[Žinios trumpai] Strelkovas paviešino, kaip iš tikro sunaikinta visa 106-osios divizijos vadovybė: tai buvo aukščiausio lygio idiotizmas (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš karto sunaikino dviejų Rusijos okupacinės kariuomenės divizijų vadavietes ir vadovybę. Šią informaciją patvirtino Rusijos diversantas, Rusijos federalinės saugumo tarnybos atsargos pulkininkas Igoris Strelkovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-16 [Žinios trumpai] Strelkovas paviešino, kaip iš tikro sunaikinta visa 106-osios divizijos vadovybė: tai buvo aukščiausio lygio idiotizmas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo kalbos ištrauka paskelbta „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

20-osios divizijos atveju, Strelkovo teigimu, praktiškai visa jos vadovybė buvo sunaikinta, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė tiesiai į bazę.

„Jau visas internetas pilnas žuvusio 20-ojo motorizuotojo šaulių korpuso vado ir jo pavaduotojų nuotraukų... Nėra prasmės nieko slėpti, nes turime akivaizdžius įrodymus“, – sakė I. Strelkovas.

Pasak jo, 106-osios divizijos istorija nutiko dėl akivaizdaus Rusijos kariuomenės neprofesionalumo. Šios divizijos vadovybė rengė susitikimus pagal tikslų grafiką, todėl Ukraina galėjo suduoti triuškinantį smūgį pačiu tinkamiausiu momentu.

„Nežinau, ar žinote apie nesenus įvykius prie Brianko, kur buvo 106-ojo Pskovo oro desantininkų būrio štabas? Tarkime, kasdien 18 val. vyko susitikimas. Vadavietė toje vietoje buvo mažiausiai dvi savaites, jei ne du mėnesius“, – sakė diversantas.

 

 

Jis sako, kad išsigelbėjo tik divizijos vadas, kurio smūgio metu bazėje nebuvo. Apskritai, pasak I. Strelkovo, Rusijos kariuomenė turi didžiulių problemų dėl Ukrainoje dislokuotos kariuomenės saugumo. Okupantai net nebuvo aprūpinti maskuojamaisiais tinklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(113)
(3)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: