[Žinios trumpai] Į orą išlėkė Putino kariuomenės sandėliai Alčevske ir Lazurnoje: rusai klykia apie HIMARS ataką – viską sudaužė vos 2 raketos (Video)  ()

Liepos 17 d. naktį okupuoto Alčevsko ir Lazurnos gyventojai pastebėjo garsius sprogimus Rusijos kariuomenės sandėliuose. Internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti įvykio padariniai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-18 [Žinios trumpai] Į orą išlėkė Putino kariuomenės sandėliai Alčevske ir Lazurnoje: rusai klykia apie HIMARS ataką – viską sudaužė vos 2 raketos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Alčevske, į pietus nuo Luhansko, apie 21.30 val. sprogo Rusijos karinis sandėlis, esantis troleibusų parke.

Rusijos žiniasklaida, remdamasi LLR kovotojais, pranešė, kad užpuolė du daugkartiniai raketų paleidimo įrenginiai HIMARS. Tačiau Ukrainos pusė šios informacijos dar nepatvirtino. Rusijos okupantų aukos per sprogimus tikslinamos.

Aiškinamasi, ar per sprogimus nukentėjo Rusijos okupantai.

Netrukus pasirodė informacija apie avarinę situaciją Rusijos sandėlyje Chersono srities Lazurnos kaime, esančiame Juodosios jūros pakrantėje.

Pažymėtina, kad Lazurna yra mažiausiai už 70 km nuo artimiausios fronto linijos, o tai reiškia, kad objektui smogti buvo panaudota tolimojo nuotolio artilerija.

Vietos gyventojai praneša, kad po puolimo dar ilgai sproginėjo šaudmenys. Iš anksto rusai net dislokavo oro gynybos sistemas, kad perimtų raketas, tačiau tai nepadėjo.

 

Buvo pranešta, kad šią naktį sprogimai taip pat buvo girdimi netoli dabar jau legendinės Černobajevkos, esančios į šiaurę nuo Chersono. Nepatvirtintais duomenimis, ten taip pat buvo susprogdinta rusų okupantų amunicija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: