Dar vienas žingsnis dirbtinės gyvybės link

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

WhipsnakeChemist 2009-08-26 18:45
"Jei tavo teiginiai būtų teisingi tai šaltasis karas būtų periauges į trečiaji pasaulinį karą." Kurie butent teiginiai? "Tai dar laiko yra visko gali buti." Kas be ko, bet tam sintetine gyvybe gali itakos dideles ir neturet. "Beje gamta greit apsivalo kai jai pradeda kenkti. O mes kenkiame jau senai." Nieko cia beje, tai faktai - zudome save ir kitus... jau labai seniai. Greitai - tai salyginis ir neapibreztas laiko matavimas. Gretai zmogaus amziumi ar visos planetos? Kaip bebutu manau, kad apvalymai jau seniai vyksta ir toliau vyks. Masiniu kataklizmu vis dar nera, tad dar nevisai priejome liepto gala . P.S. Tai mano nuomone, o ne absoliutus faktai (isskyrus, tas faktas, kad zudome ir pan... tai is pausaulio istorijos ). Mano nuomone man yra teisinga, tad nematau reikalo jos absoliutinti ir teigti, kad teiginiai yra neva neteisingi.
Nightbringer 2009-08-26 21:20
O kai sukaupiama kritinė masė ginkluotės, kas įvyksta? Taigi, ji panaudojama. Teisėti tie karai, ar ne, paliekama spręsti vėlesnėm kartom. Štai kas. Žmogus neigia, kad pjauna šaka ant kurios pats sėdi. Taip ir susidaro grandinė veiksnių kurios išbalansavo žmogus. O gamtoje yra viskas surišta, taip ir susidaro įspūdis, kad gamta pati ginasi...
Justas116 2009-08-29 18:42
Manau žmonijos pazanga turi vykti, nes kitaip vis dar sedetume ankstuose namukuose, gamyklose dirbtu vaikigaliai, ir tirsti kaminu dumai terstu aplinka. Bet zmoniu populiacija negali taip augti. Nes ateiti tikrai turesim badus ir karus. Ypac del sito kaltinu treciasias pasaulio salis.
Tommix 2009-08-30 03:41
na ka Irake laukit dirbtiniu kareivuku, be tapatybes dokumetu...Amerika ateina pavogti jusu naftos.
Tommix 2009-08-30 03:43
Nebijok Kinai tuoj su JAV kovos, gal rusia prie kinu dasides-turetu nemazai milijonu padvesti. akip bebutu girdejau kad zmoniu skaicius jau bus 7 mlrd. O dar skatina vaikus gymdyti jei toliau tokios glusos salis, kaip UK gimdys-mums galas, nebeliks mokslo nes visi bus pernelyg stori ir durni kazka suvokti.