Smegenų apgaulė žmogui padeda pajusti dirbtinę ranką (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-29 13:27
Nepabaigtas straipsin kažkok.
Anonymous 2009-01-29 13:54
Jau buvo kazkas panasaus tikrai, cia lygiai tas pats
Anonymous 2009-01-29 14:50
jau izvelgiu ateity pasakykit kodel zmogui kuriam tarkim amputuotos galunes, uzdet tas robotizuotas rankas ir kojas, ir jas nustatyti kad butu stipresnes negu zmoniu, dar gal koks ginklas imontuotas. taigi toks zmogus butu kurkas pranasesnis uz paprasta zmogu. visi cia sneka apie dirbtini intelekta, o kam jo reikia, uztenka zmogaus galva, ir vidaus organus ivilkt i robotizuotus sarvus ir stai jums naujas zmonijos priesas toks zmogus isivaizduotu esantis auksciau kitu, tobulesnis ir t.t.
Tommix 2009-01-29 20:40
Esme ta, kad zmogaus smegenys nusipaiso zmogaus kuno zemelapi, ir netgi zmones be rankos, kojos -sugeba ja sjausti, jam gali liesti skruosta-jis jaus lyg lieti nupjauta ranka. Esme tame, akd smegenys kai negauna griztamo signalo is galunes, ta smegenu dalis-plotas atsakingas uz ta galune-uzima kitos kuno vietos plota smegenyse, siuo atveju tarkim skruosto, kad patenkintu poreiki gauti griztama signala. Bet ne visiems taip pasiseka yra tokiu, kurie jaucia nupjautos galune sdideli skausma nor sjos ir nera..Smegenys vis sincia signala i galune ir negaudama atsakymo signala dar labiau siprina... Vienas neurologas vienas garsiausiu neurologijoj indas, atrado buda sumazinti ir panaikinti skausma-reikia dezes su veidrodziu zmogus ikisa gera ranka ir akis mato dvi rankas, taip smegenys privercia patiekti jog ranka yra ir ranka yra valdoma..taip liaujasi skausmas....
Anonymous 2009-02-01 11:20
nejaugi taip sunku sumodeliuot koki nors neurologini feedbacka is protezo?.. juk tereiktu tik prie amputuotos galunes biges prijungt pora elektrodu, kurie siustu juntamus elektros impulsus per oda skirtingu dazniu, priklausanciu nuo protezo plastakos suspaudimo, o smegenys prisitaikytu.