Pabėgėliai pasakoja apie košmarus, patirtus Š. Korėjos kalėjimuose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SG 2009-11-06 14:36
DJ_LFS skaudžiai prašovei. Va tame ir esmė, kad 7 dešimtmečio pabaigoj, t.y. kol Š. Korėją rėmė TSRS, ji pagal išsivystymo lygį ir gyvenimo kokybę pralenkė P. Korėją, o tada, kai Š. Korėja atsiribojo ir nuo TSRS, tada joje viskas ir pradėjo smukt.
Nightbringer 2009-11-06 18:28
O kodėl tuose stovykluose kankina žmones? Neįžvelgiu jokio logiško paaiškinimo, kodėl taip turėtų vykti... O kaip su darbu? Juk tie žmonės yra darbo jėga kuriai tiesiog reikia parūpinti pastoge ir maistu, tai kodėl juos marinti? P.S: Ar kartais Hitleri nebande virš 50 kartų nužudyti?
Margarita 2009-11-29 21:47
Nekankina šiaip be priežasties, tačiau labai griežtai visi turi gerbti savo vadovą, jei kas nors bando jam paprieštarauti, galų gale net numetus jo nuotrauką ar statulėlę( kaip supratau ten ju pilna, nes jiem kaip dievas tas Kim Jons Il) žmogus yra baudžiamas už nepagarbą valstybės vadovui ir iškart vertinamas kaip tautos priešas. Na galbūt taip ištikro ir nėra, bet visai tikėtina, kad žmones gali gazdinti tokiais dalykais, juolab jei jie besąlygiškai viskam išmokyti paklusti. O tos stovyklos tam ir skirtos manau - tautai įbauginti. Atrodo dirba tose stovyklose žmonės, tačiau jie yra neaprūpinami nei drabužaiais nei higienos reikmenimis. Maždaug kaip žvėriukai. Išties negali žinoti kas yra kas, ir kaip ten yra ištikro yra, tačiau visiškai aišku, kad ne per geriausiai ten žmonėms, jei yra labai daug besistengiančių pabegti. A dar toki punkta iš idomesnių galečiau pamineti, kad konc. stovykose yra trenirujami koviniai šunys gaudyti pabėgelius ( kadangi visi ten esantys žmonės neturi pakaitinių drabužių ir juos dėvi metų metais, jie ima pūti ir baisia dvokia purvu bei prakaitu, būtent tą kvapą šunys treniruojami atpažinti). Tai karą šitie šunys pabėgo iš stovyklos teritorijos ir užpuolė bei sudraskė iš mokyklos einančias mergaites. O st. vadovų reakcija - " Gerai ištreniruoti gyvūnai". Man tai atrodo labai žiauru.