[Žinios trumpai] Fronte likę Rusijos kariškiai panikuoja: „pagal sąrašus mūsų yra daugiau nei 20 000, realybėje 200, visi rezervai pabėgo“  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė atsitraukė daugiau nei per 90 km už fronto linijos - baimę kelia gilios HIMARS atakos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė patiria didelių nuostolių ir skundžiasi itin sudėtinga padėtimi Ukrainos teritorijoje. Tai praneša naujienų agentūros, paskelbusios Rusijos kariškio ir jo tėvo pokalbio įrašą.

Rusijos karys pripažįsta, kad visi vadovybės pažadai rotuoti karinius dalinius nebuvo ištesėti. Per kautynes ​​Ukrainos teritorijoje iš jo dalinio liko mažiau nei 200 žmonių. Negana to, kiekvieną dieną okupantų būklė fronte prastėja, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos gauna modernią vakarietišką ginkluotę, kai rusai sparčiai praranda techniką.

Anot įsibrovėlio, jo dalinyje buvo tik vienas T-72 tankas, tačiau Ukrainos kariškiai sunaikino ir jį. Rusams baimę kelia naujos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų sistemos, pradėjusios smūgiuoti į Rusijos armijos užnugarį naikindamos amunicijos sandėlius. Dėl to Rusijos kariuomenės vadovybė dabar yra 90 km už fronto linijos, stengdamasi nepakliūti į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų HIMARS veikimo zoną.

 

„Mūsų čia liko mažiau nei 200. O pagal sąrašus yra daugiau nei 20 000. (...) Ten vaikinai skaito naujienas, tiekia naujus ginklus. O mes nieko neturim. Neturime nei vieno tanko. Turejome tik viena tanka T- 72. Sudegino. Mūsų amunicijos sandėliai buvo sunaikinti. Dabar pradėjo dulkinti 90km nuo mūsų. Net jei mums kas nors atsitiktų ir reikės kokios nors pagalbos, tai ji neturės laiko atvykti. Mus tiesiog nušluos nuo žemės paviršiaus“, – sako okupantas.

(133)
(0)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: