Kenijoje rasta prieš 1,5 mln. metų vaikščiojusių žmonių protėvių pėdsakų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Separatistas 2009-02-27 18:40
O kas ten žino, gal čia iš tikrųkų buvo ateiviai nusileidę pasivaikščioti nors nelogiškas, nes tūrėtų batus
Anonymous 2009-02-27 18:59
Ką, tu filmų nežiūri? Juk ateiviai būna nuogi ir basomis kojomis.
Anonymous 2009-02-28 13:12
3,6 mln. paliktų pėdsakų. Manoma, kad juos paliko ankstyvesnei žmogaus evoliucijos šakai priklausantys hominidai. Kas jiem buvo, kad isnyko kitos civilizacijos atskrido ir nunese viską su ugnies liežuviais "atominem" yra irodimu, kad atomines ir ankščiau negu išrasta buvo naudojamos. Taip ir ismista žmones. Apie atomines yra išlikusios legendos ir aprašai, nuo 1 smugio priešo kariai krito kaip lapai išlikusieji gyvi šokdavo i vandenį bandydami nusiplauti mirties kvapa ir t.t. ir panasiai galit pasiieskot internete tikrai pasidaro idomu.
Anonymous 2009-02-28 13:20
O Nibiru dar įdomiau
elektrikas 2009-03-01 01:10
Žmonijos istoriją reikia skaičiuoti nuo elektros atradimo, iki to laiko žmonių protėviai buvo pernelyg labai primityvūs ir neišsivystę, kad vadintusi "protingu žmogumi".
Anonymous 2009-03-01 11:47
Tada nuo egipto laiku
enzim 2009-03-01 12:39
Dar anksčiau . Jau iš šomerų laikų rado kažką, ką interpretuoja, kaip pirmykštį galvaninį elementą. Kažkelintų ,,Moksle ir gyvenime " skaičiau . Bet tamsta elektrike ir griežtas, jei taip kiekvienas pagal savo profesiją spręstų, tai koks pasikėlęs medikas galetų sakyti, kad kol žmonija neatrado tomografo- buvo visai laukinė
Anonymous 2009-03-02 10:03
Praktiškai neabejojama, kad galvaniniai elementai buvo naudojami senovėje. 1. Paprasta baterija rasta dabartinio Irako teritorijoje. Korpusas molinis, bet bandant atkartot modelį, gauta nedidelė elektros srovė. 2. Tiriant senovinius graikų papuošalus kurie kaip manyta anksčiau turėjo būt auksiniai rasta, kad naudotas paprastas metalas, tik auksas užneštas elektrolizės būdu. Ilgai nebuvo suprasta kame reikalas, bet pasinaudojus kitomis iškasenomis kurias buvo galima laikyt rūgštine baterija gautas tas pats rezultatas. Teko stebėt filmuotą bandymą, kai vietoj rūgšties naudojamos vaisių sultys . Gauta apie 5 V įtampa ir nedidukė metalinė statulėlė virto auksine . 3. Egipte dažant freskas nenaudoti deglai. Nerasta jokių suodžių pėdsakų, nors girbant giliai laidojimo kriptose jie būtinai turėjo gautis. Į klausimą kuo gi buvo šviečiama meistrams kol kas padoriai neatsakyta. Buvo bandoma šviesą atspindėti to meto veidrodžių pagalba, bet reikiamas šviesos kiekis kriptų taip ir nepasiekė. 4. Tas pats dabartinis Irakas. Rastas įnagis vis dar tebekelia daug ginčų. Archeologai plepa apie ypač mandrų ritualini kirvį (nors kaip kirvį jį galėtu naudot nebent asmuo mikroskopu vinis kalantis), o kai kurie elektrikai teigia, kad labai jau tai panašu į daugiafunkcines reples skirtas darbui neatjungus elektros.