[Žinios trumpai] Okupantas pakraupęs po Ukrainos smūgio: „iš 300 žmonių liko vos 15, visi žuvo prieš mano akis, sudaužyta net 50 tankų!“ (Video)  ()

Rusijos kariuomenei striuka: žūsta ištisais batalionais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė ir toliau patiria didelių nuostolių Ukrainos teritorijoje, žūsta ištisais batalionais. Naujienų agentūros praneša apie rusų kareivio prisipažinimą, kuris pokalbyje su seserimi kalbėjo apie Rusijos dalinio sunaikinimą ir tai, kad 95% karių žuvo.

Rusijos kariškio ir jo sesers pokalbio garso įrašą paskelbė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Iš pokalbio paaiškėjo, kad okupantas  buvo priverstas pereiti į artilerijos dalinį dėl to, kad jo batalionas buvo visiškai sunaikintas – iš 300 žmonių liko 15. Taip pat jis paminėjo, kad per naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudegino 50 rusų tankų.

„Dabar perėjau į kitą dalinį. Esu artilerijoje, nes mūsų bataliono nebėra: visas batalionas buvo sumuštas. Iš 300 žmonių liko 15 žmonių. Aš patekau į šių 15 žmonių tarpą. Batalionas buvo sumuštas tiiesiog akyse. Per naktį sudeginti 50 tankų. Įsivaizduoji, buvo padegta 50 tankų! Padegė 50 mūsų rusų tankų“, – prisipažino okupantas.

 

Be to, matyt norėdamas „nuraminti sąžinę“, Rusijos kariškis prisipažino seseriai, kad jis asmeniškai nužudė ukrainietę ir nušovė vyrą, kuris ant kelių prašė jo nežudyti, tačiau jis vis tiek tą vyrą nužudė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(5)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: