Karo ekspertas pateikia būtiną sąlygą pergalei: nužudykite bent 1000 okupantų per dieną!  (1)

Pastaruoju metu Rusijos karių nuostoliai Ukrainoje gerokai sumažėjo. Anksčiau mūšio lauke per dieną buvo sunaikinama 200-300 okupantų, o dabar priešo nuostoliai siekia 100-150 užpuolikų per dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip yra dėl šaudmenų trūkumo Ukrainos pajėgose. Azerbaidžano karo ekspertas Agilas Rustamzade interviu radijui „Radio NV“ paaiškino, kad Ukrainos kariams pastarąją savaitę ar 10 dienų trūko amunicijos, tačiau dabar ji jau atvežama.

Dėl to padidės okupantų nuostoliai – ekspertas įvardija prognozuojamą 300-500 likviduotų užpuolikų per dieną skaičių.

Tačiau, pasak eksperto, šio skaičiaus vis tiek nepakaks, kad Ukrainos kariai galėtų surengti aktyvią ir veiksmingą kontrataką.

„Tam, kad įvyktų lūžis kare ir Rusijos kariuomenė pradėtų nesugebėti gintis dėl nepajėgimo atstatyti nuostolių, žuvusių Rusijos karių skaičius turi išaugti iki 1000 per dieną“, – sakė karo ekspertas.

 

Didžiosios Britanijos žvalgybos duomenimis, Rusijos Federacija nepasiekė nė vieno iš strateginių tikslų, kuriuos užsibrėžė per 100 dienų plataus masto invazijos į Ukrainą planus. Jei šalis agresorė neatsisakys bandymų pasiekti tolesnę sėkmę kare, jai prireiks didelių žmogiškųjų išteklių, taip pat daug karinės įrangos ir ginklų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(0)
(26)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: