Hadi Farajvand. Irano branduolinė programa – taiki

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jemalas 2009-06-13 11:35
Na, man tai skamba panašiai kaip, Afganistano ambasadorius latvijoje : "Džihadas tai tik nuotabi šventė į šalį atvyskantiems turistams!" Taip taip, Iranas sodrina uraną, Š. Korėja jau paskelbė pradėsianti sodrinti uraną, aišku taikiems tikslams. Tkriausiai taikiausios valstybės pasaulyje.
omg 2009-06-13 14:51
o paskui greituoju budu eksportuos raketas su branduolinem galvutem i kaimynines salis. Aisku taikiais tiklsais
kionig 2009-06-13 15:11
Gerai, kad jie nesedi ranku sudeje - priesinasi JAV tolimesniam spaudimui bei invazijai. Tas barakas irgi ne angelas...
Arns 2009-06-13 15:15
hmm, o dar bijom jog Rusija nepastovios "psichines" busenos, jie bent jau diplomatiski, o ne kaip Iranas atvirai kalbantys kad Izraeli reik sunaikinti, kad Vakaru pasaulis iskrypes ir jis netinkamas musulmonams ir t.t. Duok tokiai salei atomini ginkla ir ji pirmoji prades branduolini kara, jei kas nors ne taip paziures
kionig 2009-06-13 15:32
Nors, as ne tu, CCCP laiku, zmogus, bet rusijos nei kiek nebijau . Gi buvo mineta, kad skiriasi siu saliu kultura taip pat ir poziuriai. Nieks branduolinio karo neprades, branduolinis ginklas laikomas tik del saugumo, kietumo ivaizdzio sudarymo, kad priesininkai matytu ant ko raunasi ir per daug neisijaustu. Saltasis karas vyksta amzinai, tik jo intensyvumas dabar padidejes, kadangi visi aplinkui bando balistines raketas, kurios gali apskrieti puse pasaulio, o tai ko reikia sedet rankas sudeje, jei turi pinigu ir galima megint lipt is krizes su karo pramone.
Arns 2009-06-13 19:59
teisingai, naftos gamyklu nestato nes nera pinigu(naftos turi, bet kura inportuojasi), taciau is krizes lipama per karo pramone, tiesa ar ja kas pirks? Ji per zemo lygio kitoms salims, o paciam Iranui del jo nuolatiniu issisokimu uzdrausta(kitos salys negali parduoti) naujesnes technikos, matyt sau ir reikia susikurti kazka. Kas bando? JAV,Kinija, Rusija ir S.Koreja per paskutinius kelis menesius bande tokius dalykus, tiesa per puse pasaulio nuskristi gali tik rusu ir amerikieciu ginkluote, kitu saliu tik kelis tukstancius km
SaliamonXP 2009-06-17 00:02
Seip tai didesnio apsurdo kaip izraelis tai nera pasauly. Pradzioj susikure teroristines organizacijas ir bombino palestiniecius tukstanciais, tada amerikonai okupavo viska ir pasake kad cia gyvens zydai. Karines technikos turi daugiausiai pasaulyje (vienam zmogui) armijos taippat. Turi net atomini gynkla!!! Vykdo palestinieciu genocida gazos ruoze. O visiems kas sako kad gal jus bisiki nusiraminkit tai prisiskaite pasaku knygu klykia, kad mazdau izraelis sventa valstybe (pazadetoji zeme). Idomu kuo cia skirias nuo tu paciu musulmonu radikalistu?! Amerika su izraeliu elgias geriau nei su savo valstijom... pastoviai dalina negrazintinas milijardines paskolas... Zodziu kuo greiciau tuos zydus is ten isnuke'ins tuo pasaulis ramesnis bus. Ir manau reiktu pabaigt viena karta antisemitizma daryt pasauline problema. Tai ZYDU problema, ne pasaulio.
Zigzaueris 2009-06-17 08:52
+++ Kad Izrealiui nereik pasirašyt tokių sutarčių,kaip Ženevos konvencija ir galima naudot visam pasaulyje uždraustus ginklus,kaip fosforo bombos ,jau daug ką pasako apie jų politiką.