[Žinios trumpai] „Labai gerai, rusai ims šaudyti vieni kitus“: pakomentavo, kuo baigsis Rusijos karo vado pakeitimas  ()

Rusų įsibrovėliai gali šauti vienas į kitą, mano žurnalistas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimas Rusijos gynybos ministerijos vadovo Sergejaus Šoigu pavaduotojo kariniam-politiniam darbui Genadijaus Židko paskyrimas Rusijos karo Ukrainoje vadu Ukrainos valstybei yra labai gera žinia.

Kai politiniai pareigūnai pradeda vadovauti kariuomenei, tai reiškia, kad netrukus kariškiai gali šaudyti vieni į kitus, vieno iš kanalų eteryje sakė Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas.

„... tai labai gerai (kad, ko gero, G. Židko pradėjo vadovauti karui Ukrainoje – red.), nes kai politiniai pareigūnai pradeda vadovauti kariuomenei, tai rodo, kad kariai greitai arba bėgs, arba šaudys vienas į kitą“, – pasakė jis.

D. Gordonas pridūrė, kad armijoje matė pakankamai politinių pareigūnų.

Birželio pradžioje Konflikto žvalgybos grupė pranešė, kad vietoj Aleksandro Dvornikovo karinių operacijų Ukrainoje vadovu paskirtas Genadijus Židko.

 

Ukrainos valstybės gynėjai davė vertą atkirtį įsibrovėliams. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pranešė, kad birželio 8 d. šalies teritorijoje jau buvo sunaikinta apie 31 500 priešų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: