[Žinios trumpai] Teisininkas pakomentavo, kodėl JK absoliučiai nereagavo į savo piliečio žūtį „DLR“: „Kalbos baigtos, stebėkite žinias, gali būti, kad kažkas mirs“ (Video)  ()

Populiarus žurnalistas Markas Feiginas „24 kanalo“ laidos vedėjui pasakojo, kad Didžiosios Britanijos pilietis savanoris Paulas Urey buvo kankinamas laikinai okupuotoje Donbaso teritorijoje, tik jo artimieji į tai sureagavo, o šalies valdžia – ne.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Marko Feigino interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

„Manau, kad Jungtinė Karalystė rengia tam tikrą atsaką. O kai parengsite atsaką, jau nebereikia apie tai kalbėti, nebereikia įspėti, nebereikia grasinti – reikia pradėti veikti“, – užtikrintai kalbėjo garsusis advokatas ir pridūrė: „Na, sakykime, kad galbūt kas nors mirs.“

Televizijos laidų vedėjas nustebęs uždavė klausimą: „Kas mirs?“

Į tai jos svečias atsakė: „Jei būčiau, pavyzdžiui, britų žvalgybos bendruomenės „Kobra“ atstovas, kokio nors rusų pareigūno Londone giminaitis imtų ir kažkaip tragiškai žūtų arba nukristų galva iš dešimto aukšto“.

„To neatmesčiau. Dabar turime atidžiai stebėti naujienas. Jei matome, kad kas nors sunkiai nukrenta paslydęs ant arbūzo žievės ir susižeidžia visus kaulus, mirtinai... Suprantate, kad tai neveikia: raginimai, skambinimas ambasadoriui“, – apibendrino savo mintis Markas Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: