Musulmonų draudimų moterims kuriozai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-04-27 11:54
pinkiss atsakyk kokiu pagrindu Amerikiečiai užpuolė Iraką ir kokiu pagrindu dabart ten sėdi? Priežastys skirtingos. Pagal tarptautinius susitarimus išvaduotoja armija (po šalies išvadavimo) šalyje gali būti tik iki pusės metų. O ji ten kiek laiko sėdi? Ir niekada niekas nesakys, kad kariauja dėl naftos, nes tai sumažės "prestižas" kas Amerikai labai svarbu, nes ji mano esanti pasaulio policija.
ignasltu 2009-04-27 13:16
Sutinku, kad musų civilizacija dabar labiau griauna juos, bet jei jie būtų tiek galngesni už mus kiek dabar mes už juos, jie greitų mus, ir turbut net labiau...
Plastake 2009-04-27 18:03
Nevisai pritariu. Mano nuomone, tas tikiu netikiu labai išpūstas. Aš asmeniškai tikiu Dievu, bet nepriskiriu savęs jokiai religijai. Manau visos išpažįsta tąpatį Dievą tik skirtingais būdais. Manau, galime išlikti tolerantiški tikintieji ir netikintys. Tiek vieniems tiek kitiems trūksta tolerancijos, ne mums teisti ar mėtyti ant kažkieno bombas. Mūsų skirtumai mus puošia ir daro gyvenimą įdomesnį
lape 2009-04-27 21:19
tai tegu uždraudžia moterims pirkti apatinius ir neliks problemos... Gali vyras savo žmonai nupirkt, jei manys reikalinga.
rwc 2009-04-28 14:52
Nu nu, pavarykit ant musulmonų. Lyg pas mus nebūtų tokių absurdų. Jie ne durniai, tiesiog smegenų dalis, atsakinga už atvirą mąstymą, toleranciją kito nuomonei, neišsivysčiusi arba išplauta. Juokingiausia, kad tokie pareiškimai nieko iš esmės nekeičia - kaip tūkstančius metų žmonės su skirtingais požiūriais, tradicijomis, vertybėmis gyveno vieni tarp kitų, taip ir tebegyvena. Kas pasikeistų, jei tikėjimą Dievu išstumtų tikėjimas žaliais marsiečiais, Lenino lavonu ar pan.? Ogi lygiai nieko. Ir šitų "durnių" nei labai padaugėtų, nei sumažėtų - visada atsiras ir "pagrobtų" kaimo bobučių, ir šarlatanų masinėse informavimo priemonėse, ir kietakakčių, įrodinėjančių, kad iš tikrųjų nieko nėra, ir kad visi manantys kitaip yra "tamsūs" ir "perauklėtini".
sigitas 2009-12-16 23:26
Jo . Turbūt korane nėra parašyta kad moterys gali dėvėti apatinius . Taigi islamo sergėtojai tuo turėtų pasiremti .
Jovydas 2010-10-01 22:47
Juokinga, remtis "FOX NEWS" ...
rimasD 2010-10-02 00:30
Tenka pripažinti, kad veido rodymas musulmoniškose šalyse prilygsta stipriam seksualiniam dirgikliui. Tačiau tai reglamentuoja ne moterys, o vyrai. Jei kokia, kad ir negraži moteris, pasirodys neapdengtu veidu, vadinasi ji prarado dorovę. Ir netgi jaunesnis brolis, kokių 10 metų šketas, gali nuspręsti, kad ji susiteršė. Ir užmušti akmenimis. Tuo tarpu vyrai gali žiūrėti pornokanalus, jiems už tai nieko. Tokia religinė kultūra. Mūsų viduramžiais, nors buvo draudžiama apnuoginti kaklą, rankas, krūtinę, nepasižymėjo skaistumu.