„Ukrainiečiai ten geria kavą, spaudo mygtukus, o į mus skraido sviediniai“ – perimtas spalvingas okupantų pokalbis, kuriame keikia ir savus, ir Ukrainą (Video)  ()

„Mus siunčia skersti“, – okupantas skundėsi žmonai, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos neprilygsta Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnyba pasiklausė Rusijos okupanto pokalbio telefonu. Jis yra panikoje dėl efektyvaus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų darbo.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos net neleidžia pajudėti Rusijos Federacijos okupantams. Jie per atstumą sunaikina visas Rusijos grupes, kurios juda į priekį puolime.

Rusijos kariškis apie tai savo žmonai pasakė per telefoninį pokalbį, kurį Ukrainos saugumo tarnybai (SBU) pavyko perimti. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas oficialiame „YouTube“ kanale.

„Čia tave tik siunčia paskersti... Jie (Ukrainos ginkluotosios pajėgos – red.) laukia tavęs... Tiesiog sėdi, geria kavą, spaudžia mygtukus, o į tave tik skraido sviediniai. Kur šaudyti? Nieko nėra, po velnių! Mes čia jau sudeginome tiek tankų, tiek daug technikos... Kiekvieną dieną čia žmonės miršta tiesiog, po velnių, už dyką!“ – skundėsi rusų okupantas.

Jis labai aštriai kritikavo Rusijos kariuomenę, pradėjo įžeidinėti ne tik vadovybę, bet ir savo artileriją.

 

„Čia iš viso nėra raštingumo! Mūsų debilai net negali į juos pataikyti, jie nemoka apskaičiuoti! Mūsų kvaila brigada... Specialistų nėra! (...) Jau turbūt dvidešimt automobilių sviedinių buvo iššaudyti į niekur“, – skundėsi Rusijos karys.

Dėmesio! Vaizdo įraše – necenzūrinė leksika!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: