Įrodyta: mėsainiai kenkia sveikatai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-03-27 09:50
Is kopustu ir bulviu niekas tokios sriubos nevalgys , nes ji nera skani. Vanduo su sutizhusiomis darzhovemis. Nu tu duodi. Noreciau pamatyt kaip tu ja valgai ir vaidini kad ji tau skani Nuo kada zmogus isgyveno nevalgydamas zuvies ? Nuo akmens amziaus zveriena ir zvejyba buvo, pagrindinis maistas zmonems. Kaskaip tu cia griauni gamtos sukurta sistema. Pieno neisisavina ? Visi zinduoliai savo vaikus pradeda maitint pienu, nes jis geriausiai arganizmas pasisavina. Maitinimas buna nuo 3-5-8 kartu. Spek kas butu jai jo nepasisisavintu ? Vaikai buna sveikesni, kai juos motinos kuo ilgiau maitina pienu. Atsparesni ligoms ir t.t. Staiga tu dristi teigti kad tai nesveika. Cia tu bandai irodyt, kad motina gamta, tokia buka, kad nezino kas ju vaikams yra geriau ir maitina mus visiskai ne tuo kuo reiktu maitinti. Na zinai, istorija man truputi didesnis autoritetas, nei 5 metu islindes is kanapiu lauko naujojo amziaus svietejas Nieko asmenisko , taikos ir laimes
Anonymous 2009-03-27 10:19
"Nuo kada zmogus isgyveno nevalgydamas zuvies ?" Nuo tada, kai gal4jo i6auginti augalus, kuriuos galima valgyti. "Pieno neisisavina ? " Taip. "Spek kas butu jai jo nepasisisavintu ?" A6 nesakau, kad visi6kai nepasisavina. Bet negerai pasisavina. Paskui pilv1 skauda i6g4rus pieno. "Cia tu bandai irodyt, kad motina gamta, tokia buka, kad nezino kas ju vaikams yra geriau ir maitina mus visiskai ne tuo kuo reiktu maitinti. " A6 ne=inau, kod4l organizmas negerai priima pien1, bet mano organizmas negerai priima pien1. A6 manau tod4l, kad u=ter6ta gamta, tod4l ir pieas yra u=ter6tas, o augalai netaip u=siter6ia nuo u=ter6tos gamtos. Taikos ir laim4s!
rwc 2009-03-27 10:42
Vaikai pieną įsisavina, jiems jis būtinas. Didelė dalis suaugusių nebemoka skaidyti laktozės, kuri jiems nebūtina. Man asmeniškai sūris, grietinė, jogurtai skanu, ir galvą skauda mažiau nei nuo kaimiškos augalinės naminukės. Ir apskritai - kartais verta perskaityti, ką parašęs.
Anonymous 2009-03-27 12:08
„... Augalus augina... Kiek? 30 000 metų?“ Prieš du tūkstančius metų Jėzus Kristus valgė žuvį ir nedraudė jos valgyti, nes tai nėra principinis dalykas, tai buvo ne taip svarbu. Žydai tada verertėsi žvejyba ir jeigu Jėzus uždraustu valgyti žuvį, daug kam tai būtų nepajėgu. „Man asmeniškai sūris, grietinė, jogurtai skanu, ir galvą skauda mažiau nei nuo kaimiškos augalinės naminukės. “ Jeigu tu kalbi apie alkoholį, tai būtų geriau jeigu niekas niekada (bent iki tol, kol žmogus labai mėgsta alkoholį, po 100 metų viskas spinduliškai pasikeis) negertų bet kokio kiokio alkoholio. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-03-27 14:38
bet tai tyre 50-71 metu amziaus zmones, jiems ir taip daug didesni sansai numirti, o cia viska susiejo su mesainiais; raudona mesa. tokie tyrimai, tai pinigu svaistymas ir smegenu plovimas. visiems linkiu gero apetito ir nesukt galvos. viska su saiku.
kionig 2009-03-27 16:31
Kas, kas toks uzdraus ? chuckas norisas ? O kodel alachas draudzia mesa valgyti ?
Anonymous 2009-03-27 17:44
Alachą sugalvojo Nežemiškas Protas. Todėl aš nežinau, kodėl Nežemiškas Protas panorėjo, kad žmonės mėsos nevalgytų. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-03-27 22:06
Prieš žemdirbystę, paleolite, mezolite žmonės buvo medžiotojai-rankiotojai, anot istorijos. Šaltiniai skelbia, kad apie 80 proc. - sudarė rankiojimas, apie 20 proc. medžioklė. ( Traditional Peoples Today: Continuity and Change insu "keistuoliu". Įdomu kaip pasikeitė dabartinė situaciją. Beje žemdirbystė: Dauguma žemdirbystės šakų į aplinką išskiria vienokias ar kitokias medžiagas. Gyvulininkystės atveju, tai - gyvūnų srutos, išmatos, trąšos pašarų auginimui. Trąšos sukelia vandens eutrofikaciją (fosforo ir azoto junginių koncentracijos padidėjimą vandens telkiniuose). Tai keičia aplinkos sąlygas į tokias, kur vienos rūšys sunkiai išgyvena, o kitos, tokios kaip įvairūs dumbliai, sparčiai plinta. Tūkstantmečio Ekosistemos Įvertinimas, didžiausias iki šiol vykdytas planetos „sveikatos patikrinimas“, kurį vykdyti Jungtinės Tautos baigė 2005 metais, nustatė, kad maisto medžiagų gamybos masto didėjimas ir eutrofikacija yra viena iš labiausiai paplitusių aplinkosaugos problemų, tačiau daugumoje pasaulio vietų žmonės tik pradeda tai suvokti. vissarion.eu > faktų kalba kalbėti su žmonėm kartais reikia, kadangi subjektyvi filosofija, metafizika yra kiek nepriimtina. Žmonėms gali būti juokinga, smagu diskutuoti su "keistuoliu". Moksliniai, argumentuoti faktai yra vertingi.
Anonymous 2009-03-27 22:13
Prieš žemdirbystę, paleolite, mezolite žmonės buvo medžiotojai-rankiotojai, anot istorijos. Šaltiniai skelbia, kad apie 80 proc. - sudarė rankiojimas, apie 20 proc. medžioklė. (Traditional Peoples Today: Continuity and Change in the Modern World by Göran Burenhult). Įdomu kaip pasikeitė dabartinė situacija. Pesticidai ir herbicidai kenkia tiek žmonėms, tiek aukštesnės grandies plėšrūnams, pavyzdžiui, plėšriesiems paukščiams. Nors patys žalingiausi, kaip DDT ir lindanas, yra uždrausti išsivysčiusiose šalyse, jie vis dar paplitę besivystančiose, kur pašaras auginamas ir eksportui. Mažiau kenksmingi pesticidai ir herbicidai tebenaudojami ir Europoje. Tam tikram mėsos, pieno ar kiaušinių kiekiui pagaminti reikia kur kas didesnio žemės ploto bei darbo sąnaudų nei užauginti atitinkamą kiekį augalinio maisto. Tai lemia ir didesnį poveikį aplinkai.
Anonymous 2009-03-27 22:39
Musulmonai valgo mesa. Jiem negalima valgyti,tik kiaulienos,nes musulmonai tiki,kad kuno ir sielos svara yra labai susije (ar kazkas tokio). Kiaule yra labai neisranki maistui,eda viska . Nu tai ir sumaste musulmonai draust ja valgyt. Beje baznytuk,tavo biblija irgi draudzia valgyt kiauliena "Kiaule jums yra nesvari, nors ji turi skelta naga, be negromuliuoja. Jos mesos nevalgykite ir jos maitos nepalieskite." (Pakartotinas istatymas 14:8, Biblija)" Taikos,laimes ir pasiguuglink.
dawid90 2009-09-27 19:47
Aha, taip ir galvojau kad McDonald's tai sudas