,tj turetu buti gležnesnio sudejimo.
Borland 2008-11-20 18:46
joa, as ir taip manau del to ugio tj nesamone, juk smegenis sunaudoja daug energijos, o jei jos dar evoliucionuos tai ims dar daugiau sunaudot energijos tam kad normaliai veiktu, vadinasi kunui liks maziau, tai kaip tik zmogus mazes ar pns aisku sako sveikam kune sveika siela, delto kunas taip pat tures but sveikas
Anonymous 2008-11-20 18:49
protingiesiems nereikia dirbti fizinio darbo, kad galetu isgyventi, bet jie uzsiimineja fizine veikla butent del savo protingumo - sportas, aktyvus laisvalaikis etc - tiesiog sveika. atsilikusiam zmogui, ypac aprupintam iv. technika, "nedaeis" judeti del sveikatos.
Nightbringer 2008-11-20 19:04
Spėkit į ką išsivystis dauguma amreikiečiu jei jie nekeis savo gyvenimo būdo?
Zigzaueris 2008-11-20 19:07
gal gnomus?
Zigzaueris 2008-11-20 19:08
Šiaip protingais nepavadinčiau tų ,kurių gyvenymas prasideda ir baigiasi kompu arba knygomis.Labai jau nesveikai atrodo,kai žmonės nors ir išsilavine visiškai dėmesio neskiria sveikai gyvensenai
Nightbringer 2008-11-20 19:38
Aš manau tie kuriu praleidžia prie televizoriaus ar kompiuterio neužsimdamas jokia naudingesne veiklia tada turbūt taip išsivystisi į ''gnomą'', žinoma jei tiek išgyvensi.
Anonymous 2008-11-20 20:37
Straipsnyje teigiama jog žmonija skils į du porūšius, tačiau kas gali paneigti kad žmogaus rūšis jau nėra suskilusi į atskirus porūšius?
Anonymous 2008-11-20 21:32
Ką tai pagal tave išeina,kad aš visą laiką skiriu kompui ir telikui būsiu kažkoks gnomas?Nesąmonė tas straipsnis iš vis.O šiaip ir dabar yra tokių mažų kaip gnomų net už save mažesnių esu matęs.Čia tas straipsnis nesąmonė iš vis.
Darek 2008-11-20 22:12
kosmosas garantuoju kad būtum gnomas nes net skaityt nemoki , čia kalbama apie 1k metu žmogaus evoliucija , jai dabar mes sugebame pasigaminti maistą tai abejoju ar po tūkstančio metu mums reikės medžioti ir manau nebebus maisto stygiaus.Dabar galima sakyti gyvenam aukso amžiui turim visko ko reikia ir viską švaistom (bent jau mes europoi) o kita pasaulio dalis badauja , bet per ta tūkstantmeti išmoksim gyventi arba išnyksim.
Windas 2008-11-21 09:31
Seip straipsnis su mintim, tie kurie prie pc sedi ir t.t. tep stambesni tampa [galit meluoti isijuose, bet kas dirba su kompais ar technologijom ir turi zmonas dazniausia pastambeja, nes nelabai buna to ieskojimas panu ar stengtis del kitu nes turi zmona], pats dirbu prie pc per 2metus priaugau 10kg kazkur Seip zmoniu karta tie kurie bus "tobuli" nebus tobuli tokie kaip jus manote, statyti technika reikes fizinio darbo... nevisur su technologija ilysti ir t.t. Mokslininkai ir technikos darbuotojai to nedarys visada reikes zemesnio sluoksnio. Tad dauguma fizinio darbo bus atlikta tu "netobulu" tad kunas tikrai nesuglebs... Jei kalba eina apie 1000m Tai galima sakyti pagal praiti jog nuo jojimo ant gyvo padaro kuris maximum ishbegs kokiu 60km per h varome su prieshgarsiniais lektuvais ir galim skristi i kososa, smegenu nuskaitytuvus gaminame, atstatome lasteles, mano asmenishka nuomone kad dar po 1000m mes jau turesim prietaisa kurio pagalba "BUKA" zmogu gales paversti protingesniu nei bet kuris ish cia esanciu ar garsiausiu mokslininku, Kuna sutvirtinti galima bus irgi kazkokiasi biologiniais ar technologiniais prietaisais. Kas bukas liks tai komentatorius ,kosmosas, Nes jei straipsnyje minimas mokslininkas ishsake savo nuomone ishkaro ji peiki ir sakai kad straipsnis nekox.. Jis pasake viena ish galimu varijantu.... Paziurek senoveje kiek zmoniu maste jog 2000m pasauliui bus ragai? ar pasitesino? gal kazkam 2000m ir buvo ragai nes netyciuka uzstate arba uzsistate. Bet niekados neimkit i shirdi zmogaus nuomones. Visda turekit savo galva ir spreskit savaip, kito nuomone tai tik jo mastysena ir cia jusu pasirinkimas ar jus esate tas KURI VEDA UZ RANKUTES IR SAKO KUR EITI ar tas KURIS NORETU PATS KELIA IR SIEKTI SAVU TIKSLU. geros darbo dienos, SIANDIENA 5DIENIS po DARBO TAPKIM DURNI IR EIKIM ALAUS
Anonymous 2008-11-21 10:55
kas kam neaisku? taigi viskas seniai aisku ir matyta, tik bijome tai pripazinti: ateiviai buna: * auksti, ilgais pirstai, didelemis galvomis (protingieji). kudas sudejimas nes nereikia fiziskai dirbti, draugiski, ilgi pirstai manipuliuoti klaviatura, didele galva tapinanti kruva smegenu * bei mazi zali zmogeliukai, kurie pasak liudininku buna siukstesni, grubesni. Kaip kad dabar zemo IQ zmones - pikti ir agresyvus. Sie ateiviai stambesni, tvirciau sudeti. Zalia oda galbut siejasi su fotozinteze - visgi maisto pertiekliaus nebuna
Anonymous 2008-11-21 11:50
po 1k metų jei dar nesusinaikinsim, tai manau galėsim būti kokiais tik norime t.y. biomechanika, biotronika ir t.t. jaučiu bus pažengus tiek,kad galėsim save custom'izinti kaip kad dabar mobilius telefonus su skin'ais ar pc su skirtingom vidinėm detalėm detalėm
Anonymous 2008-11-21 12:08
kad ir kaip bebutu, mes iki tu laiku nedagyvensim
Anonymous 2008-11-21 18:17
nenoreciau gyventi tais laikais jau dabar zmones tampa per daug priklausomi nuo technologiju, veliau isvis tragedija bus. Fizinio darbo labai abejoju ar dar kamnors reikes dirbti, uzteks keliu desimtmeciu kad viska perimtu robotai ir gales visi sedeti suglebe gimiau nei per anksti, nei per velai, gimiau paciu laiku!
Nightbringer 2008-11-21 23:19
Windai, sakai kad žmogus nesugebės pasigaminti robotu ir nano-rabotų per tūkstanti metų, kurie galės pakeisti žmogu, o tuo tarpu mes galėsime žaisti dievais su kitais?
Anonymous 2008-11-21 23:23
todel zmogus privalo vystyti ne technologija o savo kuna ir siela... reike daugiau demesio skirti telekinezes mokymuisi , telepatijai ir kitiems dalykams , jeigu ivaldai juos jokios technologijos nebereikia..
Nightbringer 2008-11-22 13:20
Logiška