Psichologinės pagalbos pernai ieškojo dvigubai daugiau žmonių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2009-03-24 21:04
Ne krize, o psichoze.. Zmones, mastykit protu, o ne emocijomis
blizzard 2009-03-24 21:10
jokia cia ne psihoze, krize ar dar kaskas, tiesiog pradejo gimti daugiau kitokio tipo zmoniu negu anksciau, ir jie nepritampa prie aplinkos nes kolkas ju yra mazuma. pvz gejai ir liesbietes, jie taipogi nepritampa prie aplinkos nes ju yra mazuma, taspats vyksta ir su seis zmonemes, kuriem neidomu kad blevyzgoja ju pazystami, per savo laisva laika, taipsakant kol dauguma mano kitaip tu negali mastyti savo galva...
kionig 2009-03-25 00:17
Sakai kitokio tipo ? kaipo ateiviai ? Gimsta visi vienodi, bet nevienodoje aplinkoje, kuri salygoja tu zmoniu savikritiska mastyma. Na gyvenimas ziaurus, o pries dauguma nepasisakosi. Gejai ir lezbjietes tai yra nukrypimas nuo visuotinio mentaliteto, todel ju mazumos yra vengiamos, atstumiamos. Toks jau tas bandos instinktas, kad turi taikytis prie visu ir tokia zmonijos prigimtis. Izvelgiu pagrindine zmonijos problema ar netgi kelias - gebejimas mastyti savikritiskai, pasidavimas instinktams, vertinimas saves bei kitu, tada cia isryskeja pacio zmogaus silpnybes, kuriam mazai gali padeti psichologai, jie tik uzveda tave ant kelio, o toliau pats savo protu brendi is to prakeikto liuno, kuri pats susikuriai(yra ir isimciu), o is tikruju zmogus yra stipri asmenybe, jei pas ji yra valia ir tikslas, o jei remiamasi vien instinktais bei emocijomis ir saves nuvertinimas, tai nieko nebus, tokia ta naturali antranka.
Anonymous 2009-03-25 00:19
Kartais, nutinka taip, kad galva daugiau nebemasto belieka tik emocijos, o kartais nei vieno nei antro. Gerb. Kioning, neskubekite teisti i beda pateksiu zmoniu, kadangi mes nezhinome kaip kokia nelaime gali paveikti musu prota, kuriuo, kartais, per daug didziuojames ir pasitikime. Sekmes.
kionig 2009-03-25 14:27
Bet i nelaime pateke zmones, kodel imasi iskart krastutinumu, zinoma, ne visi, jei is kiekvienos padeties yra iseitis, tik tai priklauso nuo to ar tu ja sugalvosi ir pasinaudosi, ir zala gali sumazinti iki minimumo. Taigi mes turime mokytis is savu klaidu ir ne tik.